Кученцата за сега са добре, но не се знае на къде ще хукнат, защото в двора в който се намират не е заградено. Те са толкова различни едно от друго, че просто не можеш да се досетиш, че са от една майка
  Кученцата за сега са добре, но не се знае на къде ще хукнат, защото в двора в който се намират не е заградено. Те са толкова различни едно от друго, че просто не можеш да се досетиш, че са от една майка   
   Тя не допуска хора до себе си, защото кученцата са още мънички и си ги пази.Единствено на човека от блока, който храни цялото им семейство. Преди около 2 седмици кученцата бяха изчезнали. И след 1 ден кученцата си бяха на място. Майката сигурно е решила да си ги премести. Утре ще се постарая да направя снимки на бебоците. Не съм ги гледала дали са мъжки или женски, но са толкова чисти, все едно не живеят в калта
  Тя не допуска хора до себе си, защото кученцата са още мънички и си ги пази.Единствено на човека от блока, който храни цялото им семейство. Преди около 2 седмици кученцата бяха изчезнали. И след 1 ден кученцата си бяха на място. Майката сигурно е решила да си ги премести. Утре ще се постарая да направя снимки на бебоците. Не съм ги гледала дали са мъжки или женски, но са толкова чисти, все едно не живеят в калта   
  Като поотраснат можем да ги преберем, за да не седят на улицата, но после не знам какво да ги правя
   Като поотраснат можем да ги преберем, за да не седят на улицата, но после не знам какво да ги правя   И ако може някой да ми каже къде мога да кастрирам майката
  И ако може някой да ми каже къде мога да кастрирам майката  
П.П. Кученцата се намират в град Плевен

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Публикувано: 30 March 2010 - 08:54 PM

Публикувано: 30 March 2010 - 08:54 PM

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Взеха я на място. Дано е добре в новия си дом
  Взеха я на място. Дано е добре в новия си дом   Бравоооо!Много се радвам за малката душица
 Бравоооо!Много се радвам за малката душица  
 , а жената се привързала и сега иска да си има свое куче.
  , а жената се привързала и сега иска да си има свое куче.