фул, имаш ли вече някаква яснота по въпроса дали ще можеш да помогнеш? Ние с Бушката с дружни мисловни усилия намерихме начин да опростим задачата до возене на Ума само от нас до Драгалевци, така че цялата операция не би трябвало да отнеме повече от 30-40 минутки.
Ума костенуркова красавица, с която спешно трябва да идем на лекар
Публикувано: 30 May 2010 - 04:07 PM
Uma dnes zamina za Miunhen, kudeto q chakat novite i stopani
. Mnogo blagodarq na Bushkata, che se pogriji za moeto momiche v poslednite i 2 dena na bulgarska zemq. Ostavila sum v pasporta na Uma pisumce na nemski (Grima
) s mail-a ni i mngo silno se nadqvam da polucha nqkakva informaciq za lakomata mi sladuranka, a dai Boje i snimki. Mnogo q zaobichah za dvata meseca, v koito jivq pri men i opredeleno shte mi lipsva, no se nadqvam, che shte bude oshte po-shtastliva i obichana v istinski dom s hora, koito shte davat cqlata si liubov i vnimanie samo na neq!

Публикувано: 30 May 2010 - 09:55 PM
Умето е толкова спокойна, нежна мърколана. Наистина ще е много щастлив този, който отвори дома и сърцето си за нея.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 July 2010 - 12:06 PM
Помните ли я тази сладка кифличка
? След като вече напълно се бях изпопренадеяла и обезверила, че след цял месец и половина мълчание от страна на стопаните, някога изобщо ще получа информация, вчера късно вечерта най-сетне получих писмо!
Направо ми се разтуптя сърцето и ми се разтрепериха ръцете от вълнение! Е, мога да кажа, че чакането си заслужаваше
. Новите стопани на Ума са влюбени в нея. Още от първия си миг с тях тя се е почувствала като у дома си и веднага се е втурнала да превзема и жилището и сърцата им
. Пишат, че сега трябвало да внимават да не надебелее прекомерно, защото била истинска ценителка на хубавото хапване. На мен ли го казват
?! Аз по-скоро се питам възможно ли е изобщо да стане по- ... хм, да кажем плътна и тежичка на вдигане
. Хората са си заградили двора специално, за да може Ума да излиза с тях на верандата и да се разхожда без да е в опасност. Вкъщи си играела непрекъснато, най-вече нощем. Най-хубаво от всичко било как сутрин отивала при тях в леглото и мъркайки им напомняла, че е време за закуска
.
Ами това е в основни линии - едно щастливо семейство и една щастлива и обичана котка! Какво повече бих могла да искам!

Ами това е в основни линии - едно щастливо семейство и една щастлива и обичана котка! Какво повече бих могла да искам!
Публикувано: 29 January 2012 - 10:34 PM
Днес съм на път да получа разрив на сърцето от толкова много неочаквани хубави новини и силни положителни емоции
. Седя пред лаптопа и се кикотя истерично от щастие. След година и половина стопаните на Ума отново са ми писали и са ми изпратили 10 снимки и огрооооомно писмо. Сега съм прекалено развълнувана и бързам да споделя снимките, а утре ще преведа и писмото и ще го сложа в темата. Ума има някои здравословни проблеми, но пък стопаните и толкова много я обичат и с така любов пишат за нея, че здравословните проблеми някак остават на заден план
. Прекръстили са я на Лиат
.

Публикувано: 10 February 2012 - 10:40 PM
Така и не спазих обещанието си да преведа огромното писмо, което получих за Ума, но мога да кажа, че емоциите още ме държат
. Осиновителите и са чудесни хора, които пишат с толкова обич и топлина за нея, че не мога да спра да се усмихвам. Повдигам темата на Ума, за да кажа, че и се търси другарче. Тъй като Ума обаче никак не обича да дели внимание с други, издирваме много специално коте тип Рижко или 6 часа , което да успее с добрина и чаровно нахалство да я покори. В момента за съжаление нямаме нито един от тези редки и уникални екземпляри, но ако някой разполага с такъв, моля да ми пише
. Хората на Ума мноооого я обичат, но не смогват да утоляват желанието и за игри и развлечения.
ПС: Имам предвид, че котето по характер трябва да е като Рижко или 6 часа, а не на външен вид. Извинявайте за неяснотата.

ПС: Имам предвид, че котето по характер трябва да е като Рижко или 6 часа, а не на външен вид. Извинявайте за неяснотата.