- (8 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Търси се двор за котка
Публикувано: 31 March 2010 - 10:00 PM

Публикувано: 31 March 2010 - 10:13 PM
Обезателно попитай наистина, защото поне миналата година шиеше с нерезорбируеми, а не се ли махнат навреме става кофти.
Публикувано: 07 April 2010 - 02:36 PM
За конците отговорът, който получих ми е повече от странен - шито било с ултра тънки конци, които котето само щяло да свали като се почесвало по корема щом раната зараснела. Така е казал Караджов. Ползвали такива конци за бездомни котки.

Публикувано: 10 April 2010 - 04:32 PM
Та, ако някой може да приеме добрата котка в дома си за може би месец, аз ще съдействам с абсолютно всичко.

Публикувано: 10 April 2010 - 05:02 PM
Личи си, че момичето е по-спокойно.
Бялото коте, чиито снимки слагам по-долу е харесано уж от Йохана да пътува като за целта вече има ваксини, чип и паспорт. Но спокойно може да се задоми и тук. Възраст - 9 месеца. Черно-бялото коте на общата снимка е дивачката, която ми беляза ръцете днес.

Публикувано: 24 April 2010 - 08:22 PM
_Siska_, в 24 April 2010 - 06:50 PM, написа:
Благодаря! Ще чакаме с нетърпение!

Публикувано: 25 April 2010 - 11:12 PM
Изненадващо точно тази вечер получих и имейл от друго момиче, също предлагащо подслон за красавицата.
Не я познавам, видели са обявата ми, но ако предлагат сериозност, може би да им предложим друго коте от форума, което има нужда от временен дом?

Публикувано: 26 April 2010 - 10:50 PM
Няма проблем с транспорта. Мислех да организирам "доставката" на котето за днес или утре, но няма да се получи. Поне не и за тази седмица. Аз съм ти изключително благодарна за предложението и за следващите грижи и занимавки по маца, затова не искам да те натоварвам допълнително. Както ти писах аз ще поема консумативите храна и тоалетна на котето, но в момента чакам заплатата си за март като мислех, че днес ще я получа. Няма да имам възможност да се погрижа тази седмица за обещаното, затова ще изчакаме идната. Ако пък ще пътувате по празниците, тогава е по-добре след тях.
Иначе котето е добре, чух се днес с жената, живее в мазето като го пускат да се разхожда и в градината. Нямат никаква възможност, а и усет да го социализират и за мен това е проблемът. Сигурна съм, че при вас ще се отпусне поне до степен хармонично съжителство.
И отново благодаря!

Публикувано: 29 April 2010 - 11:59 AM
Сиска беше уредила дори и транспорт, но нещата малко се разминаха заради работни ангажименти, знаете как е. Та, някой има ли възможност да ни превози мен и котето тази вечер или утре вечер от паметника Левски до Лозенец?

Публикувано: 29 April 2010 - 04:04 PM
deni_avr, в 29 April 2010 - 10:04 AM, написа:
Та, някой има ли възможност да ни превози мен и котето тази вечер или утре вечер от паметника Левски до Лозенец?
Ами с мъжо може да я свършим тази работа, примерно тази вечер
Публикувано: 30 April 2010 - 09:27 PM
Нямам думи да й благодаря, че се отзова на молбата ми и накупи АБСОЛЮТНО всичко необходимо!
Сиска, моля те само - пази го от терасите.

Публикувано: 03 May 2010 - 09:51 AM
Хубавицата е все още стресирана, крие се в ъглите, и до вчера не е била яла или ходила до тоалетна. Вчера е свършила всичко това. Надявам се Сиска да не съжалява вече за решението си, но ако е така, котето ще го върнем обратно и от там ще си търси шанса. Малко хора се наемат с такава трудна задача.
Сиска се опитва да я гали и тя милата треперела и много се страхувала. Въпреки това не проявява никакви признаци на агресия.
Козината й падала на кичури, което може би е от стреса. В сряда съм планувала ако Сиска има възможност да ги посетя и ще й взема храна за козина.
Това е засега.
Благодаря отново на Сиска!

Публикувано: 04 May 2010 - 09:04 PM

- (8 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »

Вход

Горе
Цитиране +