Бездомна хубавица не иска вече навън добра и гальовна котка
Публикувано: 01 August 2010 - 10:27 PM
Каква красота, думи нямам!!!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 02 August 2010 - 12:01 AM
Не мога да проумея просто как все още никой не ги е харесал
. Явно навсякъде сега е мъртъв сезон за осиновяванията. Искрено се надявам до месец да се пораздвижат малко нещата, че вече ужасно се отчайвам.

Публикувано: 02 August 2010 - 12:15 AM
Ех, Дени, от твоята уста в Божиите уши! Те само да заминат пък съм сигурна, че овакантеното място в сърцето ти бързо ще се запълни от други нещастни бездомници.
Публикувано: 14 September 2010 - 11:37 AM
Има възможност Фрея и Рижко да пътуват заедно в Германия този петък и да бъдат осиновени там. Разбира се, все още не е потвърдено. От времето когато Рижко се предлагаше заедно с Джак имам останали дарения около 200 лв. Но тъй като ще летят с Луфтханза тази сума едва ли ще им стигне. Затова моля ако сред вас има желаещи да помогнат на двамата хубавци, аз бих била признателна.
пс. Много ми е мъчно
пс. Много ми е мъчно

Публикувано: 15 September 2010 - 04:26 PM
Повдигам малко темата, защото времето ужасно напредна. За трите котки каргото ще струва 315 евро. Дотук имаме само 200 лева. Всяка помощ е добре дошла. Толкова време почти никакви котки не заминаваха, а сега когато има шанс да пътуват, няма средства за целта.
Публикувано: 17 September 2010 - 11:25 AM
Хайде, и в твоята темичка да си те изпратя, мило Фрейче. Много съм щастлива, че бе част от семейството и дома ми. Прекрасна котчица е и тя. Разбра се с всички, дори осинови малката Габи накрая и играеше роля на нейна мама. И с Джак бяха партия предимно в грубите игри. Обичаше и Арвен най-много от всички останали. Винаги я позравяваше с отъркване в муцунката. Никога не направи беля, никога не ми създаде проблем. Ще ми липсва бялото й меко кожухче и най-нежните ласки, които даваше вечер пред компютъра.
На добър час, Фрея! Да се подкрепяте с Рижия и не се разделяйте!
пс. Мечопух, как се оправихте с парите? Дора май заем е взела :((
На добър час, Фрея! Да се подкрепяте с Рижия и не се разделяйте!
пс. Мечопух, как се оправихте с парите? Дора май заем е взела :((

Публикувано: 17 September 2010 - 11:54 AM
Милото ми момиче! На добър час! Дано да си добре там и дано да те обичат поне толкова колкото тук. Мъчно ми е за малката Габи, която припозна Фрея за своя майка, но Дени няма как да задържи всяко спасено коте. Дано поне винаги да си останат заедно с Рижко и да имат много охолен и щастлив живот.
Никак не се оправихме с парите. Само Bluеocean удари едно рамо за това карго. Ще погасяваме заеми на идна заплата.
Никак не се оправихме с парите. Само Bluеocean удари едно рамо за това карго. Ще погасяваме заеми на идна заплата.