Кампания в Бургас "Подай ръка" Фондация "Приятели на животните Бургас"
Публикувано: 04 April 2010 - 08:54 PM

Не след дълго те се появиха....уважиха ни петнисти
,леко набръчкани
,миниатюрни

,респектиращи с вида си

и разбира се много ЧОВЕЦИ,даряващи,насърчаващи,подкрепящи и интересуващи се.Всеки от тях се сдоби с ето това

Историята на Мима е потресла много хора,98% от спиращите при нас знаеха за нея и с голямо желание участваха в подписката за промяна на НК.Разбира се,имаше и песимисти,според които промяна в България не можело да има,но....за щастие тези хора бяха много малък процент.Ние лично,си направихме изводите какво и колко да подготвим за следващата ни кампания.Предполагам че момичетата ще добавят още информация,от мен засега още снимки от ден втори -тук
Публикувано: 04 April 2010 - 09:38 PM
Публикувано: 04 April 2010 - 09:39 PM
Невероятно благодарни сме на отзивчивостта на бургазлии, за разбирането и желанието за промяна! Голяма част от хората вече знаят, че ще бъдем на това място всеки първи уикенд от месеца...Някои от хората поеха ангажимент да събират подписи за Мими...Надяваме се поне на 4-5 осиновявания и вярваме, че това е само началото...
Ами...днес е един изключителен ден за нас и всички ние искаме да ви заразим с тази еуфория, за да ви усмихнем поне за миг
п.с. Благодарим и на инициаторите на дипляната (информационната кампания), на anonimno 400, която дари на фондацията част от тях и ние смело раздавахме , както и на всички, които я разпространяват....(да спра, че заприлича на Оскарите
Публикувано: 05 April 2010 - 04:30 PM
Хора, гордея се с вас, гордея се с моя град!!!!!
Много съжалявам, че съм далеч и не мога да ви подкрепя на 100 % , но пък ви изпращам много позитивна енергия и усмивки!!!! Поклон!
п.с. Силно се надявам другия месес с куч да сме на линия
Ако се заформи ходене в началото на май - с вас сме!
Публикувано: 05 April 2010 - 09:35 PM
Прекрасни сте! Успех!

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 28 April 2010 - 03:23 PM

Останалите снимки са тукИзползвам темата за да поканя всички бургазлии на 1 и 2 май(тази събота и неделя) в Морската градина на Пантеона,където за втори път ще проведем нашата ежемесечна кампания.Набираме всякакви дарения за приюта,постелки,храна,медикаменти,играчки,съдове,каквото прецените.От 9 до 19ч заповядайте с вашият домашен любимец ,ние ще сме там и ще ви очакваме
Ох,докато се оправя с този нов сайт
Публикувано: 01 May 2010 - 09:04 PM
Някой ни заобикаляха уплашено
Повече снимки от днес може да видите тук
Публикувано: 02 May 2010 - 01:24 PM
Следващия път ще донесем нещо и за обитателите на приюта.Стикерите изглеждат страхотно :)
П.П.:Нещо емотиконите не работят,правя си ги сама :D
Публикувано: 02 May 2010 - 08:46 PM
Голяма изненада ни се поднесе днес,помните ли кокерката Леда с кожният проблем?
Още снимки от днешният втори ден на кампанията ни,вижте тук.
БЛАГОДАРИМ на всички които дойдоха да ни подкрепят.Ние няма да се откажем,въпреки трудностите.
Публикувано: 04 May 2010 - 01:06 PM
Ще запознаваме посетителите с дейността на фондацията, ще събираме подписи в подкрепа инкриминацията на жестоко отношение към животните!
Всеки, който иска да ни подкрепи, да се присъедини към каузата ни, ако е готов да осигури приемен дом за животно в нужда да заповяда! С радост ще посрещнем и нови доброволци!
Поморийци и гости на града, заповядайте при нас!

Вход

Горе
Цитиране +