ФАРО! СПАСЕН, ЗАДОМЕН И ЩАСТЛИВ!
Публикувано: 16 April 2010 - 12:09 AM
А с Рекс?
Публикувано: 16 April 2010 - 02:21 AM
Фаро си има нови стопани близо до Пловдив!
От тук нататък, аз поемам отговорността да следя какво става с него, и да ви информирам!

Публикувано: 16 April 2010 - 09:47 AM
Браво на всички които направиха това възможно и дадоха средства,време и положиха усилия Фаро да намери свой дом!
Следях темата с интерес и се радвам на щастливата развръзка!
Публикувано: 16 April 2010 - 10:09 AM
Дано Рекс има същия късмет.Благодаря ви хора че ви има.

Публикувано: 16 April 2010 - 01:08 PM

Другата седмица живот и здраве ще има и снимков материал!
Приятен уикенд на всички!
Baffie, без тебе всичко това нямаше да е факт!
Фаро ще ти е благодарен винаги, за шанса който му даде!

Публикувано: 16 April 2010 - 02:45 PM

И сега идва изненадата.. познайте кой чака долу в колата да бъде заведен за изкъпване, изресване и други козметични процедури?? Рекс, разбира се!

Публикувано: 16 April 2010 - 02:47 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 April 2010 - 02:50 PM
Публикувано: 16 April 2010 - 03:05 PM

Публикувано: 16 April 2010 - 03:55 PM
Чакаме много снимки на хубостника и на челюста интересно ми е как изглежда опитах се да си го представя,защото от другите снимки не се вижда хубаво.
Още веднъж благодаря ви!!!
Публикувано: 16 April 2010 - 04:06 PM
Публикувано: 16 April 2010 - 07:05 PM
Няма. Никой развъдчик няма да татуира и да вади родословие на куче с такъв голям дефект. Всеки ще предпочете да се отърве тихомъком, за да не се разбира, че в развъдника му се раждат кучета с подобен проблем.. За съжаление Рекс е "отпадъчният продукт" на нечия неуспешна развъдна програма

Публикувано: 17 April 2010 - 03:14 PM

Ето го диването

Междувреммено ако има желаещи за него, да си казват и да не се спотайват

Ето тук се вижда по-ясно. Долната челюст е наполовина по-къса от горната. Кучешките зъби на долната челюст са се изкривили в страни и не се забиват в небцето. По принцип този недостатък не му създава никакъв дискомфорт, единстено като яде гранули, половината му изпадат от устата и после той си ги събира от пода

Ето тук се вижда, че когато устата му е напълно затворена горните резци и кучешки зъби си остават отвън.

Публикувано: 17 April 2010 - 06:59 PM

Публикувано: 17 April 2010 - 10:01 PM
От тук нататък, аз поемам отговорността да следя какво става с него, и да ви информирам!
Ашкулсун ма! Нито се обади, нито каза ... бравос .... даже и не почерпи м...а му....

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 18 April 2010 - 09:20 PM
Ашкулсун ма! Нито се обади, нито каза ... бравос .... даже и не почерпи м...а му....

Ти да не помисли, че аз съм новия стопанин, и ти не си разбрала

Не, че не е невероятен и не бих била щастлива да го имам, но при тези двамката в къщи, не бих го пожелала това съкровище и в най-смелите си мечти

Други са щастливците, притежаващи този прекрасен и умен Фаро