Цитат
Здравейте отново. Много благодаря за хубавите пожелания.
Решихме да си вземем това чаровно кученце, защото преди около 2 месеца се разделихме с едно много гальовно куче- добермана Сара. Нея я взехме преди 11 години и дъщеря ми израсна с нея и много я обича,дори не знае че Сара повече никога няма е с нас. 10 дни след като приспахме Сара брат ми донесе една немска овчарка - Арчи.Той беше на 40дни. Милото бебе се разболя и миналата седмица с малката го намерихме умрял. Тя много плака за него и същата вечер в хола намерих един лист на който тя беше написала / в предучилишна е и има огромно желание да пише/ та на листа Галя беше написала : " Никой да не пипа, много е важно.Арчи умря днес следобед."
Цяла вечер седяхме с нея и разглеждахме в Гювеч различни сайтове за кучета, така попаднахме на виртуална борса за кучета там имаше персийски котета, кокери, булонки, мини пекинези и чаровните сладури.Като ги видяхме и двете много ги харесахме и решихме да си вземем един чаровен мъж и да го кръстим Стич, защото много ни заприлича на извънземното създание от анимацията Лило и Стич. Поработихме доста по убеждаването на нашия таткор но най-голямата подкрепа получихме от брат ми, така в събота сутринта отидахме да разгледаме какво има на пазара за животни и там бяха и кученцата от виртуалната борса.От френските булдоци имаше само едно мъжко и едно женско.Дамата която ги продаваше извади женското и го даде на Галя, то се сгуши в нея и тя каза да го вземем, така Мари стана наша и внесе много радост и положителни емоции. Всички у дома много й се радват и я обожават.
Това е нашата история.
Иначе ние сме от Софияра кученцето намерихе във виртуалната борса за кучета в гювеч.
А евентуалния жених е много чаровен super best
Привет Дидка,
Тъжна история, наистина ти съчуствам. Само ти знаеш какво ти е било през това време.
Само мога дa ви пожелая много радости с новото кученце и да ви е живо и здраво.
P.S.
Игнасио е поласкан за милите думи.
Знаеш ли, че май сме ги взели от едно и също място. Разкажи ни повече за Нея какъв цвят е?