Цитат
аз бях изпаднала в същата ситуация преди точно месец и понеже толкова се бях ошашкала за здравето на кучето си, че даже не забелязвах, че съм попаднала на самовлюбен некадърен ветеринар...който после обвинявал мен и прекалените ми грижи за кучето като причина за смъртта му... нямат срам такива като него NN love
но както и да е, не ми се иска форума да се превръща в оплаквалня от некадърни ветеринари, въпреки че е хубаво да има къде да споделите и да се оплачете от конкретния ветеринар, и съответно да предпазите всички останали от вашите грешки, не се срамувайте да назовавате името на ветеринаря от който не сте доволни, правите го за доброто на останалите!
А относно Игнасио, незная какво да те посъветвам Na40, може би ще трябва да се консултираш с още някой ветеринар, и то колкото е възможно по-скоро, но ги моли да записват всяка манипулация извършена от тях, и ако смяташ, че правят нещо не съвсем нормално, искай консултация с друг
Успех, напиши как върви....
Така и не разбрах-кам мен ли бе6е написаното,но 6те отговориа:
не се оплаквам от вет-дадох пример,за да може да насо4а пове4е хора в подобна ситуатсииа-именно когато има6 не6то написано и подписано от конкретното литсе-може6 да го даржи6 персонално отговорно!...Не ми се наложи да се бориа кои знае колко далго-разговорат ми с управителиа на клиниката бе6е то4но 2 мин.-ако не оправиат ку4ето ми и не уволниат лекариа,виновен за састоианието му-отивам при адвокат!
И мислиа ,4е 6те е абсолиутна НОВА гре6ка На4о да запо4не сега да обикалиа от вет на вет...наи-много да обаркат ку4ето о6те пове4е!