Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#1461 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:медицина

Публикувано: 01 June 2010 - 07:13 AM

ето с такива прекрасни новини трябва да започва денят ни! :af_089:
многбо се радвам ,ще свикне с протезите,къде ще иде !
чакаме да я видим по снимки и клипове !
всички сме с теб МИМЕ! :wub: :af_089:

#1462 Потребителят е офлайн   horserider Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2010 - 09:24 AM

Страхотна новина! :af_089: :af_089: Всички чакаме с нетърпение снимчици и клипчета на това невероятно силно момиче!!! :ba_025:

#1463 Потребителят е офлайн   Hela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2010 - 09:48 AM

Какъв ден! Това се казват добри новини!!! Скоро гледах по АП една пуделяшчица, родена без крачета, как и сложиха 4 протези на колелца и водеше пълноценен начин на живот!
Мимето е истински боец! Ще се справи! :ba_025:
:rc_036: на всички Хора, допринесли за тези добрини!

#1464 Потребителят е офлайн   Mamiha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2010 - 09:53 AM

Страхотна новина! Стискам палци на Мими! Тя е боец - знам, че всичко ще бъде наред!
User's Signature

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу

#1465 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2010 - 02:05 PM

Супер, супер. Чакам снимките и клипчето с нетърпение. Мн искам да я видя... Голяяямоо гуш за момичето. :ab_041:

#1466 Потребителят е офлайн   hopie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2010 - 03:29 PM

С теб сме малки храбър боецо! :flagbg: И този път ще се справиш! :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1467 Потребителят е офлайн   Helia Икона

• *JulyVell's Helia Sun*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 June 2010 - 04:50 PM

Страхотна новина!С нетрърпение чакам новини и снимки!
User's Signature

There's worse things than prison - your mind!
Качена снимка

#1468 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2010 - 04:59 PM

Финалното решение за прохождането на Мими е : протези на предните две крачета, "чорапче" на едното задно краче и количка за задните две крачета.
За съжаление има проблем при поставянето на протезата на предното ляво краче, който явно е психологически и е свързан с преживения ужас от Мими.

Ето писмото , което получихме:
"Здравейте всички,
прилагам снимки на Мима при г-х Пфаф. Тя е наистина едно вълшебно куче и много сладка при това.
Втората и третата снимка показват как г-н Пфаф пробва протезите на предните крайници.
Мима е основно много търпелива и мила. Но процедурата по слагането на протезата на предния ляв крайник явно й дойде в повече и изквича, без изобщо да е станало нещо. Не се знае при какви точно обстоятелства се е случил актът / по отстраняване на крайниците/, но изглежда , че при пробването на протеза на предния ляв крайник, нещо се разиграва в главата й, с което тя се опитва да се бори толкова силно, че беше просто непосилно да се направи оптимална проба.
Мили поздрави,
Бербел"

Адаптирането на Мими с едната предна протеза налага удължаване на престоя в клиниката за протезиране.
Г-жа Линкогел и кученцето Дария /приятелката на Мими/ са винаги заедно с нея и това се вижда от снимката.
Дария е непрекъснато до Мими- прави й компания и й дава кураж!
Ще ви запознаем с всяка нова информация , която получим.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#1469 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2010 - 05:36 PM

Ох милата. Не знам какво да кажа...Направо не искам да мисля какво е преживяла. Силна е ама не е от камък. :rf_011: Дано да се справи със стреса.. Какво стана с оня изрод дето я докара до тук? Нищо нали? Като всяко нещо в България и това е чудо за 3 дни...

#1470 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 June 2010 - 07:41 PM

МИМА, ще се оправи,но стреса е бил адски ,тя няма да го забрави !
хубаво е ,че и се даа любов :wub:

#1471 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2010 - 08:48 PM

Аз имам въпрос. Един боклук се хвали в една фейсбук група , че пуска немските си овчарки да давят кучета и стреля по тях и му било много готино."Човека" е над 25г. от Павликени и е управител на фирма Sprinter Павликени.
Какъв е варианта да се пусне жалба срещу тоя гном и да го разследват , най-малкото да има досие , като стане нещо да му се пече задника??????

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1472 Потребителят е офлайн   JL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2010 - 08:53 PM

Хайде момиченце, още мъничко търпение, още мъничко доверие и още мъничко сила ! Трудно е и без мъчителните спомени, а с тях още повече, но вярваме, че ще се справиш, защото няма граница за любовта, а ние те обичаме и те подкрепяме и се молим за тебе! Зная че всичко е въпрос на време и дори то да е повече отколкото ни се иска, ние няма да загубим търпение да дочакаме добрите новини.
User's Signature

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?

#1473 Потребителят е офлайн   JL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2010 - 09:01 PM

Показване на мнениетоplamenko, в 02 June 2010 - 06:53 PM, написа:

Аз имам въпрос. Един боклук се хвали в една фейсбук група , че пуска немските си овчарки да давят кучета и стреля по тях и му било много готино."Човека" е над 25г. от Павликени и е управител на фирма Sprinter Павликени.
Какъв е варианта да се пусне жалба срещу тоя гном и да го разследват , най-малкото да има досие , като стане нещо да му се пече задника??????

Това е юридически въпрос и дано се намери човек, който може да отговори компетентно. Ако има човек от Павликени, би могъл да провери дали това е истина и да пусне жалбата. Иначе, само заради изписаните неща, едва ли някой ще обърне внимание, хората пишат какво ли не, избиват си комплексите, много е възможно това да са измислици, за да се дразнят хората.
User's Signature

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?

#1474 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2010 - 11:47 AM

http://www.facebook....100000567403383

Някой може ли да ми обясни какво е това по дяволите??????На мен ми казаха , че това е питбул научен на агресия - и всяко боцване от таралежа го озлобява още повече и така докато се е получило това? Вярно ли е?
User's Signature

Качена снимка

#1475 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Фитнес,йога, източна литература,здравословен начин на живот...кучета и котки:)

Публикувано: 03 June 2010 - 11:50 AM

Аз не мисля че е след борба с таралеж, а по скоро е питбул със собственик кретен!!!
User's Signature

Качена снимка

#1476 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2010 - 11:55 AM

Че собственика е кретен е ясно.Но просто съм изумен............
User's Signature

Качена снимка

#1477 Потребителят е офлайн   gngpaint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Рисуване
Публикувано: 03 June 2010 - 12:26 PM

Според мен бодлите върху муцуната на питбула са от ехидна.До колкото знам нейните бодли са с такава разцветка и тя направо ги изстрелва.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#1478 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2010 - 03:51 PM

03.06.2010

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#1479 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 June 2010 - 04:45 PM

млко е уплашена МИМА ,трудно ще свикне с протезите,сега пак идва за нея поредното изпитание ,през какви мъки минава това невинно кученце!
много м и е мило като я гледам така ,и другото кутре е там да и дава сила заедно с всички,които я обичаме ! :wub:

#1480 Потребителят е офлайн   SHERILIN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2010 - 09:48 PM

Кристина, благодаря за снимките! Страхотна е нашата героиня!
но влизам, само за малко да ви споделя нещо!!!!
Много съм притеснена от това, което прочетох във ФБ. Не знам до колко може да бъде вярно и не знам вече какво да правим с Куртенков, но вижте:
Коментар номер едно от Андрей Куртенков:
"Точно в момента участвам в изследвания, посветени на реакцията на животните при разкъсване – поради липсата на специално оборудване, на нас ни бяха необходими няколко месеца, за да създадем специална машина – по един проект на Фонд „Научни изследвания” на МОМН (точното му име е „Установяване на необходимата... Вижте повече сила за разкъсване на тялото при опъване в дорзо-каудално направление при някои видове бозайници”), съвместно с един от институтите на БАН (сега го готвят за сливане с други структури и там са бесни от този факт, между другото) – както може би сте чули, една от основните идеи на настоящия управленски екип в МОМН е подкрепата за съвместни проекти на БАН с висшите училища – та по тази линия и ние намазахме. Всъщност, самата машина е нещо съвсем не чак толкова сложно – около метър и половина висока (което се оказа неудачно – спокойно можеше и да е по-ниска (ама колегите от БАН я направиха, сякаш и велосираптори ще разкъсваме на нея) – понеже всичко наколо става в кръв и парчета тъкани – и се наложи да приспособим специални поставки, на които окачаме едни мушами – за да не се налага след всяка серия опити да „къпем” с маркуча цялото помещение, барабар с тавана), има приспособления, чрез които предните, и, съответно, задните, крайници на животното се закрепват за два подвижни статива, които ръчно се теглят в противоположна посока, а оказаната сила се измерва с динамометър (в Нютони – N). Цялата електроника е, че точно в този момент, в който тялото на животното се разкъсва на предна и задна част, абсолютно автоматично тази стойност на силата, при която е станало въпросното разкъсване, се запомня на едно малко дисплейче – което, в интерес на истината, е разположено доста неудачно и, специално при разкъсването на кучета, които сме осъществили досега, абсолютно винаги червата се изпльокват точно върху дисплейчето (не вярвам това да се отразява на получените стойности – просто е неприятно). Досега сме осъществили наблюдения за силата, необходима да разкъса тялото, при тридесет и три животни от четири вида – главно кучета, понеже точно те представляват най-голям интерес в случая, както за науката, така и чисто практически. В три от случаите експериментът не се получи както трябва (заради лошо закрепване на крайниците) и резултатите няма да бъдат отчетени за целите на проекта. Все още е рано да правим заключения – опитите подължават, в момента не много активно, но веднага след края на семестъра ще се активизираме – ала вече имаме преварителна уговорка да докладваме първите резултати на научна конференция в чужбина (в една съседна нам страна). Обсъждахме и необходимостта да вкараме в учебната програма специално тричасово упражнение, на което студентите сами да отчитат силата, необходима за разкъсване на животно – но за това е необходимо специално решение на Факултетния съвет.
Засега толкова – ако има интерес, мога да допълня с още подробности, а ще разкажа и за други опити, които сме провеждали и провеждаме; ако има конкретин въпроси, готов съм да отговоря. Пак ще повторя – правя тези обяснения единствено заради тоталното невежество на кучозащитниците по това, какво означава понятието „опити с животни”."

Извинявам се, че трябва да изляза, но утре съм на линия! Сопред вас дали това е истина или са фантазии на болен мозък?????!!!!!
about an hour ago

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема