Френски булдог
Публикувано: 15 August 2008 - 08:51 AM
Публикувано: 15 August 2008 - 09:07 AM
Очакват те много приятни моменти с красавицата , да ти е жива и здрава .
Не са много ваксините . Обикновенно до третия месец се правят три по схема , през 2 до 3 седмици. Съответно и обезпаразитяванията трябва да се правят преди ваксините , но за това ветеринаря ви със сигурност се е погрижил.
Публикувано: 15 August 2008 - 11:50 AM
Публикувано: 15 August 2008 - 11:57 AM
Цитат
...ох мъка , мъка ... :huh:
Цитат
Е не се притеснявай , далече ще е от размерите на коли и доберман , дребосьци са пред тези породи ;D
Публикувано: 15 August 2008 - 12:03 PM
Абе не е капризна. Сега, като я разхождаме яде пясък и камъни.Където види не го подминава и аз влизам в ролята на майка "идиотка", то е едно бъркане в устата, едно гонене.
Публикувано: 15 August 2008 - 02:01 PM
Цитат
Възпитание !!!
Аз лично съм нямала подобен проблем , но малката дойде при мен на 5 месеца и доста сериозно се бяха занимавали със възпитанието и . Вьзрастното ми куче , когато беше бебе (това преди много години ;D ) си спомням, че като видеше нещо на улицата (салфетка , кибритена или цигарена кутия и др. подобни боклуци ) ги лапаше в устата си и си ги носеше , даже ги складираше като хамстер , колкото повече толкова по добре ;D. Но не ги гълташе.
При извратен апетит , може да има и физиологичен проблем не само поведенчески.
Яденето на пясък и камъни ,може да е от липса на някакви витамини или минерали в храната с която се храните или паразити . Направи консултация с ветеринаря си.
Публикувано: 15 August 2008 - 02:24 PM
В момента се учим на всичко, но пък бързо схваща.Притеснявам се да не глътне някой камък, тя си ги дъвче като бонбонки. Давам витамини по препоръка на лекаря. Не че и има нещо, а за всеки случай. Апетит си има, ужасно е лакома и от време на време не си яде от купичката, а иска да и дадеш в устата.Голямя е лигла. От вчера един кокал го гони в цялата къща, хем не го дава, хем ти го носи.Сладурка! И eдин такъв влажен поглед.
Публикувано: 17 August 2008 - 10:14 AM
Снимките са от обява за продажба на кученца , естествено, целогодишно.И това с порода ,която единствено съществува и живее заради хората . Подобни самозабравили се хора , желаещи да изкарват пари на гърба на най-добрия приятел на човека са за затвора.
Ужасни мисли ми минават през главата :huh: :huh: :huh:

Купуването на кученце от подобни обяви само ще допринесе за продьлжаването на тази идиотщина. Мьжки , женски на място, в което никое животно не заслужава да живее , явно не остават без малки , животни с видими дефекти ,нямам думи :(Кученцата по зоомагазините ,в голямата си част ,идват от такива места
Това вече са малките представени в търговски вид .

Внимавайте !!!
Публикувано: 18 August 2008 - 01:09 AM
Цитат
Снимките са от обява за продажба на кученца , естествено, целогодишно.И това с порода ,която единствено съществува и живее заради хората . Подобни самозабравили се хора , желаещи да изкарват пари на гърба на най-добрия приятел на човека са за затвора.
Ужасни мисли ми минават през главата :huh: :huh: :huh:

Купуването на кученце от подобни обяви само ще допринесе за продьлжаването на тази идиотщина. Мьжки , женски на място, в което никое животно не заслужава да живее , явно не остават без малки , животни с видими дефекти ,нямам думи :(Кученцата по зоомагазините ,в голямата си част ,идват от такива места
Това вече са малките представени в търговски вид .

Внимавайте !!!
много хубаво си направила, че показваш на хората какви кретени "спонсорират", купувайки от магазини и на какво нещастие обричат горките животни.... след като вече знаят, че е доходоносно да ги малтретират по този начин.
Кретени са тези, които причиняват това на едно нещастно куче, спонсориращите
най-вероятно нямат представа... те просто не могат да не вземат сладкото бебе от витрината вкъщи... за жалост и те са жертви с добри намерения, но нали пътят към ада беше осеян с тях?
какъв беше въпросът по горе, защо с родословие, нали?.......???

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 18 August 2008 - 10:27 AM
Ето имаме си закон за защита на животните , но няма орган , който да спре това безумие . Така наречената зоополиция е само в мечтите ни.
А всяко от тези кученца има право на нормален живот .
Идеалния вариант е да се изземат , собственика да се глоби ,солено, така че да не помисли да взема повече кучета за търговия , кастрация и осиновяване .