Френски булдог
Публикувано: 24 October 2005 - 12:18 PM
1) Ето сайта http://www.franbulldog.kiev.ua/
2) Цена ми казаха 300 $ (но подлежи на промени, неоа да я гарантирам)
3) Класс шоу
4) имат международен шамион в кръвта
5) след 2 седмици очакват кученцата
6)очаквана окраска бяло с бежаво и пъстра
Е дано тази информация да помогне! Аз принципно си пиша с собсвеничката такаче ако имате проблем кажете!!! l)
А всъщтост да не забравя очаква се и друго кучило - Сайфера и Майка Линия de la Parure ( инбридинг на Colonela Trussardy de la Parure) http://www.kissme.lviv.ua/index.html
Публикувано: 24 October 2005 - 12:48 PM
Цитат
искам да попитам за обучението на френския булдог.какви команди изпълнява
седни,легни,на място,донеси......??
Здрасти Владо....макар,че ти е мааалко рано за обучение l) l) l) l) ...ето как стоят нещата:
френския булдог е умно и "будно" куче....,но е от онзи тип породи,които заучават командата без проблем ,но я изпълняват с вид"хайде от мен да мине" b) ...,какво имам предвид-Сара знае перфектно команди "ред" , "седни","не","на място",а в момента усъвършенстваме команда "стой!"( в смисъл да стои на място,докато аз се отдалечавам от нея и да дойде като я повикам).При обучението съм ползвала методиките от форума...и Сара много бързо усвоява самата команда-разбира значението и и какво се иска от нея....И тук следва голямото НО...Ако отработваме дадената команда само двете,в къщи например-всичко е наред...работим,повтаряме,тя изпълнява-следва наградка...после излизаме навън.Ако сме само двете на някоя спокойна полянка,пак работим и тя изпълнява общо-взето без проблеми,само се оглежда наоколо и малко се разсейва....и АКО се появи куче(потенциален партньор за игра)или човек(потенциален източник на възхищение и ласки)...КРАЙ с изпълнението на командите!!! a) Никакво наградка не е в състояние да я "вкара в час"!Имам чуството,че ми казва:"Абе,знам аз какво искаш от мен,но точно сега не ми се изпълнява-имам по-интересно занимание!"...ей с това не мога да се справя! Навън,има ли дразнители-просто не ме слуша! Заиграе ли се някое куче,или кучета...настава ужас...крещя като побъркана,а тя не идва! Това много ме дразни и ядосва! Опитвам се да го отдавам на възрастта и-тя в момента е в пубертета и смисъла на живота и е да играе...но аз продължавам да работя с нея и се надявам,че ще имаме успех! Надявам се,че е просто въпрос на време да започне да изпълнява дадената команда при всякакви обстоятелства! r)

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 24 October 2005 - 09:13 PM
Прикачени файлове
-
DSC_0213.jpg (16.81K)
Брой сваляния: 112
Публикувано: 24 October 2005 - 10:57 PM
Скопие е толкова близо....нямам думи-"поне пет булдочета"! Страхотно! super best ...вярвам,че скоро ще има и български булдочета по изложбите!Дано r) ...както се казва -работим по въпроса...някой предстои да си внесат качествено булдоче,други-задочно помагаме с каквото можем....и всичко това,благодарение на този сайт!!!! Това е факт и той трябва да се знае!
Пак благодаря... super

Публикувано: 25 October 2005 - 08:11 AM
Имам съмнения за рахит, тъй като едната му предна лапичка леко се е закривила при китката и кученцето накуцва, а на всичко отгоре и ушлетата въобще не се изправят даже напротив съвсем клепнаха.Всичко се случи вчера след ваксинацията,като го прибрах той естествено започна да си играе и изведнъж забелязах че нещо куца.Реших ,че е схващане от ваксината,но днес забелязах че стъпва на пръсти с едната лапичка.
Ако някоий е имал подобен проблем, моля ви помогнете!
Публикувано: 25 October 2005 - 11:00 AM
Багира виж и това,кученцата са налични и са към 600$ ,говорим за класни кучета .www.duan-dogs.boom.ru/ ,можеш да се представиш и от мое име. super best

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!
Публикувано: 25 October 2005 - 11:14 AM
Малкия Игнасио е много сладък,въпреки че ние тук знаем,че е от борса,а това -меко казано-не е добър атестат за здравето на кучето....Спирам с "нравоученията",защото и моята Сара не е от реномиран развъдник,а от кучило ,т.ч. и аз съм допуснала подобна на твоята грешка,въпреки че поне имам иноформация за майката и бащата на Саричка.
Ще направя всичко,което е по силите ми,за да ти помогна да го отгледаш здрав и щастлив,твоя Игнасио! Като начало Владо (valev) е прав - иди в Ита_вет с Начо и вичките му документи...нека те консултират милите докторки и да погледнат каква ваксина е поставена вчера-да не би нещо да са объркали ,там където са го ваксинирали и сега да е умърлушен от това....За рахит- не се притеснявай!Освен,че е нетипичен за нашата порода,той се "пипва" трудно и трудно се диагностицира-единствено,чрез кръвни тестове.Така че,каквото и да му има на лапичката на Начо,едва ли е рахит-още повече,че освен всичко друго-рахита не може да се прояви он днес за утре!
но,пак горещо те съветвам да прескочиш до клиниката...Не им правя реклама-просто им вярвам,защото те се грижат за моята Сара вече почти година,а и д-р Гери Чернева има великолепен английски булдог и е наясно със спецификите на наща порода...
И пиши какво става! Има ли промяна от сутринта...как е ,в смисъл хапва ли с апетит,играе ли,жизнен ли е...?
Успех! Чакаме подробности! super
П.С. Аз,всъщност съм Ели...Саричка е кучето ми.Владо е имал предвид мен,като ти е писал да послушаш съвета ми r)

Публикувано: 25 October 2005 - 02:34 PM
Заведах Начо днес в клиника Ита Вет.
Там ми казаха че е наи-вероятно това да са глисти, тъй като е взет от борса и там хигиената е меко казано нулева.
Кученцето е много зле влошава се буквално за часове.Засега взехме обезпаразитяващи и калций венозно.
Утре пак ще повторим.
Публикувано: 25 October 2005 - 03:07 PM
Начо, не си ли обезпаразитил кученцето като го взе, наблюдавал ли си изхожданията му? Бъди много внимателен сега и с храната, в клиниката вярвам ще ти дадат най-добрите съвети и ще направят необходимото за да се оправят нещата. Само ти бъди търпелив и сега бъди още по-мил и нежен с мъничето
Пиши как сте, дръж ни в течение
УСпех super
Публикувано: 25 October 2005 - 03:21 PM
На него страшно му се играе сега, само че го боли като се движи и крачетата му са вече доста изкривени навътре.Това означава че не е някоя вирусна болест. Така се надявам това да се оправи и да си бъде нормално куче.
Все още няма отделени паразити,надявам се на следващото ходене.
Как могат въобще да не се грижат за тия кучета?Само парите ли ги интересува тия търговци?
Цялата ни работа в тази държава е такава. NN
Публикувано: 25 October 2005 - 03:27 PM
И аз преживях наскоро същите проблеми, за жалост с фатален край, сега като чета какви са при теб симптомите, си мисля че е възможно и моята дакелка да е имала тези проблеми и от там да е тръгнало... само че аз за разлика от теб, не случих на лекар ouu
Ще се оправи всичко, ще видиш, важното е че се знае какво му има вече