Съжалявам, че пиша това тук, но съм безкрайно уплашена и ужасена в момента, ако не друго да предупредя някой да не попадне на същия индивид.
С мойта най-добра приятелка, тръгнахме днес да събираме подписи в Южния парк, бяхме взели и нейното хъски(беше на повод), успяхме да съберем доста и хората бяха много приветливи, когато тръгнахме да се качваме по хълмчето (близко до дървената кръчмичка) ни нападна питбул, който беше дори без нашийник, нахвърли се върху кучето, захапа го за врата и почна да го души, още ми е пред очите как хъхреше и виеше. Добре, че бяха няколко момчета които ни помогнаха да го откопчим, кучето май и тях нахапа..най-фрапантното беше, че през цялото време пред нас на една пейка люпиха семки 2 патици, които...се показаха, че са стопанки на животното!!! Понеже бях в шок и ужас , не успях нито да благодаря на момчетата, нито да фрасна свинята, която така седеше и се пулеше през цялото време, гледах да измъкна приятелката ми и хъскито...Онази с питбула беше една по-спортно облечена, с къса руса коса, килограми към 80-90 нейде и исках да попитам, ако някой тук развежда кучето си в Южния парк, дали случайно я е виждал и друг път, защото аз знам, че кучето не е виновно, но ми се иска нейната глава да счупя!
И в суматохата изтървах папката с подписите и сега имам около 150-170 подписа, но на половината бланки са изпотъпкани и в кръв! Надявам се пак могат да се приемат, защото не ми се иска цялата работа след толкова ентусиазъм да отиде по дяволите, понеже някаква свиня няма и елементарна представа как да се грижи за кучето си.
Съжалявам, че спамя тук, но съм много разстроена и е по-добре да предупредя да няма други жертви.
Punky, ужасно съжалявам за случката. ГРОЗНО и ОТВРАТИТЕЛНО!
Надявам се куч е добре! Вие как сте с другото момиче? Надявам се само уплашени, което пак не е малко, но поне няма белези ... Кажи как си!
PURSY, казваш, че това е ежедневие. А не може ли да се направи нещо? Аз самата не знам към кого да се обърна в този случай!
Радвам се, че случката е минала без жертви, но съм ужасена и безкрайно притеснена. Страх ме е за вас, които разхождате кучетата си там! За всички ни ...
Аз нямам нищо против животните, питовете и всички бойни в частност, но Slex има право, че заради собствениците им обществото се настройва, да не говорим, че има и пострадали ... Трябва веднъж за винаги да се реши проблема с произволното пускане на такива кучета, а ситуации като горната ИЗОБЩО не бива да се допускат.