Dog.bg Форуми : Ума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Ума костенуркова красавица, с която спешно трябва да идем на лекар

#21 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 26 May 2010 - 02:55 PM

фул, имаш ли вече някаква яснота по въпроса дали ще можеш да помогнеш? Ние с Бушката с дружни мисловни усилия намерихме начин да опростим задачата до возене на Ума само от нас до Драгалевци, така че цялата операция не би трябвало да отнеме повече от 30-40 минутки.

#22 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 30 May 2010 - 04:07 PM

Uma dnes zamina za Miunhen, kudeto q chakat novite i stopani :smile:. Mnogo blagodarq na Bushkata, che se pogriji za moeto momiche v poslednite i 2 dena na bulgarska zemq. Ostavila sum v pasporta na Uma pisumce na nemski (Grima :rc_036: ) s mail-a ni i mngo silno se nadqvam da polucha nqkakva informaciq za lakomata mi sladuranka, a dai Boje i snimki. Mnogo q zaobichah za dvata meseca, v koito jivq pri men i opredeleno shte mi lipsva, no se nadqvam, che shte bude oshte po-shtastliva i obichana v istinski dom s hora, koito shte davat cqlata si liubov i vnimanie samo na neq!

#23 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:Фитнес,йога, източна литература,здравословен начин на живот...кучета и котки:)

Публикувано: 30 May 2010 - 08:08 PM

И ади да се мести темата :be_107:
User's Signature

Качена снимка

#24 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 30 May 2010 - 09:55 PM

Умето е толкова спокойна, нежна мърколана. Наистина ще е много щастлив този, който отвори дома и сърцето си за нея.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#25 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 May 2010 - 10:52 PM

Браво на Мечо и на всички замесени в историята на Ума с щастлив край!
Сигурна съм, че красавицата ще има прекрасен живот! :wub:
User's Signature

Качена снимка

#26 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 14 July 2010 - 12:06 PM

Помните ли я тази сладка кифличка :smile:? След като вече напълно се бях изпопренадеяла и обезверила, че след цял месец и половина мълчание от страна на стопаните, някога изобщо ще получа информация, вчера късно вечерта най-сетне получих писмо! :af_089: Направо ми се разтуптя сърцето и ми се разтрепериха ръцете от вълнение! Е, мога да кажа, че чакането си заслужаваше :smile:. Новите стопани на Ума са влюбени в нея. Още от първия си миг с тях тя се е почувствала като у дома си и веднага се е втурнала да превзема и жилището и сърцата им :md_064:. Пишат, че сега трябвало да внимават да не надебелее прекомерно, защото била истинска ценителка на хубавото хапване. На мен ли го казват :ab_041: ?! Аз по-скоро се питам възможно ли е изобщо да стане по- ... хм, да кажем плътна и тежичка на вдигане :ab_041:. Хората са си заградили двора специално, за да може Ума да излиза с тях на верандата и да се разхожда без да е в опасност. Вкъщи си играела непрекъснато, най-вече нощем. Най-хубаво от всичко било как сутрин отивала при тях в леглото и мъркайки им напомняла, че е време за закуска :smile:.
Ами това е в основни линии - едно щастливо семейство и една щастлива и обичана котка! Какво повече бих могла да искам!

#27 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 January 2012 - 10:34 PM

Днес съм на път да получа разрив на сърцето от толкова много неочаквани хубави новини и силни положителни емоции :ab_041: :ab_041:. Седя пред лаптопа и се кикотя истерично от щастие. След година и половина стопаните на Ума отново са ми писали и са ми изпратили 10 снимки и огрооооомно писмо. Сега съм прекалено развълнувана и бързам да споделя снимките, а утре ще преведа и писмото и ще го сложа в темата. Ума има някои здравословни проблеми, но пък стопаните и толкова много я обичат и с така любов пишат за нея, че здравословните проблеми някак остават на заден план :smile:. Прекръстили са я на Лиат :smile:.
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

#28 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 10 February 2012 - 10:40 PM

Така и не спазих обещанието си да преведа огромното писмо, което получих за Ума, но мога да кажа, че емоциите още ме държат :smile:. Осиновителите и са чудесни хора, които пишат с толкова обич и топлина за нея, че не мога да спра да се усмихвам. Повдигам темата на Ума, за да кажа, че и се търси другарче. Тъй като Ума обаче никак не обича да дели внимание с други, издирваме много специално коте тип Рижко или 6 часа , което да успее с добрина и чаровно нахалство да я покори. В момента за съжаление нямаме нито един от тези редки и уникални екземпляри, но ако някой разполага с такъв, моля да ми пише :smile:. Хората на Ума мноооого я обичат, но не смогват да утоляват желанието и за игри и развлечения.

ПС: Имам предвид, че котето по характер трябва да е като Рижко или 6 часа, а не на външен вид. Извинявайте за неяснотата.

#29 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 February 2012 - 06:10 PM

Ех, можех да им предложа неуморно коте, ама не чак толкова гальовно като гореспоменатите :dh_188:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни