Публикувано: 26 January 2005 - 09:40 PM
Здравей Гери!Днес пък аз бях по-заета и чак сега влизам във форума-дано си още тук!
За храненето-радвам се,че съм успяла да "надуша"правилната стратегия.Мога веднага да ти кажа с коя точно гранулирана храна я храня,но ми стана интересно защо се опасяваш да не е реклама-нямаме ли право да си пишем каквото си искаме bl) ?Питам,защото никъде досега не срещнах ограничения за реклами и сметнах,че можем да си приказваме направо,но ако не-пращам ти лична бележка.
Знаеш ли,наистина съм изненадана,че Гонзо още не се е укротил и че ми пишеш,че е заблуда мързела на булдога!Докато си избирахме порода попаднах на много материали и снимки,които показваха именно "мързела"-например никога няма да забравя един репортаж по Animal planet за някаква голяма американска изложба на кучета,която се провеждаше в огромно покрито хале.Какафонията беше страхотна!Предсави си колко много различни породи,рингове за представяне,безброй кучета,щандове с храна и сувенири....и буквално на средата на цялата "лудница"еедин сладур(досущ като Гонзо!) СПИ ДЪЛБОКО b) и хората го прескачат! l) l) l)
Лично аз,честно казано съм поуморена от лудории-първо Сара не ми е първото куче(аз винаги съм имала някакво куче,едно от които НЕУМОРИМ!!! цвергшнауцер),а имам и дъщеря на 3 и половина....та бях закопняла за спокойно и дори мързеливо куче!
Та това са ми "проблемите".... r)
Dog.bg получи снимки на Сара за конкурса за снимка на месеца и ако искаш ще можеш да видиш "госпожицата" там.Снимките са съвсем нови и се надявам да добиеш някаква представа и после да обсъдим дебела ли е или не.
А вие ще участвате ли?Знам,че имаш още едно куче,но в момента не мога да се сетя какво bl) b) .....

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!