Търси се двор за котка
Публикувано: 11 February 2011 - 11:13 PM

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 18 February 2011 - 10:38 AM

Моля за съвет...
Публикувано: 18 February 2011 - 12:19 PM
Публикувано: 18 February 2011 - 12:28 PM
Публикувано: 18 February 2011 - 12:54 PM

Публикувано: 19 February 2011 - 01:00 AM
Не знам чудя се ако / дано!/ няма повече такава серия от повръщане, дали има смисъл да я стресираме с ходене до вет? Защото ловенето ще е нещо страшно. Бюти е като СОТ, от долния етаж чува ако някой тръгне насам и се крие. Ще е много гадно само да я тормозя с хващане, возене и т.н., а да се окаже, че няма проблем, но от друга страна 4 повръщания ми се виждат много!
Публикувано: 21 February 2011 - 06:47 PM
А иначе - наистина е добре дългокосмести котки да поемат от време на време профилактично РК против космени топки. Правят гастрит, има и едни пастички, ако гастрита е по-тежък. А съвсем скоро по Animal Planet чух, че и обикновен вазелин помагал, само дето не знам как ще и го дадете на Бюти, като е толкова, хм., своенравна.

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 08 April 2011 - 10:48 AM

Бюти имаше кожен проблем и се наложи ходене на вет, което разбира се тя не прие никак радушно. По време на процедурата по ловене опишка всичко, в клиниката избяга и се навря в една кофа, а после у дома се изака на килима, за да покаже видно колко й е било неприятно. Бях много притеснена, че момата ще вземе да се разсърди, но нищо такова - след един час се държеше все едно нищо не е имало. А и най - важното кожният проблем се оказа на алергична почва и вече й расте козина на мястото, на което се беше разчесала.
Публикувано: 08 April 2011 - 10:56 AM

Публикувано: 11 July 2011 - 01:53 PM

пс. Чак не ми се вярва, че това е същата котка. И как успя да я социализираш така успешно. А нямаше даже и опит. Доказателство, че любовта и търпението вършат чудеса!