Цитат
Ели като ГЛАВЕН експерт какво ще кажеш за това малко същество, за сега сме сигурни че е куче l)
....
Здравейте всички! b)
Чета с огромно удоволствие оживлението в нашата скромна тема b) ....ееех,бях само аз ,а сега-гледай колко станахме!....Само Митко изчезна някъде bl)
Между другото,Владо не е вярно,че си нямаме английски булдог тук.Имаме си и то не кой да е,а великолепния,световно известен сър Sparkling Harisson Ford l) l) l) или казано кратко-нашия любим Гонзо! Той е кучето на д-р Гери от клиника Ита_вет и по форума и фотогалерията има куп негови снимки.Без майтап,Гонзо (или на галено Гошо l) l) )е наистина страхотен,шампион е от редица изложби и е много готин,но "майка" му е много заета и затова пише тук доста рядко....
Тъй...,сега за кученцето.
Владо,съвсем сериозно аз вече нямам притеснения за твоето булдоче)освен ако не решиш да вземеш боксерче l) l) l) ),защото Sheltie, Blazy и Saffari(със светкавичните си преводи) са се заели да ти помогнат,а това са хора,които имат и връзки и познания и отношение към твоето търсене,каквито аз не бих могла да имам.Дори,честно казано,малко ти завиждам,че си помислил в правилна посока и първо дойде в сайта,откъдето търсиш булдоче,а не като мен....но станалото-станало,за в бъдеще ще знам!
Относно снимката....хм,страх ме е да не сбъркам,честно казано!Все пак аз само ИМАМ френски булдог и то за пръв път,така че едва ли мнението ми е най-меродавно,камо ли пък ГЛАВЕН ескперт bl) .Благодаря,че ме смятате зя такава,но аз не се имам за експерт-честно! Поканила съм такъв-жената е българка,живее в Австралия и в момента отглежда 9-то поколение френски булдоци,произведени от нейния развъдник!Лошото е,че тя е много заета,освен това има активни ангажименти към други сайтове и явно не и остава време да ни посети,засега.
Разбира се,първо я попитах за кученце за теб,но при нея кученцата са запазени предварително,освен това са само 3 женски,освен това са с 4 цифрена стойност....както виждаш сериозна работа! Жалко,че е толкова далеч s) ...
Надявам се тя да се появи (ник-а и е Dragoness),но дотогава трябва да се оправяме сами r) ...
И така ...кученцето от снимката.По моето скромно мнение това Е френски булдог все пак,но е доста странно като окраска.Според стандарта това кученце е смес от два вида булдочета-едните,които са с бяло-петниста окраска и другите-бежовите с черна лицева маска.Доколкото виждам кученцето е с бяло-петниста окраска на тялото и черна лицева маска+бежова глава....Не,че кученцето е лошо(доколкото можем да съдим от лееко замазана снимка),но лично на мен ми е странно...и подозрително евтино,на фона на досегашните оферти bl) ...
Пак казвам-може и да бъркам! Далеч съм още от експерт по френските булдоци,въпреки,че много се интересувам.
В крайна сметка,Владо-ти си решаваш...имаш вече качествени помощници,много инфо и доста оферти! b)
Успех!!!! b) b) b) b)