Dog.bg Форуми : Kампания "СРЕЩУ НАСИЛИЕТО - 2"

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (33 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Kампания "СРЕЩУ НАСИЛИЕТО - 2" работна среща Оцени темата: -----

#341 Потребителят е офлайн   Slex Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 April 2010 - 07:55 PM

Цитат(Punky @ Apr 9 2010, 06:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Съжалявам, че пиша това тук, но съм безкрайно уплашена и ужасена в момента, ако не друго да предупредя някой да не попадне на същия индивид.

Точно тук й е мястото на темата. В крайна сметка се казва "Срещу насилието". Заради такива тъпанари някои хора се назлобяват срещу всички кучета. И най-лошото е, че при много от собствениците на бойните породи не става дума даже за невнимание - те си ги търсят тези ситуации.

В Швейцария всеки собственик на куче трябва да мине първо обучителен курс - нещо като шофьорските курсове за автомобилите. За бойните кучета часовете са в пъти повече и накрая трябва да ти дадат разрешително, че си годен да притежаваш такова куче. Отделно, че се контролира след това какво правиш с него и как го разхождаш.

И тука трябва да стане така. Даже според мен би трябвало да е приоритет на природозащитниците, след като (надявам се) се инкриминира насилието срещу животни.

#342 Потребителят е офлайн   Princess_Brita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2010 - 08:33 PM

Съжалявам, че пиша това тук, но съм безкрайно уплашена и ужасена в момента, ако не друго да предупредя някой да не попадне на същия индивид.

С мойта най-добра приятелка, тръгнахме днес да събираме подписи в Южния парк, бяхме взели и нейното хъски(беше на повод), успяхме да съберем доста и хората бяха много приветливи, когато тръгнахме да се качваме по хълмчето (близко до дървената кръчмичка) ни нападна питбул, който беше дори без нашийник, нахвърли се върху кучето, захапа го за врата и почна да го души, още ми е пред очите как хъхреше и виеше. Добре, че бяха няколко момчета които ни помогнаха да го откопчим, кучето май и тях нахапа..най-фрапантното беше, че през цялото време пред нас на една пейка люпиха семки 2 патици, които...се показаха, че са стопанки на животното!!! Понеже бях в шок и ужас , не успях нито да благодаря на момчетата, нито да фрасна свинята, която така седеше и се пулеше през цялото време, гледах да измъкна приятелката ми и хъскито...Онази с питбула беше една по-спортно облечена, с къса руса коса, килограми към 80-90 нейде и исках да попитам, ако някой тук развежда кучето си в Южния парк, дали случайно я е виждал и друг път, защото аз знам, че кучето не е виновно, но ми се иска нейната глава да счупя!
И в суматохата изтървах папката с подписите и сега имам около 150-170 подписа, но на половината бланки са изпотъпкани и в кръв! Надявам се пак могат да се приемат, защото не ми се иска цялата работа след толкова ентусиазъм да отиде по дяволите, понеже някаква свиня няма и елементарна представа как да се грижи за кучето си.
Съжалявам, че спамя тук, но съм много разстроена и е по-добре да предупредя да няма други жертви.

Punky, ужасно съжалявам за случката. ГРОЗНО и ОТВРАТИТЕЛНО!
Надявам се куч е добре! Вие как сте с другото момиче? Надявам се само уплашени, което пак не е малко, но поне няма белези ... Кажи как си!

PURSY, казваш, че това е ежедневие. А не може ли да се направи нещо? Аз самата не знам към кого да се обърна в този случай!

Радвам се, че случката е минала без жертви, но съм ужасена и безкрайно притеснена. Страх ме е за вас, които разхождате кучетата си там! За всички ни ...

Аз нямам нищо против животните, питовете и всички бойни в частност, но Slex има право, че заради собствениците им обществото се настройва, да не говорим, че има и пострадали ... Трябва веднъж за винаги да се реши проблема с произволното пускане на такива кучета, а ситуации като горната ИЗОБЩО не бива да се допускат.

#343 Потребителят е офлайн   Punky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2010 - 09:00 PM

Цитат(Princess_Brita @ Apr 9 2010, 06:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>

С мойта най-добра приятелка, тръгнахме днес да събираме подписи в Южния парк, бяхме взели и нейното хъски(беше на повод), успяхме да съберем доста и хората бяха много приветливи, когато тръгнахме да се качваме по хълмчето (близко до дървената кръчмичка) ни нападна питбул, който беше дори без нашийник, нахвърли се върху кучето, захапа го за врата и почна да го души, още ми е пред очите как хъхреше и виеше. Добре, че бяха няколко момчета които ни помогнаха да го откопчим, кучето май и тях нахапа..най-фрапантното беше, че през цялото време пред нас на една пейка люпиха семки 2 патици, които...се показаха, че са стопанки на животното!!! Понеже бях в шок и ужас , не успях нито да благодаря на момчетата, нито да фрасна свинята, която така седеше и се пулеше през цялото време, гледах да измъкна приятелката ми и хъскито...Онази с питбула беше една по-спортно облечена, с къса руса коса, килограми към 80-90 нейде и исках да попитам, ако някой тук развежда кучето си в Южния парк, дали случайно я е виждал и друг път, защото аз знам, че кучето не е виновно, но ми се иска нейната глава да счупя!
И в суматохата изтървах папката с подписите и сега имам около 150-170 подписа, но на половината бланки са изпотъпкани и в кръв! Надявам се пак могат да се приемат, защото не ми се иска цялата работа след толкова ентусиазъм да отиде по дяволите, понеже някаква свиня няма и елементарна представа как да се грижи за кучето си.
Съжалявам, че спамя тук, но съм много разстроена и е по-добре да предупредя да няма други жертви.

Punky, ужасно съжалявам за случката. ГРОЗНО и ОТВРАТИТЕЛНО!
Надявам се куч е добре! Вие как сте с другото момиче? Надявам се само уплашени, което пак не е малко, но поне няма белези ... Кажи как си!

PURSY, казваш, че това е ежедневие. А не може ли да се направи нещо? Аз самата не знам към кого да се обърна в този случай!

Радвам се, че случката е минала без жертви, но съм ужасена и безкрайно притеснена. Страх ме е за вас, които разхождате кучетата си там! За всички ни ...

Аз нямам нищо против животните, питовете и всички бойни в частност, но Slex има право, че заради собствениците им обществото се настройва, да не говорим, че има и пострадали ... Трябва веднъж за винаги да се реши проблема с произволното пускане на такива кучета, а ситуации като горната ИЗОБЩО не бива да се допускат.

Кучо вече е добре, пооразран е малко, но ще живее, момичето също е много смело, направо я обичам тази крехка блондинка :) Беше бая ужасена , поплака си малко, но после и тя веднага се окопити, каза, че няма да вини кучето и че утре ще се видим на протеста, аз все още съм малко ядосана, че не реагирах навреме да цапардосам прасето..но с малко късмет подозирам в кои среди се движи и аз ще се захвана с това :) А бланките (макар и изпоцапани) няма да има проблем, нали? (едната трябваше да се изхвърли, че за нищо не ставаше)
User's Signature

Beauty always comes with Dark Thoughts!

#344 Потребителят е офлайн   Princess_Brita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2010 - 09:55 PM

Последно питане, драги ми съфорумци-софиянци, ще се чакаме ли утре сутрин някъде преди протеста? smile.gif

#345 Потребителят е офлайн   Sirena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 10:01 PM

Настройването на животни срещу други противоречи на ЗЗЖ! Punky, подайте жалба срещу собствениците, особено щом има и нанесени щети!
Относно бланките - може би пентата няма да личат толкова, ако ги преснимате.

#346 Потребителят е офлайн   Ината Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2010 - 10:11 PM

Цитат(Princess_Brita @ Apr 9 2010, 09:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Последно питане, драги ми съфорумци-софиянци, ще се чакаме ли утре сутрин някъде преди протеста? smile.gif

и аз искам да попитам същото ще се чакаме ли на паметника или другаде?
User's Signature

Качена снимка

#347 Потребителят е офлайн   Princess_Brita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2010 - 10:15 PM

Кой паметник?

Аз предлагам да пишем тук час и място и всеки, който иска да дойде, за да се съберем форумно smile.gif

#348 Потребителят е офлайн   horserider Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 10:35 PM

Аз ще съм там към 10 и нещо, че трябва да изведа куч преди това и докато стигна, ще отнеме време. Дано няма задръстване, а ако има, то да е от хора, отиващи на протеста. wb_052.gif
Ако се събирате някъде и успея да прочета навреме във фрума, ще се радвам много да се запознаем на живо. smile.gif Някои от вас познавам и се надявам, че ще се видим. Ако не успеем - късмет утре и нека силата бъде с нас! smile.gif

#349 Потребителят е офлайн   Ината Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2010 - 10:38 PM

Цитат(Princess_Brita @ Apr 9 2010, 09:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Кой паметник?

Аз предлагам да пишем тук час и място и всеки, който иска да дойде, за да се съберем форумно smile.gif

паметника на Паисий Хилендарски в градинката между Народното Събрание и СУ само час да се разберем
User's Signature

Качена снимка

#350 Потребителят е офлайн   Princess_Brita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2010 - 10:49 PM

9.30-9.45 ab_041.gif

#351 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 11:16 PM

Аз ще съм с колело.
Между другото намирам доста агресивни мнения срещу нас. Така ,че очаквам да има провокации , не водете децата си.

User's Signature

Качена снимка

#352 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 April 2010 - 12:18 AM

Доколкото знам се търсеха мъже, които да играят ролята на вътрешна сигурност - при съмнение илил изобщо проява на провокации, да се сигнализират полицаите. Така че - ако видите някой провокатор, направо на полицаите докладвайте. Да не ги оставяме да си свършат мръсните намерения и да си проведем протеста мирно и кротко ae_085.gif
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#353 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 April 2010 - 08:44 AM

Хайде всички на проооооооооооооооотееееееееест af_089.gif
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#354 Потребителят е офлайн   Ината Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 April 2010 - 08:47 AM

Цитат(blueocean @ Apr 10 2010, 07:49 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Хайде всички на проооооооооооооооотееееееееест af_089.gif

хайде във 9:45 на паметника
User's Signature

Качена снимка

#355 Потребителят е офлайн   horserider Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2010 - 09:03 AM

Ще се опитам да дойда до 9:45 - 10.00 ч. А паметникът не е ли на Климент Охридски? wink.gif

#356 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:медицина

Публикувано: 10 April 2010 - 09:43 AM

по въпроса с бойните кучета и техните собственици аз също имам хъски,но винаги се притеснявам за другите животни защото той мн добре се защитава ,аз си нося спрей и в тази ситуация не бих се подвоумила да го използвам с/у питбулчето и даже стопанина ,даже трябва да се вика полиция
затова трябва да има ЗООПОЛИЦИЯ !
веднъж моя псенко го нахапаха докато го водех вързан и то някакво ловно куче ,което беше с обучаващия го
ако не беше вързан моя не знам какво щеше да стане с др куче zz_020.gif be_107.gif

#357 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2010 - 11:54 AM

Паметника е на чичко Климент , но няма проблем де :)
Никой не раздаваше стикери за коли :(
User's Signature

Качена снимка

#358 Потребителят е офлайн   Sirena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2010 - 12:37 PM

Току що се връщам от протеста в Пловдив. Бяхме около 40 - 50 човека, за съжаление. Много от тях бяха с кучета, но нямаше проблеми.

#359 Потребителят е офлайн   Katt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 April 2010 - 01:24 PM

От къде мога да си принтирам бланка за подписите?Може и лица под 18 да се подписват,нали? smile.gif
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#360 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2010 - 01:35 PM

Не , неможе да се подписват деца под 18г.
User's Signature

Качена снимка

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема