Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#541 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 31 March 2010 - 05:34 PM

http://novinitepro.b...iya-si-dom.html
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#542 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 31 March 2010 - 05:50 PM

И плачеш, и се радваш, но не можеш да не плачеш dh_188.gif
Толкова тъжни очи ...

Искам да пожелая този, който го е направил да се разкае. Няма по-страшно от чувството на вина, без да можеш да поправиш стореното и да получиш прошка.

#543 Потребителят е офлайн   Radostin_39 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 March 2010 - 06:05 PM

Честит нов дом на Мимчето...Чудесно е че има такива хора като Виолета...Гледайки остатъците от лапичките според мен цялостно протезиране не може да се направи варианта е или задните или предните краченца да са в количка а на останалите протези за да придвижва количката... Преди малко от същия град гледах репортаж как вадят кученцата от шахтата.Това ми напомни че наскоро като пещерняк се спусках в една пропастна пещера до село Карлуково.Живи кучета нямаше но имаше скелети на десетки може би стотици кучета и няколко още неразложени трупа което показва че пещерата продължава да се използва за изхвърляни в двадесет метровия отвес на живи кучета че са оцелели след падането е сигурно защото бяха много далеч от мястото на падането какви са били мъките им ми е трудно са си преставя.Мисля че трябва да се направи нещо някаква решетка над дупката може би за да се спре това извращение.Напишете на Гугъл бг "кучешка пещера село Карлуково"за да добиете престава за ситуацията.

#544 Потребителят е офлайн   NastyGirl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 07:03 PM

http://novinitepro.b...iya-si-dom.html

толкова ми е мъчно за тази душица,пак плаках като гледах......Мими найстина ще стане лице на кампанията,това беше жестоката цена :(
User's Signature

Ние знаем,че не можем да спасим кучетата по целия свят,но знаем,че можем да спасим целия свят на едно куче!

#545 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 08:09 PM

Искам да се ИЗВИНЯ на всички , за това че исках кучето да бъде приспано.
Вече съм сигурен , че ТЯ трябва да живее! Браво на жената , която се грижи за нея.Дано и опита за присаждане на крайници с които да може да ходи да бъде успешен.
Успех.
Дано успеем да променим закона за насилието срещу животни.

User's Signature

Качена снимка

#546 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:История,литература,животни и природа

Публикувано: 31 March 2010 - 08:30 PM

Извинен си от мен smile.gif докато дишаме,винаги има Надежда ae_085.gif

#547 Потребителят е офлайн   klarisss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 31 March 2010 - 08:46 PM

Виолета, rc_036.gif за жеста ти.

User's Signature

#548 Потребителят е офлайн   bettyty Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 09:30 PM

Аз се регистрирах преди малко за да се поклоня пред тази жена.Да благодаря на господ 4е има хора като нея.От няколко дена следя темата за Мими,само рева.Какви тъжни о4и4ки,колко ли е страдало горкото.Тоя ненормалник бял ден да не види дано,да му се върне на стократно.Аз имах ку4е ,което бях оставила при родителите си за няколко месеца в провинцията.Съседката го отровила за да отмъсти на родителите ми.Стара вражда.Както и да е ,отиде си животното,аз се скарах с родителите си 4е не го опазиха.Сега имам друго ку4е което обожаваме,страх ме да отида на гости при роднините си.Както и да е все някога трябва да се върна там.Тъжно е ,но е така.Пак поклон пред тази жена ,и вси4ки вас .БЛАГОДАРЯ 4Е ВИ ИМА

#549 Потребителят е офлайн   horserider Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 09:37 PM

Поздравления за Мимето и аз се включвам с едно rc_036.gif и едно vc_038.gif и с още едно толямо БЛАГОДРЯ, че не я оставихте, за бързите реакции, грижите и човешкото отношение!
Според мен, това, за което пише Radostin _39 трябва също да се вземе предвид и да се направи нещо. Явно става дума пак за някой ненормалник, който си мисли, че ще изтреби кучешките популации, като хвърля кучета от скалата.

#550 Потребителят е офлайн   papyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Деца, котки, пътешествия, фотография

Публикувано: 31 March 2010 - 09:48 PM

Надявам се, че е възможно да се направи нещо за протезирането и нормализирането на живота на пострадалото кученце. Дано има добри дни с толкова много доброжелатели и желаещи за спонсориране на бъдещето и.
Това, което ме плаши са репликите на пишещите по всевъзможни форуми и петиции. Нима като искате смърт, осакатяване и каквото и да е друго инквизиторски или китайско наказание за извършителя не се принизявате до него? Оскотяването на тълпата е също страшно нещо, ужасяващо е когато деца искат линчуване и бавно оакатяване на когото и да било. Жестокостта би трябвало да предизвиква милост, а не ответна жестокост, в противен случай кой е изверг?
И още нещо, аз съм лош реалист и ви обещавам, че ще дигна темата след една година, за да видим развитието. Все още съм песимист за бъдещето на изстрадалото същество и си мислех, че заслужава мяра милост и покой.
User's Signature

Обичам всички котки, вашите също.

#551 Потребителят е офлайн   Radostin_39 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 09:54 PM

Цитат(horserider @ Mar 31 2010, 09:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Поздравления за Мимето и аз се включвам с едно rc_036.gif и едно vc_038.gif и с още едно толямо БЛАГОДРЯ, че не я оставихте, за бързите реакции, грижите и човешкото отношение!
Според мен, това, за което пише Radostin _39 трябва също да се вземе предвид и да се направи нещо. Явно става дума пак за някой ненормалник, който си мисли, че ще изтреби кучешките популации, като хвърля кучета от скалата.

За съжаление не става дума за един психопат цялото село и може би и околните хвърлят кучета в тази пещера и в гугъла има инфо за това.Повечето от кучетата оцеляват но с натрошени крайници или полупарализирани вътре след отвеса пещерата се разширява има голяма зала ЦЯЛАТА В СКЕЛЕТИ...Животните понякога ослепяват от мрака полудяват и стигат до канибализъм.Чувал съм легенди от стари пещерняци че воят им се чувал на километри.Нямаше живи когато аз се спуснах вътре но някои от телата още не бяха разложени едно кученце беше влязло да умре в една странична галерия предните му крака бяха счупени как е пълзяло в мрака само със задните то си знае.

#552 Потребителят е офлайн   NastyGirl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 10:00 PM

няма ли начин да се уведоми полицията за този случай с пещерата.....особенно сега след случая с Мима,може да има ефект и дано.....!!!Не мога да повярвам,че това е истина!
User's Signature

Ние знаем,че не можем да спасим кучетата по целия свят,но знаем,че можем да спасим целия свят на едно куче!

#553 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 10:19 PM

Цитат(NastyGirl @ Mar 31 2010, 10:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
няма ли начин да се уведоми полицията за този случай с пещерата.....особенно сега след случая с Мима,може да има ефект и дано.....!!!Не мога да повярвам,че това е истина!

Или (и) медиите.
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#554 Потребителят е офлайн   samanta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 10:28 PM

Радвам се , че всичко за Мима е приключило добре, радвам се че ще бъде обгрижвана и се надявам , че може би някога ще има шанс за протези или както се прецени за да може тя да се придвижва по някакъв начин. Много мъчно ми стана, като чух , че тя е плакала със сълзички, вероятно не може да преживее ужаса да я докосва непознат човек, но сигурна съм също така , че ще се възстанови от травмата благодарение на грижите на новата стопанка . Мога да и пожелая единствено много късмет !!!!!!!!!!!!
User's Signature

Качена снимка

#555 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 31 March 2010 - 10:28 PM

Съгласна с Ариел:
Най-добре медиите, те ще проявят интерес - за тях сега това е начина да яхнат вълната, докато случката с Мима все още прясна-прясна в съзнанието на хората.

Настръхнах като прочетох новината за жена, накарала децата да й помогнат да натикат кутрета в един чувал и понатупала кутрета за да умрат та после ги е хвърлила... Ти се чудиш как да си възпитаваш децата в любов и правилно отношение спрямо животните, да не му бръкне в окото без да иска, да не го настъпи докато то спи, да се държи с кучето правилно а тая на какво е тръгнала да учи децата... как да убиват палета. Изрод.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#556 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 10:30 PM

А това куче , което е обесено и висяло на моста ud_009.gif
С това някой иска да ни каже , че не му пука от нашите протести!
User's Signature

Качена снимка

#557 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 31 March 2010 - 10:40 PM

Трябва да направим така че и за него да се разчуе както за Мима,както и за всички останали eg_033.gif
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#558 Потребителят е офлайн   hopie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 10:53 PM

Аз все към видове протези дърпам, но си мислех, че на първо време е добре да се направи нещо, за да може да стои горе-долу изправена защото вероятно е важно за обменните процеси в организма и прочие - нещо от типа на люлка с колелца/тип проходилка с дупки за крачетата, за да може поне телцето да стои по няколко часа що годе право, за залежал човек е важно да бъде изправян, би трябвало и за животно да е така.
User's Signature

Качена снимка

#559 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 31 March 2010 - 10:58 PM

Цитат(plamenko @ Mar 31 2010, 10:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А това куче , което е обесено и висяло на моста ud_009.gif
С това някой иска да ни каже , че не му пука от нашите протести!

не се заблуждавайте, никой нищо не иска да каже - и преди ги е имало тези нещастни кучета, сега просто медиите покрай случката с Мими са започнали да отразяват тези неща, докато темата е гореща. Обществото ни неизбежно ще се цепи на за и против, но поне хората ще прогледнат.
Не може на съседната улица една мърлява бабичка да гледа едно хъски на 1 година затворено в барака 2 на 3 метра, като време от време го пуска да тича в заградена територия десетина квадратни метра зад едни смрадливи бараки, където по земята е пълно с боклуци и счупени стъкла. Не може като минавам покрай тяхната ограда (общежитие някакво с боклуци отзад) с кучетата ми - тогава бяха две - и лабрадорката като се радва и подканва за игра хъскито бабичката да ме псува едва ли не да не доближавам оградата защото кучето виело много като ни видяло. Ми ще вие, я - млада женска, хъски, затворена непрекъснато в бараката - то й се тича, то й се играе та две не вижда, как няма да вие, когато ни види или подуши? Точно такива хора като се наиграят ги хвърлят някъде или закарват малко извън града. Такива хора въобще не бива да имат куче.
Няма да се изненадам ако точно такива ги хвърлят и в някаква пещера. За тях кучето е аксесуар, нищо повече.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#560 Потребителят е офлайн   NastyGirl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 11:00 PM

А Мима свикна ли с новите хора около нея? Има ли апетит? Горката,дори сигурно не може да изразява радостта си/ако има такава...../ Как ли се справя с тоалетната? Мъчат ме рани такива въпроси.....Сигурно има желание да се изправи,милата.....;(
User's Signature

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни