Френски булдог
Публикувано: 29 July 2008 - 09:45 AM
За сладките плодовете , едва ли даваш големи количества . По малко може даже и грозде , което е една от храните , които са в забранения списък за кучета (има летални случаи на заболявания след ядене на грозде, или преяждане по вероятно )
Публикувано: 30 July 2008 - 02:19 PM
http://www.geocities...skandinave.html
родословието му
...правнук на KADIN'S URKAN V. SANS PAREIL и LEIBOLL'S OLFERT :->)
Малките да настигнат дядовците си по успехи :yahoo:
Мерси, Мерси!
Аз лично не бих се впечатлила от тази снимка на Еди...
Жалко, че нямаше време да те поканя да дойдеш с нас на заплождането :(
Мина първото обезпаразитяване без нито един глист :yahoo:
Днес ще пусна нови снимки, защото сме вече на 3 седмици... :wub: :wub:

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 30 July 2008 - 02:21 PM
Цитат
Цитат
:wub:
http://good-times.we...564161870XxOhOp
Много ти благодаря Марги,
Твоята оценка значи много за мен :wub:

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 04 August 2008 - 10:32 AM
Публикувано: 04 August 2008 - 01:14 PM
Цитат
Да ти е жив и здрав .
От къде е взет?
Странен цвят на очите има :rolleyes:
Публикувано: 06 August 2008 - 06:07 PM
Цитат
Цитат
Взех го от развъдник от Габрово.
Интересно, не знаех че има развъдник за френчита в Габрово . Кажи как се казва този развъдник ? И кои са родителите на кученцето по родословие ?
раздвдник силно казано , човека има фр.булдог мъжки и женски и няколко немски шпица
Публикувано: 07 August 2008 - 09:05 AM
Сега когато има клуб за нашата порода -кучета , родословия , развьдници и т.н. всичко се регистрира чрез клуба .
Ако там от кьдето сте взели кученцето не са ви дали родословие , съжалявам , но си попаднал на нещо от рода на ферми за кучета puppy mills
Интересно ми е ,някой от тук пишещите и четящите , дали проявява интерес към клубните кучила ( в момента има две ) ?
Публикувано: 07 August 2008 - 12:56 PM
Публикувано: 08 August 2008 - 09:29 AM
Цитат
Сега когато има клуб за нашата порода -кучета , родословия , развьдници и т.н. всичко се регистрира чрез клуба .
Ако там от кьдето сте взели кученцето не са ви дали родословие , съжалявам , но си попаднал на нещо от рода на ферми за кучета puppy mills
Интересно ми е ,някой от тук пишещите и четящите , дали проявява интерес към клубните кучила ( в момента има две ) ?
ЗА МЕН не е важно толкова родословието на едно куче. Взимам си куче, защото ги обичам, а не защото е с родословие , клубно или т.н. Водещото когато си взимаш куче според мен трябва да е любовта към животните, а не родословито. А и дали е развъдник или ферма човека го прави с любов и се грижи добре за кучетата си - това е най - важното.Не са затворени в аквариуми по цял ден както в зоомагазините.
Публикувано: 08 August 2008 - 09:32 AM
http://www.vbox7.com.../play:8d99fe5e
Публикувано: 08 August 2008 - 09:58 AM
Второ , градация според мен е такава при решение за взимане на куче -любов кьм кучето >любов кьм определената порода(ако се интересувате от точно определена порода ) > ЛюБОВ към отделния индивид ( в последствие с личните ни кучета )
Трето , имам два френски булдога ! Единия от ,които е без родословие ! Мислиш ли, че него обичам по малко ?
Темата е безкрайно изтъркана и скандална , така , че преди и тук да е започнал спор , може да се запознаете с доводите и на другата страна и за какво всьщност става дума !
Нищо лично !
Просто твърде много обичам тези кучета и тази порода и след повече от 15 годишен контакт с тях , съм доста добре запозната и с болести и с проблеми и с характер и с нуждите им ,аааа и всеки ден откривам по нещо ново и нещо което незнам и продьлжавам да се уча .
С едно сьм сьгласна , че водещото при взимане на куче е любовта кьм животните .Ако след това се направи и достатъчно информиран и разумен избор , няма да сьществуват толкова много нещастни същества по улиците или във фермите за кучета . Да си го пожелаем ;)