Публикувано: 03 October 2006 - 08:20 AM
Здрасти Евгевни cheers
Знаеш ли, че и аз веднага щом разбрах, че Дон не е допуснат на изложбата, останах като гръмната и веднага попитах: Ама как така, защо? Естествено хората, които попитах или не можаха да ми дадът отговор или ми казаха: Ами така е, ние отстъпници не обичаме bl)
Най-малко аз съм тази, която може да коментира нравите и приьомите в дадена организация, не познавам ръководството на нито една такава, нито пък членувам в някоя, но за мен като любител ми беше абсолютно непонятен този отговор. До колкото разбрах са се ядосали на Боби, че е водил Дон в Пазарджик, ( впрочем много съжалявам, че не можах да се запозная и с двамата тогава, видях Боби от далече, но и аз и Ника бяхме доста стресирани от първата ни истинска рингова изява, че до докато се усетя и мина задръжката, след което предположих, че на Боби не му е до запознанства точно сега s) следващият път обаче няма да пропусна b) ) Та да се върна пак на въпроса. Аз лично разсъждавам така: Ако куче от едната организация се представи на изложба на другата организация и събуди гордостта на собственика си и завистта на другите развъдчици, представяйки се добре, то това е единствено и само в + на организацията, чийто член е въпросният собственик. Защото аз лично като любител бих си казала: Я какви хубави кучета имало в тази организация! bravoS Обаче или аз не разсъждавам правилно, или нещо не разбирам, или най-вероятно логиката в такива случаи е на последно място и факторите определящи дадени действия са на километри от нея.
Жалко но факт!
Е това е от мен за сега!
Поздрави от Драга и nok Ника