Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#781 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:История,литература,животни и природа

Публикувано: 09 April 2010 - 01:02 PM

А,версии които самите те подхраниха и директно хвърлиха в лицето на аудиторията! А това че зад организациите за закрила на животните,биха могли да обслужват тайно някоя политическа партия?! Толкова мизерии и абсурдности изказаха!! Все подозирах че са много зле тези,че са болни,но сега биха рекордите.

#782 Потребителят е офлайн   lalleen Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 01:19 PM

Явно който написа преди време, че "гледането на СКАТ е диагноза" е бил прав - там само фашисти, националисти и пенсионерски предавания вървят. Много ми е интерсно щом тези 240 000 души били неориентирани - как ли я карат бедните американци и европейци, дето си имат закони за защита на животните - никога няма да ни настигнат и да станат ориентирани като нас, дето сме БОЛГАР, БОЛГАР :(

#783 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 01:22 PM

Интересно ми е в този момент какво е мнението на Юлиан Вучков. Попринцип съм му фен. Сега ми е интересно какво ще каже.
User's Signature

Качена снимка

#784 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:медицина

Публикувано: 09 April 2010 - 02:59 PM

на такива хора ,за които пишете
(тези от скат) никога няма да се промени мнението остава само да не се заниват с тях,
аз лично се радвам ,че в такава кауза се обединиха толкова много хора
това не се беше случвало скоро в БГ
дано това да е началото на нещо добро

#785 Потребителят е офлайн   Princess_Brita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2010 - 03:09 PM

Цитат(sangrea8 @ Apr 9 2010, 03:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
(тези от скат) никога няма да се промени мнението остава само да не се заниват с тях,

злоба има, има неразбиране, непукизъм, дезинформираност

не бива да отписваме възможността да говорим с всеки и да правим опит да го убедим или най-малкото
информираме подробно кое как и защо

защо трябва да се предаваме и да мрънкаме срещу скат или други медии и въобще срещу всички, които се противопоставиха ...

трябва да се опитваме да променяме мнения и нагласи мисля аз tb_195.gif

#786 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2010 - 03:16 PM

тази нагласа на някои хора ъм живоъните се формира още от малки като мама и баба им казва да не пипат кучето ,че ще се случи нещо на детенцето ,да не си взимат дом животно и т.н. .....възпитават ги в безчуственост към животните
да аз също влизам в спор с такива хора ,опитвам се да ги разубедя ,но те са закърмени с тази '' философия''
как да ги промениш

#787 Потребителят е офлайн   Slex Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 03:17 PM

Цитат(sangrea8 @ Apr 9 2010, 03:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Така е, каквото и да им кажеш, няма да си променят мнението. Най-много в крайна сметка да паднеш до тяхното ниво и това да отблъсне други хора, които още не са определили къде стоят.

#788 Потребителят е офлайн   samanta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 04:21 PM

Мима е прекрасна и надявам се ще бъде добре, хора като мен, които почти нищо не могат да направят за нея, само могат да цъкат с език и да се радват, че тя има шанс и да и стискат палци !!!!
User's Signature

Качена снимка

#789 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 09 April 2010 - 04:23 PM

В раздел Истории на сайта на "Град за отговорни хора" сглобихме и историята за Мима
User's Signature

Качена снимка

#790 Потребителят е офлайн   samanta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 04:26 PM

Дряново не е ли град? Или има и село с това име?

Историята е трогателна, пак напират сълзи в очите ми!
User's Signature

Качена снимка

#791 Потребителят е офлайн   samanta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 05:12 PM

Здравей човеко, не те познавам , но ти се усмихваш, добър човек ще си....ох, защо ме хващаш , защо ме врзъзваш, аз съм добро куче, няма нищо да ти направя, боли ме, не ме дърпай, аз ше ти близна ръката...ох, недей така де , някое кокалче за мен няма ли? Олелеле, моля те пусни ме аз съм волна душа, ей... какво правиш? Щастлива съм ,че съм срещнала човек, виж как махам опашчица, аз се радвам....но какво става, ти защо не ме погали по главицата, човеко, май си уморен, аз съм само кученце и не искам да досаждам, ще си ходя... еееее, човеко, какво правиш, лизнах ти ръката, завъртях опашка , искам да си ида, защо ме връзваш, не разбирам, верно другарче съм и обичам човеците, оххх, моля ви някой да ми помогне, той ме завърза здраво и аз не мога да мърдам, все пак е човек, май съм си заслужила да съм вързана, ще търпя. Помощ, хора, той не се усмихва, той ме бие, той ме дърпа, той.....оффф, заболя ме, ще загубя съзнание, той, той ми реже крачето на две, сънувам май, нееее, той реже парче по парче, не знам какво става, много ме боли, сълизчките напират, боли мееееее, някой да помогне, ако има добри човеци, моля вииии, той ще ме убие, не знам какво става смен, нещо не е наред, болката е ужасна , не мога да стана, къде са ми крачетата, аз... умирам, нещо не наред, искам да стана...не мога, губя съзнание, кръв има много, боли ме ...не знам какво е, май няма да мога, умирам хора, помогнете, тъмно е, студено.......аз.....ще умра, сама , а някой се смее над мен, .....затварям очи, защото ме боли, не знам као , душата ме боли, душата ми умира, защото аз съм кученце, обичам хората, някой не ме обича и иска , ще издъхна, вярвайки в човеците, дано някой погребе телцето ми......тъмно, много е тъмно.....
User's Signature

Качена снимка

#792 Потребителят е офлайн   SharkiSharki Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 08:30 PM

[quote name='samanta' date='Apr 9 2010, 05:17 PM' post='797172']
Здравей човеко, не те познавам , но ти се усмихваш, добър човек ще си....ох, защо ме хващаш , защо ме врзъзваш, аз съм добро куче, няма нищо да ти направя, боли ме, не ме дърпай, аз ше ти близна ръката...ох, недей така де , някое кокалче за мен няма ли? Олелеле, моля те пусни ме аз съм волна душа, ей... какво правиш? Щастлива съм ,че съм срещнала човек, виж как махам опашчица, аз се радвам....но какво става, ти защо не ме погали по главицата, човеко, май си уморен, аз съм само кученце и не искам да досаждам, ще си ходя... еееее, човеко, какво правиш, лизнах ти ръката, завъртях опашка , искам да си ида, защо ме връзваш, не разбирам, верно другарче съм и обичам човеците, оххх, моля ви някой да ми помогне, той ме завърза здраво и аз не мога да мърдам, все пак е човек, май съм си заслужила да съм вързана, ще търпя. Помощ, хора, той не се усмихва, той ме бие, той ме дърпа, той.....оффф, заболя ме, ще загубя съзнание, той, той ми реже крачето на две, сънувам май, нееее, той реже парче по парче, не знам какво става, много ме боли, сълизчките напират, боли мееееее, някой да помогне, ако има добри човеци, моля вииии, той ще ме убие, не знам какво става смен, нещо не е наред, болката е ужасна , не мога да стана, къде са ми крачетата, аз... умирам, нещо не наред, искам да стана...не мога, губя съзнание, кръв има много, боли ме ...не знам какво е, май няма да мога, умирам хора, помогнете, тъмно е, студено.......аз.....ще умра, сама , а някой се смее над мен, .....затварям очи, защото ме боли, не знам као , душата ме боли, душата ми умира, защото аз съм кученце, обичам хората, някой не ме обича и иска , ще издъхна, вярвайки в човеците, дано някой погребе телцето ми......тъмно, много е тъмно.....
[/quote

ujas.....:( ujas drugi dumi niamam :( ne sylzi , a imam chustvo che niakoi me stiska za gyrloto........ nie sme malyk no za smetka na tova mnogo prost narod!

#793 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Фитнес,йога, източна литература,здравословен начин на живот...кучета и котки:)

Публикувано: 09 April 2010 - 09:19 PM

След като се изказвате за поста над вашия, не беше нужно да го цитирате, такъв дълъг пост и да утежнявате темата.
User's Signature

Качена снимка

#794 Потребителят е офлайн   SharkiSharki Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 10:52 PM

izviniavam se !

#795 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2010 - 11:15 PM

към ШАРКИ ШАРКИ -това е което чувстваш не се извинявай нмого добре е написано ,предполагам само едно обаче ,че за малката МИМА това не е бил непознат човек ,но че е чувствала това ТАКА Е ,и жалко ,че някои не го приемат
като гледам очите и на брошурата ,която раздаваха на подписката и все едно виждам цялата болка на света
и физическа и душевна dh_188.gif
дано не засегна някой

#796 Потребителят е офлайн   Хаяско Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Кучета и природа
Публикувано: 09 April 2010 - 11:21 PM

Не знам но този садист по-добре да я беше убил от колкото да я остави да се мъчи rf_011.gif ! Като и гледам учичките как са напълнени с сълзи и болка повярвайте ми искам да го намеря и да го пребия, но както повечето престъпления остават без извършители. Ние можем само да предполагаме кой е но не знаем всъщност.
User's Signature

PITBULL Срещу Всички Останали!!!
Сержант Стъби(1917-1926)

Качена снимка

#797 Потребителят е офлайн   gabi3 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 11:26 PM

Бог да прости хайвана а онзи който е проявил тази жестокост незнам какво да кажа... Българите сме си такива някой добри някой...нямам думи... dog.gif dog.gif dog.gif dog.gif dog.gif dog.gif dog.gif dh_188.gif dh_188.gif dh_188.gif dh_188.gif

#798 Потребителят е офлайн   gabi3 Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 09 April 2010 - 11:33 PM

Бог да прости хайвана а онзи който е проявил тази жестокост незнам какво да кажа... Българите сме си такива някой добри някой...нямам думи...на кучетата им трябва свободаdog.gif dog.gif dog.gif dog.gif dog.gif dog.gif dog.gif dh_188.gif dh_188.gif dh_188.gif dh_188.gif

#799 Потребителят е офлайн   Хаяско Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Кучета и природа
Публикувано: 09 April 2010 - 11:35 PM

Да ви кажа не сме само Българите!
User's Signature

PITBULL Срещу Всички Останали!!!
Сержант Стъби(1917-1926)

Качена снимка

#800 Потребителят е офлайн   NastyGirl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2010 - 12:27 AM

на Мими скоро ще й направят количка af_089.gif Заел се е добър човек от Русе af_089.gif
User's Signature

Ние знаем,че не можем да спасим кучетата по целия свят,но знаем,че можем да спасим целия свят на едно куче!

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни