Dog.bg Форуми : Френски булдог

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (159 Страници) +
  • « Първа
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Френски булдог

#2809 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 September 2008 - 10:27 AM

Ами при нас специално задавянето става от водата, досега не се е давил с храна.

Чийта, можеш ли да ми обясниш малко по - подробно какво точно се случва когато някой отиде за експертна оценка? В смисъл, само ще го поогледат или ще трябва да съм го учила да бяга покрай мен както правят добрите изложбени кучета?
User's Signature

Качена снимка

#2810 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2008 - 01:03 PM

Не е чак като представянето на изложбените кучета ( в смисьл ,че никой няма да направи забележка , ако не се дьржи както трябва ), но все пак трябва да е  научен да вьрви на повод , да дава на чужди хора да го опипват и да може да се видят зьбите и захапката .
Френският булдог, не бяга в ринга , оценя се в движение , но без човека който го води да тича .
User's Signature

Качена снимка

#2811 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2008 - 03:46 PM

Германия Национална клубна  изложба IKFB klubzieger zuhtschau 31. 21/09/08 hildesgeim
Отново Зон Миракл Рокет Бомб е номер едно .Това руско куче  ,май  за момента е един от най- добрите представители  на породата в Европа!
Качена снимка
Руските  кучета побеждават в Европа , а белгийските в Русия  ;D
Flaubert de la Parure (BOB  на Русия 2008, участвали са над 160 французи  :rolleyes:)
Качена снимка
Качена снимка
Драконке , какво ще кажеш за Флауберт ?
User's Signature

Качена снимка

#2812 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2008 - 05:56 PM

Защо на тези красоти са им такива топчести опашките? Купирани ли са или просто такива трябва да са си по - рождение, или аз не виждам добре на снимките? На нашият грозник му една... като гръмотевичка, все едно сме му я счупили.  :huh:
User's Signature

Качена снимка

#2813 Потребителят е офлайн   _Dare_Devil_ Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 September 2008 - 08:40 PM

Chiita, не съм се отказал и от мопса.За сега проучвам.Една от двете породи ще е..иначе и за двете съм изчел много из този форум..и на други места...сега все още се чудим..и просто не знаех цените на булдога..Можеше поне цената да ни помогне с избора..ама то май са едни и същи пари..  :rolleyes: Започва голямото чудене..и ... омуване с семейството :)

Иначе искам да благодаря на всички които ми отговориха..наистина ми бяхте от полза.Благодаря много!

#2814 Потребителят е офлайн   bebe айк Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 September 2008 - 09:27 PM

Цитат

Chiita, не съм се отказал и от мопса.За сега проучвам.Една от двете породи ще е..иначе и за двете съм изчел много из този форум..и на други места...сега все още се чудим..и просто не знаех цените на булдога..Можеше поне цената да ни помогне с избора..ама то май са едни и същи пари..  :rolleyes: Започва голямото чудене..и ... омуване с семейството :)

Иначе искам да благодаря на всички които ми отговориха..наистина ми бяхте от полза.Благодаря много!
здравей,и двете породи кучета си заслужават. :blink:Аз естествено бих ти препорьчала френчи ;D те са игриви,мили,исключителни комедианти и леко дяволити ;DЕто ти една снимка на един прекрасен мопс и едно дяволче ;D ;)Успех
User's Signature

Качена снимка

#2815 Потребителят е офлайн   bebe айк Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 September 2008 - 11:29 PM

:blink:
User's Signature

Качена снимка

#2816 Потребителят е офлайн   Marfieta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 October 2008 - 08:16 AM

Това на снимката е Айк нали? На колко месеца стана, в муцунката много прилича на Мърфи, само тя има по-тънка бяла черта.Много е сладко.А и тези ушички направо да ги изядеш.

#2817 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2008 - 09:22 AM

Цитат

Защо на тези красоти са им такива топчести опашките? Купирани ли са или просто такива трябва да са си по - рождение, или аз не виждам добре на снимките? На нашият грозник му една... като гръмотевичка, все едно сме му я счупили.  :huh:

:huh: :huh:...и аз ще използвам тази иконка ...
Опашката НЕ се купира!Разбира се, че така се раждат.
User's Signature

Качена снимка

#2818 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2008 - 09:27 AM

Цитат

Успех в избора !
Има разлики между двете породи , избери тази,  която ти е повече на сьрце , няма да сьжаляваш и в двата случая :blink:
User's Signature

Качена снимка

#2819 Потребителят е офлайн   Trina Икона

Публикувано: 01 October 2008 - 04:26 PM

Здравейте, казвам се Петя и имам френско булдоче на 45 дни. Притеснява ме това, че едното й уше се изправи, а другото седи клепнало.. :'( Ще се изправи ли и другото?

Качена снимка

Качена снимка

#2820 Потребителят е офлайн   _Dare_Devil_ Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 01 October 2008 - 04:55 PM

O...какво е яко...!!!!!хаха..с тази дрешка..и това клепнало ушенце..!Според мен в момента това и е чара..!Иначе аз не разбирам от кучета де...другите ще ти отговорят :) Иначе...много е сладко така..!

#2821 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2008 - 04:58 PM

С риск да ме нападнете-на мен това сладко бебче не ми прилича на френски булдог, но пък и аз не разбирам от породата.
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#2822 Потребителят е офлайн   bebe айк Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 October 2008 - 08:25 PM

:oмисля,че по стандарт това не е френски булдог най вероятно е крьстоска.Мисля че сте попаднала на измамници :'(дано е живо и здраво защото то милото не е виновно
User's Signature

Качена снимка

#2823 Потребителят е офлайн   TRADEMARK Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2008 - 08:56 PM

Вие не разбрахте ли че ако няма нужното родословие това е просто куче!
ако ще да е 1:1 откъм параметри и визия с друго такова но подплатено с хартийка и печат

#2824 Потребителят е офлайн   bebe айк Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 October 2008 - 08:59 PM

;Dне можах да се сдьржа вижте го това дундаво мьниче очите ми останаха
User's Signature

Качена снимка

#2825 Потребителят е офлайн   Trina Икона

Публикувано: 01 October 2008 - 09:27 PM

Ami razglejdah v internet snimki na bulldoci, kakto i v youtube i vidqh mnogo ku4enca 1 kum edno kato moeto. Onzi den bqhme na veterinar i kato go vidqha vednaga mu poznaha porodata bez da q kazvam, za6toto me pitaha dali hurka. 4etoh, 4e standartnite razcvetki sa pqsa4no, bqlo i tigrovo mai. Nikade ne pi6e6e 4erno, no puk na neq sa trugnali da i se poqvqvat tigrovi rijavi ivici po kozinkata. Neznam dali ot malki sa s pravi u6i4ki , no moeto se be6e rodilo s klepnali i sega trugnaha da mu se izpravqt. eto kum ka4vam snimka ot internet na buldo4e, koeto e 1 kum edno s tova, koeto vzeh predi 2 sedmici...  http://farm2.static....9edc4f8.jpg?v=0

#2826 Потребителят е офлайн   bebe айк Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 October 2008 - 09:36 PM

от каде си взе кученцето?
User's Signature

Качена снимка

#2827 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2008 - 09:41 PM

Ама не го приемай като някаква обида това, което ти се казва. Просто повечето хора тук се занимават с това, имат родословни кученца и ти казват какво трябва да бъде. Дори и твоето да не е 1:1 същото това не го прави по - малко красиво или нещо подобно. Факт е обаче, че след като нямаме родословие нямаме право да имаме изисквания към външният вид на животината, защото само то ни дава гаранция, че кучето ще бъде такова, каквото трябва да е! Обичай го, грижи се за него, то е точно твоето куче и независимо дали е родословно или не това, че е твое автоматично го превръща в най - съвършеното същество на света. Истината е, че самата аз не съм особено запозната и дори не знаех, че трябва да се раждат с клепнали ушета. Все си мислех, че се раждат с миниатюрни пилингаторчета (както им казваме вкъщи).  ;D Моето пък на 40 дни вече беше с прави уши, но пък щом е изправило едно би трябвало и другото да изправи. Няма да се впускам в дълги обяснения за това как си имаме дворно куче, напълно безпородно, което има уникален характер и след две години съвместен живот все още си е с едно право и едно клепнало ухо. Смятам, че сама ще се досетиш, че това си му е чара. Та... наслаждавай се на твоето, радвай му се, най - вече се надявай (също като нас), че ще бъде здраво и се наслаждавай на възможността да получиш безценните съвети на хората в този форум. Пожелавам ти много радости с твоето пале и само усмивки да ти носи!

И след лирическото ми отклонение е време пак да открехна темата за задавянето. На всяко близване на вода се задавя ужасно, дори въпреки новата огромна купа. Имам чувството, че вече го е страх от водата. Одеве не искаше да се приближи до купата, но когато си топях пръста във водата и му подавах по капка - две ближеше много усърдно и няколко минути го поих така. Имате ли някакъв съвет за мен или да попитам ветеринаря?
User's Signature

Качена снимка

#2828 Потребителят е офлайн   Trina Икона

Публикувано: 01 October 2008 - 09:42 PM

Ami edin 4ovek ot Dimitrovgrad be6e pusnal obqva, 4e prodava i ako iskame mojem da vidim i maikata i ba6tata... otidoh li4no do tam da si go izbera, vidqh i roditelite i si prili4aha na frenski buldoci, no az ne razbiram mnogo, mnogo... prika4vam edna snimka bez dre6ka za da moje6 da vidi6 po-qsno kak izglejda6e kato q vzehme

Качена снимка

• (159 Страници) +
  • « Първа
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема