Френски булдог
Публикувано: 22 November 2005 - 12:21 PM
Boxko бе oleeee къде го видя тоя дог b) ще ме накараш да му татуирам булдог на гърдите белкем се познава l)

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!
Публикувано: 22 November 2005 - 08:32 PM
Цитат
Boxko бе oleeee къде го видя тоя дог b) ще ме накараш да му татуирам булдог на гърдите белкем се познава l)
Ами,дано!!!Има толкова готини хора тук!
Аз ре6их да рискувам и отново да пи6а...

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)
Публикувано: 23 November 2005 - 09:14 AM
Цитат
Аз ре6их да рискувам и отново да пи6а...
b) Здравейте приятели,
Радвам се когато разума надделява над емоцийте,надявам се скоро да се съберем всички заедно в името на нашите любимци (английски,френски и американски Доци l) и булдоци ) дължим им го w)
Дължим го и на нашата приятелка "класната" Елииии Баранова r) ,създателката на нашия форум. bravo
Затова приятели ,"нека игрите започнат .....сега" super best

Публикувано: 26 November 2005 - 12:38 PM
искам да питам - ще има ли английски/френски булдоци на изложбата във Варна? d)
Публикувано: 26 November 2005 - 12:43 PM

Публикувано: 26 November 2005 - 12:44 PM
Публикувано: 26 November 2005 - 01:37 PM
Публикувано: 27 November 2005 - 12:50 PM
От вчера 26.11 / събота / си имаме една малка сладурана - френски булдог на 50дни. Искам да помоля за малко информация за характерните белези на породата. Освен това бих искала да знам правилно ли я храним и с какво трябва да продължим да я храним за напред. В момента й даваме Роял Канин за малки кученца до 10 месеца.
Тя е невероятно бебе, толко е игрива. w) [EMAIL]diana_1974@abv.bg[/EMAIL
Публикувано: 28 November 2005 - 09:29 AM
първо -Добре дошла на Дидка bravo радвам се ,че ставаме все повече super best
Белисима я като по голяма ,пък и аз все още не съм си получил родословието ,имаме ли роднинска връзка с тази хубавица w)
Ето ни и нас ,тази седмица ще слагаме ваксина и хайде навън,това са ни първите стъпки r) засега само на балкона

oleeee Начо я кажи ,какъв формат да ги правя тези снимки че бая чаршафи станаха

Публикувано: 28 November 2005 - 11:26 AM
за роднинската връзка маиката на твоето ку4е е дъ6теря на майката на Белла, но не съм на 100% сигурна 4е са сестри, мога да проверя ако иска6.
демек АLI Sheba Germanic Star вие е баба.демек Белла е не6то като леля l) l)
май ги докарахме роднинските връзки.
а м/у другото Али Шеба Германик Стар има бебета в момента.
така сега малко за френски бебета.
има две оферти, по то4но три.
1.бебе родено Август с 7 6ампиона, интер и гранд.тигрово, мъжко-цена 900$ вси4ко.
2.Новородени бебета от Киев, тигрови, с добро родословие-около 650-700$ вси4ко.
3.бебета от Кинами Кенъл(Москва)-500 Е и около 250Е другите не6та.
Кинами предлагат женско бебе, бежаво от друг развъдник за 650 Е.ако се вземат две бебета(от Кинами и Женското) 6те излезе по=евтин транспорта.
е това е от мен, пи6ете на ли4на за пове4е инфо.
п.с.На4о бебето е станало много хубаво и ве4е са у по4ти изправени и двете у6ета-БРАВО!!

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 28 November 2005 - 02:37 PM
Решихме да си вземем това чаровно кученце, защото преди около 2 месеца се разделихме с едно много гальовно куче- добермана Сара. Нея я взехме преди 11 години и дъщеря ми израсна с нея и много я обича,дори не знае че Сара повече никога няма е с нас. 10 дни след като приспахме Сара брат ми донесе една немска овчарка - Арчи.Той беше на 40дни. Милото бебе се разболя и миналата седмица с малката го намерихме умрял. Тя много плака за него и същата вечер в хола намерих един лист на който тя беше написала / в предучилишна е и има огромно желание да пише/ та на листа Галя беше написала : " Никой да не пипа, много е важно.Арчи умря днес следобед."
Цяла вечер седяхме с нея и разглеждахме в Гювеч различни сайтове за кучета, така попаднахме на виртуална борса за кучета там имаше персийски котета, кокери, булонки, мини пекинези и чаровните сладури.Като ги видяхме и двете много ги харесахме и решихме да си вземем един чаровен мъж и да го кръстим Стич, защото много ни заприлича на извънземното създание от анимацията Лило и Стич. Поработихме доста по убеждаването на нашия таткор но най-голямата подкрепа получихме от брат ми, така в събота сутринта отидахме да разгледаме какво има на пазара за животни и там бяха и кученцата от виртуалната борса.От френските булдоци имаше само едно мъжко и едно женско.Дамата която ги продаваше извади женското и го даде на Галя, то се сгуши в нея и тя каза да го вземем, така Мари стана наша и внесе много радост и положителни емоции. Всички у дома много й се радват и я обожават.
Това е нашата история.
Иначе ние сме от Софияра кученцето намерихе във виртуалната борса за кучета в гювеч.
А евентуалния жених е много чаровен super best
Публикувано: 28 November 2005 - 07:35 PM
super Бохко знаех си ,че ще му се оправят ушичките на твоя Арчи. super best .Не се притеснявай за това.
Игнасио е вече на 2 месеца и половина и да ти кажа е станал огромен в сравнение с това което беше преди месец,когато го взехме.
Все едно е друго кученце b)