Френски булдог
Публикувано: 07 March 2008 - 12:44 PM
Един красавец ,който спечели BOB на Krufts 2006 :blink:
ch Texas Boy v Fivelzight

...пьк сина му ми е любимец , така ми се иска да го видя на живо това куче B)
Wham v. fivelzight
тук на тази снимка мисля че е на 8-9 месеца

Ако искате покажете кои кучета на вас ви харесват (като изключим нашите си собствени , защото те са си най-хубави , естествено! :blink:)
ch Texas Boy v Fivelzight

...пьк сина му ми е любимец , така ми се иска да го видя на живо това куче B)
Wham v. fivelzight
тук на тази снимка мисля че е на 8-9 месеца

Ако искате покажете кои кучета на вас ви харесват (като изключим нашите си собствени , защото те са си най-хубави , естествено! :blink:)
Публикувано: 07 March 2008 - 05:42 PM
Цитат
Очите ми останаха по тия кучета.Искам да ги видя наживо и да си купя такова куче от вас.Имате ли за продан???
Това някаква шега ли е? ;) Защото на последната снимка е куче което за сьжаление не е между живите (за Colonel Trussardi De la Parure говоря) , за щастие има оставени много наследници и в много от днешните кучета може да се види неговото име в 3,4-ти и т.н. пояси. Иначе и на мен отдавна са ми изтекли очите по него , а и по много други като него (то това било болест :P )
А на живо може да се видим , предполагам по изложбите , защото разбрах че не сте от Пловдив !
Аааа и кучета за продажба , аз нямам !
Публикувано: 07 March 2008 - 05:57 PM
Цитат
Цитат
Очите ми останаха по тия кучета.Искам да ги видя наживо и да си купя такова куче от вас.Имате ли за продан???
Това някаква шега ли е? ;) Защото на последната снимка е куче което за сьжаление не е между живите (за Colonel Trussardi De la Parure говоря) , за щастие има оставени много наследници и в много от днешните кучета може да се види неговото име в 3,4-ти и т.н. пояси. Иначе и на мен отдавна са ми изтекли очите по него , а и по много други като него (то това било болест :P )
А на живо може да се видим , предполагам по изложбите , защото разбрах че не сте от Пловдив !
Аааа и кучета за продажба , аз нямам !
Не е шега,помислих,че-
"Разбира се , че са с родословия от доста интересни крьвни линии ,уникални за Европа .2,5 години. " , "ето снимки на софиянците","ето още един позьор... показващ хубавата си тиква "---са снимки на вашите кучета...и затова попитах !!! Имах сериозно намерение да си купя такова куче...Съжалявам,че ви обезпокоих...
Публикувано: 07 March 2008 - 06:04 PM
Аха , разбрах сега , че говорите за Ипи и Икси . За щастие те са си живи и здрави и собственичката им , влиза вьв форума от време на време . Може да и пишеш на лични , по вероятно е тя в близките месеци да има бебета (да се надяваме и да стискаме палци) Ето профила Dragoness
...и никой не си обезпокоил , ценителите на французите за добре дошли (между другото имаме здрави врьзки с определени мопсчета от вашата тема :wub:)
...и никой не си обезпокоил , ценителите на французите за добре дошли (между другото имаме здрави врьзки с определени мопсчета от вашата тема :wub:)
Публикувано: 07 March 2008 - 06:30 PM
Цитат
Аха , разбрах сега , че говорите за Ипи и Икси . За щастие те са си живи и здрави и собственичката им , влиза вьв форума от време на време . Може да и пишеш на лични , по вероятно е тя в близките месеци да има бебета (да се надяваме и да стискаме палци) Ето профила Dragoness
Благодаря за разбирането.Явно нещо грешно съм се изразил.Ще поддържаме връзка.
Публикувано: 09 March 2008 - 08:59 PM
:yahoo:ще я изяяяяяяяяям :yahoo:
еееееееее ама и неи бяхме на гребната как не сме се видели
Това е Фифа нали Рени.Днес ли сте ходили на гребната?
Оле само си мисля за нея направо....................!
ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И ВЕТЕРАНКАТА ХЕРА СЪЩО
еееееееее ама и неи бяхме на гребната как не сме се видели
Това е Фифа нали Рени.Днес ли сте ходили на гребната?
Оле само си мисля за нея направо....................!
ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И ВЕТЕРАНКАТА ХЕРА СЪЩО