Френски булдог
Публикувано: 27 January 2005 - 09:43 PM
То си и личи дори и само по аватара,че е сериозно куче! w)
Между другото това е една от любимите ми породи,така че нямам карфички,а и май тук освен теб и мен друг няма l) l) l)
.....и все пак,колкото и да е сериозна-цункай я по муцунката от мен,такъв разкош е,че нямам търпение да я видя(ако не по-скоро,то поне но 19 март,нали?)
Между другото това е една от любимите ми породи,така че нямам карфички,а и май тук освен теб и мен друг няма l) l) l)
.....и все пак,колкото и да е сериозна-цункай я по муцунката от мен,такъв разкош е,че нямам търпение да я видя(ако не по-скоро,то поне но 19 март,нали?)

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 27 January 2005 - 09:46 PM
какво ще кажеш да си бърбориме в стаята за разговори и без това и там няма никой
Публикувано: 03 February 2005 - 12:23 AM
Ех,позаглъхна ни темата,но какво да се прави като сме малко....... s)
Ако някой може да ми помогне да привикна един късокрак,зиморничав и общо-взето мързелив 5 месечен френски булдог,да пишка навън ще бъда много щастлива и благодарна! w)
Ако някой може да ми помогне да привикна един късокрак,зиморничав и общо-взето мързелив 5 месечен френски булдог,да пишка навън ще бъда много щастлива и благодарна! w)

Публикувано: 05 February 2005 - 02:52 PM
Браво,Гери-качваш снимки..... b) и то много хубави!Току що получих неоценима помощ от mil по отношение на качването на снимки.Сега ще изтренирам нещата и аз също ще кача снимки от миналата неделя.
s) s) s) Не можах да гледам Гонзо сутринта,записа ли го?
s) s) s) Не можах да гледам Гонзо сутринта,записа ли го?

Публикувано: 07 February 2005 - 10:41 AM
[IMG]http://free.bol.bg/p...ar/P2050131.JPG[/IMG
Гонзо и неговият приятел Бари/ЧРТ/ в приятелско надбягване r)
Гонзо и неговият приятел Бари/ЧРТ/ в приятелско надбягване r)

what will be to be.....[br][br]
Публикувано: 03 March 2005 - 09:31 PM
Ели-тези снимки определено са за добро настроение b) b) b)
За съжаление не видях снимките на Гонзо s)
Мене питаш ли ме? l) l) s)
За съжаление не видях снимките на Гонзо s)
Цитат
Ех,позаглъхна ни темата,но какво да се прави като сме малко
Мене питаш ли ме? l) l) s)