Търси се двор за котка
Публикувано: 15 May 2010 - 09:47 AM
Много се надявам Сиска да успее да я извади от черупката й постепенно и бавно. Горката Сиска от раз във форума и попадна на диваче. :)) Сигурно това ще й е последния опит за доброволно приютяване :)) Все пак отново й благодаря за грижите към тази студена красавица.

Публикувано: 22 May 2010 - 07:20 PM
Като я ваксинирам сигурно банкет ще вдигна.
Най-хубавото е, че Сиска има желане да я гледа колкото толкова. Сиска, настоявай, опитвай се да установиш връзка с нея. Виждаш, че докато не се опиташ да я натикаш в клетка, тя не е агресивна. Иначе няма шанс за нея.
3 седмици по-късно снимките са все същите:

Публикувано: 26 May 2010 - 08:09 PM
Тук - http://catadvisor.bl...alize.html#more

Публикувано: 27 May 2010 - 07:25 PM
На мен тази статия ми беше много полезна и интересна. И страшно забавна :)
Иска ми се да стигне до повече хора...

Публикувано: 27 May 2010 - 07:30 PM
Ако се разровиш, на нашия проблем има отделени цели 4 статиии.
О, има и други такива терапевти. Само че при другите трябваше да си плащам за консултация. Представете си.
А иначе при нас имаше известен ефект. Но още "работим" де :)
Абе, майтап.

Публикувано: 19 June 2010 - 11:03 AM
Приемам и съвети

Публикувано: 19 June 2010 - 12:13 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 20 June 2010 - 07:52 PM
Другият ни вариант е да я върна на Златка на двора при кучето, което я тормозеше.

Публикувано: 06 July 2010 - 09:24 PM
Така да не ми върви това лято просто...

Публикувано: 06 July 2010 - 11:18 PM
Извинявам се, че така осмамвам, но наистина ми е супер криво след толкова време пак на улицата да се върне и то на натоварено място.

Публикувано: 06 July 2010 - 11:39 PM
ПС: Но там съседите наистина са гадове. Над прозореца на Златка преди няма и година е имало заложен капан. Не от нея ...
Публикувано: 06 July 2010 - 11:52 PM
И пак - нови котки имало.
За пореден път се убеждавам, че не кастрация на бездомните, а кампания за кастриране на домашните е по-нужна.

Публикувано: 07 July 2010 - 07:36 PM
Тя Златка щом не може да я гледа в двора, защо въобще да я връщаме там. Улиците в Лозенец са много по-спокойни от тези до паметника Левски! Във вътрешният двор на блока ми е пълно със цели семейства котки, хранят ги от ресторанта и магазина в съседство, както и хората от блока им изнасят по нещичко. Ако ще ходи обратно на улицата по-добре да я пуснем тук

Мина ми през главата да я закараме на село при дядо ми, но и там има един побъркан, който стреля по котки или ако са кротки ги хваща и им овързва тънка тел около шията .... психопати из нашите земи много!
Публикувано: 07 July 2010 - 09:58 PM