Френски булдог
Публикувано: 29 September 2005 - 12:12 PM
а dragoness ми е приятелче от далечната 1996г. и веднага се заемам да и пиша и тя да хвърли едно око на снимките и всичко останало r)
Публикувано: 29 September 2005 - 12:16 PM
1 игнорирахме всичко що е 1000 и косур евро
2 то не останаха много ама не е и нищо:
А)Наталья Кияшева <kinami@mail.ru>:
""Багодарим ви, че така ви харесаха нашите кученца! А сега по повод вашето избрано кученце. Нещата седят така, кученцата се изпращат чрез карго (транспортния отдел на летището). Това изпращане се състои от следното - покупката на кутия (пластмасова клетка) 30евро + цената на билета до Пловдив + 65евро за чужденци (експортния вариянт на родословието) + цената на кученцето. Всичко общо излиза примерно 520евро (цената на билета до Пловдив тряба да се доуточни). Засега фиксирани цени са - само 300 и 65, останалото ще се изясни, когато порасне кученцето. Ни никога не сме изпращали до Пловдив, но до Испания (времетраенето на полета е почти същото) излизаше толова (като пари имат в предвид)."
Б)
Сега в моя клуб имам кученца - френски булдози, мъжки: Тигрови (без голяма перспектива в изложбената кариера) - именно "за в къщи" - цената им е 150$ щадски; Бяло-бежав - много хубав (неговите снимки са приложени). Бащата и майката може да ги видите на http://www.dogs-ookk...ru/fb_monya.htm . Цената на този мъжки е - 600$ щадски
r) чакам и вашето мнение

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!
Публикувано: 29 September 2005 - 12:24 PM
Относно второто предложение,от развъдника съвсем откровено ти казват,че кученцата не стават за изложби и именно заради това са толкова евтини.
Съветвам те да дадеш поне още 150 долара,но да имаш не само родословно,но и изложбено куче.
Ако искаш пиши и на развъдника за който ти дадох линк,за да видим и тяхното предложение.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 29 September 2005 - 12:27 PM
Цитат
а dragoness ми е приятелче от далечната 1996г. и веднага се заемам да и пиша и тя да хвърли едно око на снимките и всичко останало r)
Благодаря Blazy...ще ми бъде супер интересно да си говорим за булдоци с нея тук!
Дано може да ни отдели време r)

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 29 September 2005 - 12:32 PM
Цитат
Аз им писах веднага ,и сега чакам да ми отговорят.Проблема е там ,че с мойте познания за родословие,качества и т.н (камо ли и на руски). трудно бих могъл да се пазаря с тях.

Публикувано: 29 September 2005 - 01:28 PM
1
Здравствуйте, Владимир!
Мы можем послать собаку только самолетом Москва-Пловдив или Москва-София. Автобусом не можем
Возможно, мы не до конца поняли Ваше письмо. Желательно текст перевозки щенка направить на русском языке.
Спасибо
Наташа.
2 ://www.goldenhat.narod.ru/pupsale.html
от Шелти
Здравствуйте!
Мы имеем на продажу палевого кобеля. Подробная информация по тел.(095)534-43-81
Лучшие пожелания.
Ирина.
3.
Ближайшие щенки с родословной должны родиться через 1 месяц. Окрас предположительно пестрый и пятнистый.
Лариса

Публикувано: 30 September 2005 - 08:36 PM
Публикувано: 01 October 2005 - 12:22 AM
Бих се радвал, ако прочетете интервюто на Татяна Калиниченко. Там тя е задала един много хубав въпрос - "Защо за себе си винаги избирате хубава кола, хубава дреха, хубав дом ? Защо искате лошо куче за себе си ?" ... ако мога да ви посъветвам по някакъв начин, бих ви посъветвал да се спрете на кученце за изложби, с хубав екстериор. В България, а и в другите страни наоколо няма много от тези прекрасни кучета. Така вие ще помогнете не само на себе си, но и ще можете да развивате породата в България, да търсите съмишленици, след време ще ви последват и други и така тези уникални кучета ще имат свойте представители на изложбените рингове, породата ще се развива. Пожелавам ви го от все сърце. И един ден ще бъдете горд, когато видите някое от вашите бебета, трето или четвърто поколение на почетния ринг и ще си кажете - да, това е от моята кръв, с моето куче в родословието. Ще бъде хубаво да знаете, че вашия труд и вашата любов са възнаградени. Не зная ... не го приемайте ... просто разсъждавам. Това е лично мнение, разбира се ... d)
Публикувано: 01 October 2005 - 08:31 AM
Сафари ,давай ,дръж се ние сме с теб. super
Мите ,добре дошъл при нас,дано си изкарал яко b)
Dog ,честно казано ,точно това е дилемата.
Покупка на" шоу" класа -бизнес или удоволствие?
Нека да започнем с това кой може да си го позволи:
1 за удоволствие - това е за хора с големи възможности ,все пак става дума за 1000евро и на горе (а аз не съм от тях s) ) следователно минаваме на вариант2
2 инвестиция - да наистина аз искам хубаво куче с потекло,на което да се радвам , а защо не и да се "фукам" с него l) лошо няма .
Но нека да задълбаем малко по навътре в нещата:
1 От къде и как да си купим куче което да стане шампион?
Докато търсих попаднах поне на 15 кученца "шоу"клас които бяха по 1000евро .
Кое от тях да избера?
Сиреч трябва да познавам тънкостите на породата и т.н.Верно никой не се е родил научен,и че опита идва с практиката ,но пък и риска си е голям.
2 victory Взимаме кученцето>
Добре .ето че малкия хубавец е вече при нас.Но да не забравяме че то е живо същество и може да се разболее ........и т.н.Никой не е застрахован.
Като стана дума за "застрахован",дойде време и за темата na Safari.Колко струва и какво покриваедна застраховка -от тук вече и извода има ли смисъл от нея ?
3 Имаме вече изложбено куче , но то е единствено в България .Търсим женско -ама няма s) Дори и случайно да намерим - какво получаваме насреща ?
Може би едно малко се полага на бащата bravo Но на кой ще го продадем при условие че държим на класата и не можем за по малко от 1000.
А като гледам какъв е наплива за куче по 1000 евро.....мани,мани.
Да обобщим :дали кучето е 200 или 1000 евро ,ние ще му се радваме еднакво
Разликата ( поне за мен) ,е че с класното куче може да ходим по изложби,и евентуално да спечелим нещо от развъдна дейност.М/у другото някъде във форума попаднах на следното изказване:"кучета които на са Шоу класа да бъдат кастрирани" NN ТОВА СА ГЛУПОСТИ то и за хората може да се каже "като не си манекен и хайде..."
Всичко казано до тука е само мое лично мнение

Публикувано: 01 October 2005 - 12:45 PM
М/у другото ,вижте ги всички ,на мен ми хареса Deagon
http://www.miamoreke....com/index.html

Публикувано: 01 October 2005 - 03:48 PM
Цитат
М/у другото ,вижте ги всички ,на мен ми хареса Deagon
http://www.miamoreke....com/index.html
Пак извади късмет приятелю!!! victory Моя приятел знае идеално френски ще им пишем довечера за Deagon! Току-виж сме извадили късмет! А какво да правя с руснаците да им звъня ли??
Публикувано: 02 October 2005 - 03:25 PM

Публикувано: 03 October 2005 - 06:58 PM
Hello Valev.
"Energy " - это очень простой кобель , не выставочный и не для профессионального разведения . Он только для дома - компаньон.
Он бело-коричневый.
"Poplar -Blaff " мы уже имеем договоренность с другим покупателем и ждем от него деньги за этого щенка.
"Spartak " - он доступен для Вашей покупки. Это очень хороший кобель с хорошими кровями - это собака для показа на DogShow и
он будет хорош для племенного разведения . С его кровями он будет хорошо использоваться в племенном разведении.
Его цена $ 1500 - в эту цену входит оплата доставки собаки и оплата Export Pedigree на имя покупателя. Pedigree мы отправляем
одновременно с щенком. Щенок считается проданной только при поступлении полной стоимости щенка на мой счет в мой Банк.
Валерия

Публикувано: 03 October 2005 - 10:25 PM
Енерджи - е съвсем обикновен мъжки, не е за изложби и не е за професионално развъждане. Той е само компаньон за вкъщи. Бяло с кафяво е.
Поплър-Блъф - вече имаме уговорка с друг клиент и чакаме от него парите за това кученце.
Спартак - той е достъпен за вашата покупка. Това е много хубав мъжки с хубава кръв - куче за извеждане по изложби и ще служи добре за развъждане. С неговото родословие добре ще се използва в развъждането.
Цената му е 1500 долара - в тази цена влиза плащането за доставката на кучето и плащането за експортното родословие на името на купувача. Родословието изпращаме заедно с кученцето. Кученцето се счита за продадено само когато пълната сума на цената на кучето постъпи в банковата ми сметка.

Публикувано: 05 October 2005 - 06:48 PM
"Zdraveite tova e edno ot buldo4etata, cenata e 350lv

а това е от "nataly24@abv.bg":
"Имам малки френски булдочета ако оше търсите пишете ми на този адрес или на тел.0897887871 в момента кученцата са 10 и са на 3 дни затова все още не мога да ви пратя снимки Но мога да направя на родителите "
Ако искаш пиши им и виж кво ще стане...
Публикувано: 06 October 2005 - 08:08 AM
Цитат
Еми тя и Ели има бебета на няколко дена и може би затова се появява по рядко
А ти не се отказвай super ослушвай се само за куче от чужбина!!!!!!
Публикувано: 06 October 2005 - 10:31 AM
Blazy....мога ли да направя едно предположение r) -Ели,за която Владо пита съм аз,най-вероятно...Честито на моята адашка за бебетата super ,но доста ще ни улесниш ако ни напишеш и как е позната тук във форума.
Иначе аз нямам бебета от никакъв род l) ...тук съм и чета.....
но,честно казано никак не ми харесва това,което чета в някой други теми и затова скоро не съм имала настроение за писане ;) ...пък и чакам да видя какво ще стане в крайна сметка с кученцето ти,Владо-сега,след като получи толкова ценни,полезни и подробни съвети!
И докато сме на темата,кученцето,чиято снимка Митко е пуснал никак не е лошо...Така,както аз ги разбирам нещата,май остава само да решиш с каква сума си готов да се разделиш и вече да го вземеш твоето булдоче...,че всички го чакаме с нетърпение (каквото и да е то!)....,а после,ако мога ще помагам със съвети за отглеждането b)

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 06 October 2005 - 11:14 AM
Иначе и Vabank e Eли r) нали и ние сме съпричастни към бъдещото булдоче та поглеждам редовно във вашата тема........