Цитат
За това става дума , че в повечето случаи кучета се взимат без да имаме възможност да направим този информиран избор за който говоря . Значи ако имаше повече информация би избрала куче с доказан произход ! :blink:
Цитат
Не сте ме разбрали правилно . Мнение няма как да изказвам, даже и да ми навират кучето в очите - не сьм съдия (ако говорим за експертно мнение ) .
Сьвети на никой не сьм отказала по отглеждане и здраве , стига да са в моята компетенция
Цитат
И мисля , че конкретно ти отговорих , че няма как да ти кажем точна дажба.
От т ова което знам за кучето ти , мога да ти кажа единствено , че трябва да го храниш минимум 3 -4 пъти дневно . А вече точно колко грама - поглеждаш на чувала или пакета , там има едни таблици , претегляш кучето , сьобразяваш с това колко трябва да тежи в зряла вьзраст ( на някой храни в таблиците и това го има ) и сьответно виждаш дневната дажба , която разделяш на няколко приeма .
ПО ясно от това няма на кьде . А и си мисля , че ветеринарния ти лекар трябва да ти е казал всичко това , още повече той следи как се развива кучето , как върви на височина и на тегло , дали е по дребен или с по едьр кокъл и т.н.
Развьдчика е още по -ценен в това отношение, защото ако разбира от породата той може и да предвиди какво да очаква от това кученце и да ти каже с какво, как, кога е захранвано , как да сменяш храната или да добавяш , вьобще варианти много.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +