Цитат
Проблема не е откъде сте го купили ...а в това че първо не сте се ОГРАМОТИЛИ ...извинявам се за директния тон но това е истината ....за мен проблема е и във ветеринара който е поставил ваксината !!! Ами ако го бяхте взели от майката директно от гърдите и тя ли щеше да бъде виновна!!!
Може ваксината да е дала пробив може да не е съхранявана правилно ...защо не нападнете доктора например...ама аз след много много опит не видях доктор да го е отнесъл...те май станаха като поповете ....все невинни...
Хайде сега дай да оправят кученцето и след това си го вземи и вече си го гледай с любов!!!ПОБЪРЗАЙ ТАКИВА РАБОТИ НЕ ТЪРПЯТ ВРЕМЕ.... super
Нека и аз споделиа-абсолиутно сам сагласна с това...о6те пове4е,4е преди месетси имах са6тииа проблем: именно лекариат ми увреди ку4ето,поставиаики ваксина не когато триабва,т.е. по време на ле4ение от друго заболиаване,което е абсолиутно противопоказно в са4етание с ваксина!
Аз не само,4е попитах ниаколко пати дали е редно то4но сега да се поставиа ваксината или не,но за да се презастраховам поисках от лекариа да напи6е "4ерно на биало"с какво е третирал ку4ето преди и какво му прави сега и...познаите?!
Само 15 мин.след ваксината ку4ето ми полу4и алерги4ен пристап-за малко да умре...Резултатат бе6е следнииат:
варнаха ми 75% от сумата от вси4ки пла6танииа в тази клиника до сега!
Таи,4е моиат савет е -искаите винаги "4ерно на биало"да ви пи6ат и диагнозата,коиато поставиат,и ле4ението,което следва,и дори това кога каква то4но ваксина слагат и ГИ ДРАЖТЕ ОТГОВОРНИ,какво като са лекари и те са хора и гре6ат...макар 4е аз ли4но не им про6тавам такива "гре6ки".