Френски булдог
Публикувано: 17 August 2008 - 10:14 AM
Ужас :huh:.
Снимките са от обява за продажба на кученца , естествено, целогодишно.И това с порода ,която единствено съществува и живее заради хората . Подобни самозабравили се хора , желаещи да изкарват пари на гърба на най-добрия приятел на човека са за затвора.
Ужасни мисли ми минават през главата :huh: :huh: :huh:

Купуването на кученце от подобни обяви само ще допринесе за продьлжаването на тази идиотщина. Мьжки , женски на място, в което никое животно не заслужава да живее , явно не остават без малки , животни с видими дефекти ,нямам думи :(Кученцата по зоомагазините ,в голямата си част ,идват от такива места
Това вече са малките представени в търговски вид .

Внимавайте !!!
Снимките са от обява за продажба на кученца , естествено, целогодишно.И това с порода ,която единствено съществува и живее заради хората . Подобни самозабравили се хора , желаещи да изкарват пари на гърба на най-добрия приятел на човека са за затвора.

Купуването на кученце от подобни обяви само ще допринесе за продьлжаването на тази идиотщина. Мьжки , женски на място, в което никое животно не заслужава да живее , явно не остават без малки , животни с видими дефекти ,нямам думи :(Кученцата по зоомагазините ,в голямата си част ,идват от такива места

Внимавайте !!!
Публикувано: 18 August 2008 - 01:09 AM
Цитат
Ужас :huh:.

Внимавайте !!!

Внимавайте !!!
много хубаво си направила, че показваш на хората какви кретени "спонсорират", купувайки от магазини и на какво нещастие обричат горките животни.... след като вече знаят, че е доходоносно да ги малтретират по този начин.
Кретени са тези, които причиняват това на едно нещастно куче, спонсориращите
най-вероятно нямат представа... те просто не могат да не вземат сладкото бебе от витрината вкъщи... за жалост и те са жертви с добри намерения, но нали пътят към ада беше осеян с тях?
какъв беше въпросът по горе, защо с родословие, нали?.......???

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 18 August 2008 - 10:27 AM
Кофти ситуация е в тази наша държава , не че го няма по -другите страни , но поне там има работещи закони.
Ето имаме си закон за защита на животните , но няма орган , който да спре това безумие . Така наречената зоополиция е само в мечтите ни.
А всяко от тези кученца има право на нормален живот .
Идеалния вариант е да се изземат , собственика да се глоби ,солено, така че да не помисли да взема повече кучета за търговия , кастрация и осиновяване .
Ето имаме си закон за защита на животните , но няма орган , който да спре това безумие . Така наречената зоополиция е само в мечтите ни.
А всяко от тези кученца има право на нормален живот .
Идеалния вариант е да се изземат , собственика да се глоби ,солено, така че да не помисли да взема повече кучета за търговия , кастрация и осиновяване .
Публикувано: 18 August 2008 - 03:52 PM
Честито и от мен за Айк.Много е хубав, да ви е жив и здрав.
А за тези "развъдници", аз лично не съм запозната, но мои познати са си взимали куче от зоомагазин и всички се оплакават, че кученцата им поне два месеца боледуватли.Това е просто безобразие, гледам и не вярвам, че има такова нещо.
А за тези "развъдници", аз лично не съм запозната, но мои познати са си взимали куче от зоомагазин и всички се оплакават, че кученцата им поне два месеца боледуватли.Това е просто безобразие, гледам и не вярвам, че има такова нещо.
Публикувано: 18 August 2008 - 04:08 PM
благодаря много :blink:само че миличкия ми има приблем на едното оче ,искачане на третия клепач или нещо подобно преди малко се върнахме от лекаря уж всичко беше наред прибра му джобчето,но като се прибрахме то пак искочи :'(,немога да се зарадвам ужас много ми е притеснено. :huh:

Публикувано: 18 August 2008 - 08:28 PM
мегън,вчера като го взехме и ни казаха че щяло да му мине и ни дадоха капки да му капем,но ужасът дойде долу пред блока като се събуди от пътя и цялото му оче беше в кръв направо откачих от мъка и веднага на лекар.оказа се че има 2 варианта:единя е да му се оправи от антибиотика ,който му даде лекаря пак под формата на капки,а другият почти сигурен е операция :'(.Под страшен стрес сме и двамата :huh:

Публикувано: 18 August 2008 - 10:00 PM
Малко трудно ще мине без операция . Помоли лекаря , да ви покаже как да прибирате жлезата , когато изскочи и слагайте капки. Ако се стигне до операция , не махайте жлезата , достатъчно е само да се фиксира трайно на мястото си . Задължително попитай лекаря си как смята да го направи.Има добър специалист офталмолог в София -д-р Николай Борисов.
"Черешовото око " е характерно за молосоидите , по-рядко се среща при французите . Жалко , че с притеснения започвате. :(
"Черешовото око " е характерно за молосоидите , по-рядко се среща при французите . Жалко , че с притеснения започвате. :(
Публикувано: 18 August 2008 - 11:57 PM
Цитат
ето една снимка на щурчуто,като исключим очето е много игрив и само бели иска да прави
Честито бебе Айк!
Дано това да ви е първото и последното притеснение!!!
Къде в София сте вие, може да направим една Френчи среща като ни минат ваксините... А с големите може и по-скоро.

Breeding Champions since '95 .... Munynics Kennel of Champions
Публикувано: 19 August 2008 - 10:49 AM
бяхме точно при доктор Борисов той ни обясни за самата операция,каза че ако не е толкова малък веднага ще го оперира :(Показани как да го прибираме даже снощи много дълго време беше добре,но сутринта пак се появи :-Със или без операция ще се справим и ще си стане с нормално оче ;)