Изключителна жестокост към куче !
Публикувано: 21 July 2010 - 11:49 AM
ПП: Освен това, ако не искате такива като мен - никои, да взимат отношение, не правете публичен този цирк...
Публикувано: 21 July 2010 - 12:26 PM
Последните дни чета тук - в темата за кучето Мима - някакви дребнави разправии за пари, изказвания и призиви за вдигане на шум по медии - и това всичко писано от хора, регистрирали се съвсем скоро. На всички тях искам да кажа: Моля ви, замислете се какво правите, за какво призовавате, в чия мелница наливате вода... Писнало ми е да слушам по медии, по форуми и от всякъде, как парите за бездомните кучета отиват по джобове на хора от НПО, как се взимат парите на чужденците и не се прави нищо. Включително и един куп неоснователни обвинения имаше, че и дарения от хора от форума са отишли в нечии жобове. Да не говорим и за обвиненията срещу АРС.
И винаги обвиненията са били срещу тези, които наистина работят и влагат и собствени средства, и много любов към животните в работата си. А са били обвинявани от неработещи, незнаещи и дребнави душици.
Много е лесно да плюем по този и онзи, без да знаем цялата истина, само че къде в спора е другата гледна точка? Тук е само едната страна - с агресивни поддръжници. И вобше не им пука за състоянието на Мима, както личи. Нито за многото други осакатени. Нито за НК.
Госпожо Добрева, адмирации за това, че поехте да се грижите за Мима. Но недоумявам, как юрист няма да се сети да оформи един договор при заминаване на кучето за лечение в чужбина. За мен в цялата история има доста мътни неща.
Ако наистина се чувствате собствени на Мима и милеете за нейното здраве - хората ви предложиха помощ, отидете на място и разберете какво става. След това преценете, какво ще е най-доброто за нея.

Публикувано: 21 July 2010 - 01:14 PM
gabipap, в 21 July 2010 - 11:31 AM, написа:
Последните дни чета тук - в темата за кучето Мима - някакви дребнави разправии за пари, изказвания и призиви за вдигане на шум по медии - и това всичко писано от хора, регистрирали се съвсем скоро. На всички тях искам да кажа: Моля ви, замислете се какво правите, за какво призовавате, в чия мелница наливате вода... Писнало ми е да слушам по медии, по форуми и от всякъде, как парите за бездомните кучета отиват по джобове на хора от НПО, как се взимат парите на чужденците и не се прави нищо. Включително и един куп неоснователни обвинения имаше, че и дарения от хора от форума са отишли в нечии жобове. Да не говорим и за обвиненията срещу АРС.
И винаги обвиненията са били срещу тези, които наистина работят и влагат и собствени средства, и много любов към животните в работата си. А са били обвинявани от неработещи, незнаещи и дребнави душици.
Много е лесно да плюем по този и онзи, без да знаем цялата истина, само че къде в спора е другата гледна точка? Тук е само едната страна - с агресивни поддръжници. И вобше не им пука за състоянието на Мима, както личи. Нито за многото други осакатени. Нито за НК.
Госпожо Добрева, адмирации за това, че поехте да се грижите за Мима. Но недоумявам, как юрист няма да се сети да оформи един договор при заминаване на кучето за лечение в чужбина. За мен в цялата история има доста мътни неща.
Ако наистина се чувствате собствени на Мима и милеете за нейното здраве - хората ви предложиха помощ, отидете на място и разберете какво става. След това преценете, какво ще е най-доброто за нея.
Този пост визира като че ли мен......Знаеш какво ще ти кажа...това че съм се регистрирала преди 2 дни-не ти дава право да правиш оценки-кой от колко време се занимава и прави нещо за животните...не зная от колко време ти се занимаваш с тази кауза-но аз от повече от 20 год.Съвсем не са дребнавости-и вие се засрамете...КРАДАТ-И ОЩЕ КАК?Като почнете от Екоравновесие....Знаеш ли ти която казваш ,че са неоснователни твърденията ми-какво аз зная? Българи-изнасят кучета ,минавйки ги за породисти...които могат да продадат,ок които не могат да подарят-пускат на свобода-някъде м/у границита на Австрия и Германия.И това го зная от много голяма и силна организация в Европа.И трябваше аз да се срамя-когато ми казаха:Знаш ли мила,какви далавери правят твоите сънародници-Българи?-Със сигурност се знае,и всичко се наблюдава от Европа"....Да,не го знаех....Не зная ти откъде си се пръкнала,и какво и кого защитаваш-но аз когато съм се била ,със събирачите на кучета от Общинската фирма-сигурно и хабер си нямала за това...не хвърляйте вие кал...защото аман от такива българи като вас...иди да ринеш кучешки лайна в приютите,да разхождаш нещастните животни,да ги храниш-и тогава влез тука да се пъчиш.Защото аз правя и това.....
Публикувано: 21 July 2010 - 01:20 PM

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 21 July 2010 - 01:30 PM
Fibsi, в 21 July 2010 - 12:25 PM, написа:
Съжелявам-но трябваше да поясня-че не може като съм регестрирана от преди 3 дни-може да ме обвиняват.Затова поясних..След като не знаете кой ,какво прави-наистина не хвърляйте такива обвинения.Знаете ли ,че това в България-никъде го няма...ние сме уникоми...
Публикувано: 21 July 2010 - 01:34 PM
rodegunda, в 21 July 2010 - 01:34 PM, написа:
Че какво ще и разводнявате? Това явно вече не е тема за кучето Мима, а за това кой какви злоупотреби евентуално е извършил и кой сега ще го натопи.
Olimpia, никакви обвинения не съм хвърляла. Написах, че отстрани е грозно това, което правите. И попитах в чия полза е. Питам пак.

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 21 July 2010 - 01:54 PM
Публикувано: 21 July 2010 - 02:09 PM
Публикувано: 21 July 2010 - 02:11 PM
Публикувано: 21 July 2010 - 02:22 PM
Имаме си 15 стр. тема, прочетете я и ако имате какво още да ни светнете по въпроса, помолете модератора на ЛС да я отключи.
Публикувано: 21 July 2010 - 02:25 PM

Публикувано: 21 July 2010 - 02:44 PM
mil_, в 21 July 2010 - 12:27 PM, написа:
Имаме си 15 стр. тема, прочетете я и ако имате какво още да ни светнете по въпроса, помолете модератора на ЛС да я отключи.
Подкрепям,
Моля ви спрете,никой не става по прав или по щастлив.
Темата е за Мими,а интелигентните хора не се връзват на провокации!
Публикувано: 21 July 2010 - 02:55 PM
Публикувано: 21 July 2010 - 02:57 PM
не смятам, че хората нападат Добрева тук
по-скоро не им допадат останалите мнения, които , пак ако позволите, са пълни с обвинения, а като някой каже, че не му допадат, то той бил сипел обвинения.
затворен кръг...
кой крал, кой е мошеник, някъде крадец мернах...
г-жа Добрева е в правото си да иска информация, абсолютно подкрепям това.
Обаче тежките думи от останалите хора...Ужасно...
Прощавайте, но да нападаш хората, а после да заемаш позата на жертва е крайно недостойно.
И пак, ако позволите ЗЗЖ си имаме.
Г-жо Добрева, имате пълната ми подкрепа да изисквате информация за Мими, дори ако вие в качеството си на собственик, прецените, че за нея тук е по-добре - пак ви подкрепям. Моля ви само, настоявайте и вие за добър тон и изчистване на изказвания с изпразнени от смисъл груби думи, нападки и безпочвени обвинения.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835