Френски булдог
Публикувано: 13 September 2008 - 10:44 AM
Ами ние си купуваме хранара от ветеринар - диетолог и затова не се съмнявам в това, което ми се предлага. Вчера бях много ошашавена, ама доколкото разбрах от другата седмица ще му дадат някаква храна, която не била минавала термична обработка или нещо такова. Нещо беше Вирбак, Вибрак... нещо от сорта. Аз в лекаря си не се съмнявам, ами ме притеснява това, че е нестабилен като ми гони краката и поднася по завоите. И още нещо. Спайк май не може да издържи цяла нощ без да яде и през нощта писука. Може ли да яде и през нощта или трябва да чака до сутринта?

Публикувано: 13 September 2008 - 03:44 PM
Здравейте,реших да нахлуя в темата ви с гръм и трясък и да ви зарадвам с хубави новини-Чиита с френчи Фифа-днес на изложбата в Стара Загора са се представили отлично дали са им оценка първенец в клас млади и първенец на породата-БОБ :->) :yahoo:
От нас честито,пожелаваме и за напред същите отлични успехи! :->) :->) :->)
Публикувано: 13 September 2008 - 04:37 PM
Дълго време нямах компютър,сега чета и испадам в потрес от тези спорове и заяжданици!Първо да честитя за новите бебета :blink:, да са живи и здрави най-вече.Ужасно ме дразни това че някои хора просто неискат да приемат факта че родословието не е изгъзица а НЕОБХОДИМОСТ!Здравето на кучето е от първо значение,и ако човек наистина иска кучето му да расте живо и здраво трябва да се интересува от каде е,кои са родителите,има ли генетични заболяваня и т.н.Съгласна съм,че повечето хора незнаят за фермите,зоомагазините и борсите,но поне като разберат да не започват с обиди и заяжданици от сорта:значи ли това че не е френски булдог,като порасне ще и направя бебета,мене неме интересуват изложби..................и така нататък!
Казах си мнението!(олекна ми). поздрави на Chiita все такива успехи та и по големи :->)
Казах си мнението!(олекна ми). поздрави на Chiita все такива успехи та и по големи :->)

Публикувано: 13 September 2008 - 07:15 PM
Цитат
Здравейте,реших да нахлуя в темата ви с гръм и трясък и да ви зарадвам с хубави новини-Чиита с френчи Фифа-днес на изложбата в Стара Загора са се представили отлично дали са им оценка първенец в клас млади и първенец на породата-БОБ :->) :yahoo:
Браво, страхотна новина!!!
Chiita, мн. се радвам за теб и твойта Фифа!!
Пожелавам ви успех и утре!!

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 14 September 2008 - 04:29 PM
Честитоооо :->) :yahoo: :wub:

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 14 September 2008 - 10:36 PM
Много благодаря на всички за поздравленията !
Пожелавам ви да имате възможност всички да участвате на така добре организирани изложби ,да усетите атмосферата и да изпитате удоволствието от контакта с други любители на кучета (или както някой там спомена - друго си е когато на където и да се обърнеш да срещаш кучкари ;D)
А Фифулята се представи максимално добре! И двата дни ,отлични оценки с Best Junior и BOB , вчера BOG 3 , днес BOG 2. С тези два дни и пролетния BOB , покри изискванията за млад шампион !
Честито на развъдчика на Фифа и едно голямо БЛАГОДАРЯ :wub:
И пак си пожелавам -не едно и две кучета в нашата порода , а поне по две в клас !
Ще пусна и аз няколко снимки дано усетите атмосферата и се разведрите малко ( и без това последните седмици тази тема се натовари с много отрицателни емоции и има нужда от нещо положително)

Малко снимки от конкурсите , където общо взето участвахме да правим калъбалък ;D, да не говорим , че с мопса са приятели и като влизаха вътре мислеха , че ще си играят ;D

И малко снимки на Алис от развъдчик Виктор Полгар и малката Анджи ,поздравления на собствениците

И звездите на днешната изложба за почетна снимка с организатори и съдии:
Пожелавам ви да имате възможност всички да участвате на така добре организирани изложби ,да усетите атмосферата и да изпитате удоволствието от контакта с други любители на кучета (или както някой там спомена - друго си е когато на където и да се обърнеш да срещаш кучкари ;D)
А Фифулята се представи максимално добре! И двата дни ,отлични оценки с Best Junior и BOB , вчера BOG 3 , днес BOG 2. С тези два дни и пролетния BOB , покри изискванията за млад шампион !
Честито на развъдчика на Фифа и едно голямо БЛАГОДАРЯ :wub:
И пак си пожелавам -не едно и две кучета в нашата порода , а поне по две в клас !
Ще пусна и аз няколко снимки дано усетите атмосферата и се разведрите малко ( и без това последните седмици тази тема се натовари с много отрицателни емоции и има нужда от нещо положително)

Малко снимки от конкурсите , където общо взето участвахме да правим калъбалък ;D, да не говорим , че с мопса са приятели и като влизаха вътре мислеха , че ще си играят ;D

И малко снимки на Алис от развъдчик Виктор Полгар и малката Анджи ,поздравления на собствениците

И звездите на днешната изложба за почетна снимка с организатори и съдии:

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +