Dog.bg Форуми : Фото на любимците НОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (51 Страници) +
  • « Първа
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фото на любимците НОК

#721 Потребителят е офлайн   vonpav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 October 2006 - 09:54 PM

Цитат

Публикувам на няколко места еднакви снимки за да съпоставите родителите с младото куче.

Здравейте на всички. b)
Осъзнавайки,че форумът на дог. бг е създаден с образователна цел ще си позволя да съпоставя родителите с младото куче.
Няма да скрия, че разликите които съм открил между двете кучета са повлияни до голяма степен и от описанието на Ксини от SV Съдиа Хелмут Кьониг.Костатираните недостатъци (според мен) заслужено класираха въпроснатъ кучка Ксини на последно място и на двете изложби на които е участвала до момента.
Пазарджик от 6 кучета шеста в Ст Загора от 3 кучета трета.
Разбирасе ако някай има друго мнение ,готов съм да дебатираме открито.
Винаги на Ваше разположение Боби Балтов. b) BEER
Качена снимка
Качена снимка

#722 Потребителят е офлайн   alal Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 October 2006 - 10:24 PM

Абе инфантили, вземете покажете нещо произведено от вас, а не постоянно да търсите под вола теле.

Мик, не им се вързвай. Те тия друго не могат. Жалки и нищожни.
bash

#723 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 26 October 2006 - 09:43 AM

Боби защо не покажеш недостатъците и на други кучета ,а само на кучетата на мик - единствено когато пусне снимки на нейните кучета решаваш да си полезен ,като показваш недостатъци - това е лично отношение или ?... покажете недостатъците и на толкова рекламираните шампиони - няма куче без недостатък бъди полезен не само с рекламата на дадени кучета и антирекламата на други .
поздрав най сърдечен Таня Гетова

P.S. има тема за хендлинг при нок , за обучение при нок, за недостатъци при нок r) подсказвам ти просто къде може наистина да си полезен , ако решиш че искаш 1super

#724 Потребителят е офлайн   mik Икона

• Breeding for Quality,NOT Quantity
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 11:54 AM

Благодаря за проявеният интерес b)
Виждам,че сте останали впечатлени от кучетата ми и в частност от Ксинни 1super nok
Разбирам ви,та тя найстина е прекрасно куче...и за да и се насладите на снимки поне,ще пусна още няколко такива cheers

Прикачени файлове

#725 Потребителят е офлайн   mik Икона

• PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 12:04 PM

nok
Гордоста от това да си прекрасен представител на най-прекрасната порода nok 1super

Прикачени файлове

#726 Потребителят е офлайн   mik Икона

• PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 12:17 PM

Айде..после пак,че много хубаво и то не е на хубаво b)

Прикачени файлове

#727 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 12:30 PM

Не знам за вашия спор, но mik на мен лично снимките ми хареса страшно много и с удоволствие си ги разгледах дори не веднъж, а два пъти! b)
Чудесни общи снимки сте им направили на кучетата. Ксини вече я познаваме, марко също, а кое е другото куче? Предполагам Венши, но не съм сигурна.

--------------------
А относно недостатъците съм съгласна с Таня, че е хубаво да се правят такива сравнения и с доказали се кучета - шампиони. Няма идеални неща на тоя свят, но има доближаващи се до перфектното l)

На мен ще ми бъде интересно да чета за плюсовете и минусите (най-общо казано) при НОК в сравнение със стандарта!
User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#728 Потребителят е офлайн   mik Икона

• PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 12:46 PM

Здравей!

Искренно се радвам,че са ти харесали r)
Ние отглеждаме нашите кучета от чисто некомерсиални цели и именно за това те имат правото да остареят в дома ни!
Всяко куче влезнало в дома ни и поживяло с нас няколко месеца при добра спойка с останалите кучета има право да остарее при нас.
Идеални кучета търсят тези които не съумяват да си ги пройзведат.Истинските развъдчици с помоща на знанията си и любовта си в процеса на селекция успяват да подобрят недостатъците на дадено куче и да затвърдят положителните му качества.Не е важно какво куче имаш,а е важен подходът към него и евентуалното му поколение,изборът на партньор и т.н.Всичко останало е работа,работа и пак работа!
Но не пред компа,а на полигона r)
Марко в началото на следващата година навършва 8 години и се надяваме още поне толкова да ни радва с присъствието си,той е невероятен във всяко едно отношение!Пръв приятел на децата и семейството ни в същото време е най-добрият пазач и телохранител!
Ксинни е уникална,способна е да обърна за отрицателно време целият ни двор на опъки и да те погледне с умните си очи така,че сърце да ни те даде да и се скараш r) Тя е нашата гордост w)
Венши е най-послушното куче на света(след майка си Берталучи s) ),тя е кучето с което при подходящо време изминаваме по 10-15 км с колело на ден.Тя е способна да е послушна и мила,но в следващият момент когато се изисква от нея да е като хала!Типино за по-стар тип куче пращи от здраве и слага в малкият си джоб млади кучета с отличната си кондиция и издръжливост!Никога не е боледувала и винаги е в настроение за игра d) b)

п.п.На снимката от ляво на дясно:Ксинни,Марко и Венши w)

Прикачени файлове

#729 Потребителят е офлайн   lunabg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 02:16 PM

Мик, здрасти :) Радвам се че си пуснала нови снимки на Ксини и на цялата група. Чудесни са! Права си, че не става въпрос за това, какви отклонения от стандарта има дадено куче, а как се гледа то. За мен най-важното е кучето да се чувства добре, да е в кондиция и да изпълнява с радост задълженията си в къщи - на пазач, на компаньон, на детегледачка или за каквото са го взели семейството при което живее. Да чувства че е обичано и да може и то да обича. Ето за това се боря аз 1super ! Мойта Ника може да не изключителен представител на породата, въпреки че за мен си е r) , но повярвай, тя е най-щастливото, доволно, обичано и обичащо куче. w)

Поздрави на теб и цялата банда от мен и Никата ;)
User's Signature

Качена снимка

#730 Потребителят е офлайн   alal Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 02:24 PM

Цитат

Боби защо не покажеш недостатъците и на други кучета ,а само на кучетата на мик

покажете недостатъците и на толкова рекламираните  шампиони  - няма куче без недостатък    бъди полезен  не само с рекламата на  дадени кучета  и антирекламата на други  .

trenertg,

ами защото да може да покаже трябва не само да гледа ами и да разбира. лесно е като папагал да повтаряш това, което си чул или прочел като мнение на някой съдия.

Казваш, че бил полезен с рекламата на дадени кучета. ами да. с реклама на тези, от които може лично да спечели. кучкарлъка е добър бизнес за някои. те до там разбират.

#731 Потребителят е офлайн   viktor Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 03:51 PM

Цитат

Абе инфантили, вземете покажете нещо произведено от вас, а не постоянно да търсите под вола теле.

bash
Тренер-за6то критикува6 Боби Балтов.прочети какво е ситирал преди снимката.Там МИК сама иска да се сапоставиат двете кучета.Не е излъгал за резултатите от излобите на ксини.Ако не е така нека мик да го отрече.Оте повече че не само Боби е бил на вапосните излоjби.Много хора са чули това описание.за ксини.

s) s) alal.много та молиа не развалиаи форума.Все пак тука пи6ем хора които отгледаме немски овчарки и се гриим за тиах.Ако иска6 да те вазприемаме на сериозно си даи труда поне да пусне6 една снимка на снагата и лиsето си URL=http://dog.bg/f/index.php?act=ST&f=53&t=3397&st=0]ЕТО ТУК[/URL]
Sega искам да коментирам тази снимка.

Прикачени файлове

User's Signature

Viktor von Carlos[br]Качена снимка

#732 Потребителят е офлайн   viktor Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 04:04 PM

Тренер-за6то критикува6 Боби Балтов.прочети какво е sитирал преди снимката.Там МИК сама иска да се сапоставиат двете кучета.Не е излъгал за резултатите от излобите на ксини.Ако не е така нека мик да го отрече.О6те повече че не само Боби е бил на вапосните излоjби.Много хора са чули това описание.за ксини. s)
A i popitai о4ителиа си кир4о каква лиситса ми предлоjи да закупиа на излоjбата в димитровград от ва6иа развадник и за какви пари b)
Еии мик като гледам снимката на ксинито ми се струва че малко не и а бива сас ставите.И аз като теб се научих да гледам ставите по фото снимки. bl)
Преди да продалjа с отговорите 6те пусна една снимка на моето поколение и на поколението на DON nok "ХУБАИТЕ ГЕНИ НЕ МОГАТ ДА БАДАТ ЗАПРЕНИ" колкото и да ви се иска b)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  nansi1.jpg (29.51K)
    Брой сваляния: 44

User's Signature

#733 Потребителят е офлайн   viktor Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 04:12 PM

Цитат

Ние отглеждаме нашите кучета от чисто некомерсиални цели и именно за това те имат правото да остареят в дома ни!
Всяко куче влезнало в дома ни и поживяло с нас

мик4е.как 6те обиасни6,4е се опита на странисите на дог.бг да си спретне6 бизнес.именно да продава6 ку4ета по 3-4 000 евро.това не е ли комерсиална сел.евалла на дог.бг 4е ти заклу4и темата.само каква тарговиа би падала а..
ето ви о6те един линк кам тарговииката на мик4ето http://vonalexander....abeaf7543270384
bravoS
да jйивее ала6 вери6а drink
ето о6те едно фото на моите лубимси super best

Прикачени файлове

• Прикачен файл  nansi2.jpg (32.26K)
    Брой сваляния: 47

User's Signature

#734 Потребителят е офлайн   viktor Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 04:29 PM

Цитат

--------------------
А относно недостатъците съм съгласна с Таня, че  е хубаво да се правят такива сравнения и с доказали се кучета - шампиони. Няма идеални неща на тоя свят, но има доближаващи се до перфектното  l)

На мен ще ми бъде интересно да чета за плюсовете и минусите (най-общо казано) при НОК в сравнение със стандарта!

HERZ тука се опитваме да говорим професионално за недостатасите на ку4етата си. за 6ампионите ли4но мик4ето е писала-за недостатасите и предимствата им.ако си 4ела вси4ко както трабва ниама6е да задава6 такива нелепи вапроси.погледни тази тема и не се баркаи там кадето не ти е работа.http://dog.bg/f/index.php?act=ST&f=53&t=3739&st=15
за всеки слу4аи 6те ти каjа моето мнение като ситирам думите на мик4ето за двама от наи извесните 6ампиони на страната bravoS - azuro i caro.за недостатасите на caro моjе6 да про4ете6 и в описанието му от саита www.vonmilenium.com
Taака,4е не сте прави в нападките си.-какво са виновни 6ампионите,4е имат много по малко недостатаси от ва6ите ку4ета. dribble все пак 6ампион се става на ринга а не от хвалебствиата по форума или приказките в хоремака.
това са думи на мик4ето wink

Прикачени файлове

User's Signature

#735 Потребителят е офлайн   viktor Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 04:38 PM

това е една снимка на наи доброто маjко ку4е в момента DON OT DRAGALEVTZI nok .вси4ки го знаете но никои не се осмели да го заиави на глас.прави се вси4ко вазмоjно това ку4е да се затрие.поздравиавам рексдог 4е единствен се осмели да напи6е истината.а тренера тарка и мести вси4ко което не и изнасиа.
авторските права са мои а ку4ето което ниама как рано или касно да не стане 6ампион е на Боби Балтов 1super
за ксинито истината излезе колкото и неприатна да е тиа-но е истина.ако се вгледате по внимателно и разбира се имате необходимите познаниа за породата 6те откриете вав ксинито поне 3-4 порока,ане недостатака.а това е недопустимо за едно ку4е което се гордее 4е е представител на наи популиарната порода.много ми се 6те ниакои да коментира DON- ку4ето което от 11 излоjби при савсем разли4ни садии има 11 парви места super best а за6то не и VA1BG Caro von der bildeiche wink

Прикачени файлове

• Прикачен файл  ___.jpg (125.54K)
    Брой сваляния: 43

User's Signature

#736 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
Публикувано: 26 October 2006 - 05:00 PM

Цитат

A i popitai о4ителиа си кир4о каква лиситса ми предлоjи да закупиа на излоjбата в димитровград от ва6иа развадник и за какви пари  b)

да viktor , ще го попитам отдавна не съм ходила до там и не знам какви кучета има и за какво става дума . а за учителството да той кирчо ми показа доста неща правилни и неправилни ,които нито един от професионалстите не благоволи - отгледала съм 2 негови кучета до годинка и смятам че съм се справила добре . Сега си гледам мое собствено , за което благодаря на емо - v. Daron че имам едно страхотно и обичливо кутре .

#737 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 October 2006 - 05:18 PM

r) имам молба, нека коментарите са в друга тема тази е за Фото на любимците НОК а не ми се местят постове

#738 Потребителят е офлайн   alal Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 06:08 PM

Цитат

Цитат

bash
Тренер-за6то критикува6 Боби Балтов.прочети какво е ситирал преди снимката.Там МИК сама иска да се сапоставиат двете кучета.Не е излъгал за резултатите от излобите на ксини.Ако не е така нека мик да го отрече.Оте повече че не само Боби е бил на вапосните излоjби.Много хора са чули това описание.за ксини.

s) s) alal.много та молиа не развалиаи форума.Все пак тука пи6ем хора които отгледаме немски овчарки и се гриим за тиах.Ако иска6 да те вазприемаме на сериозно си даи труда поне да пусне6 една снимка на снагата и лиsето си URL=http://dog.bg/f/index.php?act=ST&f=53&t=3397&st=0]ЕТО ТУК[/URL]
Sega искам да коментирам тази снимка.

Viktor,

Извинявай, но аз не развалям форума и хич не ми е това целта.

Да пусна снимка на снагата или лицето си няма смисъл. Те нямат връзка с думчите ми. То тука май освен твоята снага и лице други не виждам. Всичките все кучета са накачили.

Прав си като казваш, че тук пишете все хора които отглеждате овчарки и се грижите за тях. Ами тогава коментирайте как ги отглеждате и как се грижите, а не тръгвайте д съдите този или онзи.

Не оспорвам красотата (от снимките друго не личи) на кучето, което подигравателно наричате Дончо. Значи това е първия показател колко на сериозно се взима този, които го притежава и останалите дето му пригласят. Второ, нарочно казвам, този който го притежава, защото той не го е произвел. Има една приказка: с чужда пита майчин помен. Когато някой тръгне да критикува, нека покаже свое куче поне до 4 пояс негово и българско производство и това куче да е перфектно, пък тогава да се присмива на другите. Още повече, че този същия дето критикува до онзи ден си плюеше в устата с тази същата мик.

Хаде, много здраве и се радвай на кученцето си. Хубаво е.

#739 Потребителят е офлайн   vonpav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 10:53 PM

Цитат

[

Да пусна снимка на снагата или лицето си няма смисъл. Те нямат връзка с думчите ми. То тука май освен твоята снага и лице други не виждам. Всичките все кучета са накачили.

alal-чо. Анонимни приятелю, защо се срамиш да се покажеш? къде е проблема , в снагата или в главата.Защо ли стилът ти ми напомня на един всезнайко с инициали НА,койта пише, както за НОК тъка и за БОК после се сърди , или е в командировка в чужбина .
alal-чо. Не мога да отрека, че в едно си прав Да кучето ва Виктор наистина е хубаво и за да не си валат те черпя с една снимка на баща му.Дано емоциите от тази красота не ти дойдот повечко

Прикачени файлове

#740 Потребителят е офлайн   alal Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 07:35 AM

Цитат

Цитат

[

alal-чо. Анонимни приятелю, защо се срамиш да се покажеш? къде е проблема , в снагата или в главата.Защо ли стилът ти ми напомня на един всезнайко с инициали НА,койта пише, както за НОК тъка и за БОК после се сърди , или е в командировка в чужбина .
alal-чо. Не мога да отрека, че в едно си прав Да кучето ва Виктор наистина е хубаво и за да не си валат те черпя с една снимка на баща му.Дано емоциите от тази красота не ти дойдот повечко

vonpav-чо,

пак се дъниш. Нито улучи с човека, нито отговаряш това което трябва да кажеш. Май освен да ядеш на мик краката за друго не те бива, а.

Ама хайде стига, че ще ни изгонят дето цапаме форума.

А кучеуто е хубаво. Две мнения по въпроса няма.

• (51 Страници) +
  • « Първа
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни