Френски булдог
Публикувано: 19 March 2008 - 10:59 AM
Аууу....каква ПРЕКРАСНА и дългоочаквана новина - Клуб ФРЕНЧИ :yahoo: :yahoo: :yahoo:...
Момичета, поздравявам ви от все сърце! :->) :yahoo: :wub:
С повечето от вас не се познаваме лично, а с някой дори и виртуално не се знаем, но преди бях с регистрация Sari4ka и макар моята любима Сара да я няма вече сред нас, любовта към френчитата си е все така силна и неотменна. Затова и така се радвам на клуба, радвам се, че се събрахте толкова много френчита, че вече имаме страхотни родословни муцунки и нещата с тази неповторима порода ще вървят все напред и нагоре!
Искренно ви желая успех - феновете сме мнооооого!!! :->)
Момичета, поздравявам ви от все сърце! :->) :yahoo: :wub:
С повечето от вас не се познаваме лично, а с някой дори и виртуално не се знаем, но преди бях с регистрация Sari4ka и макар моята любима Сара да я няма вече сред нас, любовта към френчитата си е все така силна и неотменна. Затова и така се радвам на клуба, радвам се, че се събрахте толкова много френчита, че вече имаме страхотни родословни муцунки и нещата с тази неповторима порода ще вървят все напред и нагоре!
Искренно ви желая успех - феновете сме мнооооого!!! :->)

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.
Публикувано: 21 March 2008 - 04:55 PM
Ето една от последните снимки на моята Саричка...

...тя беше уникална и ужасно много ми липсва :'( :'(, но това е живота - винаги ще тича в спомените ми :'(...
А пък тук чета най-редовно и много ви се радвам! Сега моя Американски стафордшир териер Адонис се ползва от цялото ми внимание, но някой ден съм решила отново да си имам френчи, така че съм ви голям фен и наистина се радвам, че вече имаме и клуб! :yahoo: :->)

...тя беше уникална и ужасно много ми липсва :'( :'(, но това е живота - винаги ще тича в спомените ми :'(...
А пък тук чета най-редовно и много ви се радвам! Сега моя Американски стафордшир териер Адонис се ползва от цялото ми внимание, но някой ден съм решила отново да си имам френчи, така че съм ви голям фен и наистина се радвам, че вече имаме и клуб! :yahoo: :->)

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.
Публикувано: 26 March 2008 - 09:31 PM
Честит клуб пожелавам ви много любители-членове и качествени кучета :yahoo:

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 29 March 2008 - 07:12 PM
Публикувана от: bonboni
Поздравляем всех любителей французских бульдогов с породным клубом!!!
И поздравляем Райну и Фифу с прекрасными результатами, полученными на прошедшей сегодня выставке !!!
Цитат
Честит клуб пожелавам ви много любители-членове и качествени кучета
Поздравляем всех любителей французских бульдогов с породным клубом!!!
И поздравляем Райну и Фифу с прекрасными результатами, полученными на прошедшей сегодня выставке !!!
Публикувано: 29 March 2008 - 09:13 PM
Мерси Рая ! :blink:
Доволни сме от изложбата , мн.добро описание ни даде съдията и оценка мн.перспективен.
А това е победителя в породата,имаше още един мъжки записан ,от Русия , но не се яви.

Много малко представители на нашата порода по изложби , дано сега с новия клуб нещата да се променят! :blink:
Доволни сме от изложбата , мн.добро описание ни даде съдията и оценка мн.перспективен.
А това е победителя в породата,имаше още един мъжки записан ,от Русия , но не се яви.

Много малко представители на нашата порода по изложби , дано сега с новия клуб нещата да се променят! :blink: