Dog.bg Форуми : Фотогалерия на АЛЯСКИ МАЛАМУТИ

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (86 Страници) +
  • « Първа
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Фотогалерия на АЛЯСКИ МАЛАМУТИ

#1081 Потребителят е офлайн   isi_ar4i Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:кучето ми, планинатаааа, ски, фотография, филми.......

Публикувано: 20 January 2012 - 10:03 PM

Мнееее, Арчи обожава да го галят, той е пълен лигльо, дори когато му се карам при миене на лапи, ляга и показва коремче, рита с лапи, мазни се. Но ръмжи гърлено на женските, които идват и му седят близко до муцунката. Арчи дори напоследък се разприказва. Не знам при вас, как е, но за мен е адски дразнещо, особено щом досега беше "ням" :)
Според мен допускате голяма грешка, като само съпругът ти го строява. Това му ръмжене е нещо от сорта "Ще се подчиня, но се съм съгласен с теб и трябва да си кажа", демек че преговаря, а не бива. И когато идва така при теб и ръмжи, според мен е редно да му се скараш.
Ти в случая, когато мъжът ти му се кара, какво правиш? Защото е възможно точно ти да подтикваш това му ръмжене и поведение. По всяка вероятност в твое присъствие, авторитетът на мъжа ти не е толкова силен, както когато те няма.
User's Signature

Качена снимка

#1082 Потребителят е офлайн   vilekula Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2012 - 11:30 PM

:smile: Да,аз го защитавам

#1083 Потребителят е офлайн   vilekula Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2012 - 06:37 PM

Мечо се радва на пресен сняг

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1084 Потребителят е офлайн   ves Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2012 - 10:21 AM

Да се разпишем и ние за тази година :smile: Да ви покажа нашия нов приятел Кръстьо и малко снимки от първия ни хубав сняг :dog:
Прикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1085 Потребителят е офлайн   ves Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2012 - 10:27 AM

И още малко :smile:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1086 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2012 - 07:58 PM

Показване на мнениетоves, в 23 January 2012 - 08:21 AM, написа:

Да се разпишем и ние за тази година :smile: Да ви покажа нашия нов приятел Кръстьо и малко снимки от първия ни хубав сняг :dog:

Браво на Рая, че се разбира с котки :ba_025:

Показвам ви Гандалф на 5 седмици, вече започнал да се разхожда навън в снега, и разбира се - да лудува и прави бели :mg_062:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Щом Бог е създал глупака, значи има нужда от него

#1087 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 27 January 2012 - 08:37 AM

Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#1088 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2012 - 09:06 AM

Finwe, от къде се взе тази красота?!?! :ab_041: Страхотен е..... :wub: :wub: :wub: В България ли ще си остане?

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#1089 Потребителят е офлайн   stefan:) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2012 - 07:05 PM

Показване на мнениетоves, в 23 January 2012 - 10:27 AM, написа:

И още малко :smile:

Много е сладък :wub: :wub: :wub:

#1090 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2012 - 12:56 PM

Charodei, прекрасни снимки, къде е това място? Чари изглежда толкова щастлив :-)

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 27 January 2012 - 07:06 AM, написа:

Finwe, от къде се взе тази красота?!?! :ab_041: Страхотен е..... :wub: :wub: :wub: В България ли ще си остане?

Петя, Гандалф е внук на моя Финве, син на Киара (Arnia from Finweland) и Акбар (Almighty Akbar Shamanrock. А дали ще остане в България, кой знае - още не е намерил своите най-подходящи хора...
Ето още малко снимки:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Щом Бог е създал глупака, значи има нужда от него

#1091 Потребителят е офлайн   isi_ar4i Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2012 - 04:00 PM

голям сладур Гандалф. Името му означава ли нещо?

Малко спам и от Арчи, от днешната разходка в двора.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1092 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 January 2012 - 05:46 PM

НЕ ИСКАМ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ПОВЕЧЕ ЖЕРТВА:
Пиша тук, защото не зная към кого да се обърна, тук поне част от хората са виждали снимки на кучето ми. Днес ,на връщане от ежедневната ни разходка с Чародей, който е на 2години, около 45кг, регистриран в Общината, чипиран, с всички ваксини и озезпаразитявания, в района на магазин Пени Маркет, на Кръговото в гр. Ловеч, както се движихме по тротоара ни нападна Ротвайлер, също мъжки екземпляр, на видима възраст над 2 години, с приблизително тегло около 50кг, с верижка на шията без повод. Водих кучето си на къс повод, не повече от 50см от мен, вървяхме по тротоара в посока на жк, където живеем, от паркинга пред Пени Маркет на около 500м от тротоара след като ни забеляза Ротвайлерът се устреми към нас и ни нападна. Поради това, че кучето имаше верижка около врата, която не бе строг нашийник, а с метални халки, по-скоро му стоеше като колие, помислих, че е със стопанин и започнах да викам:"Викнете си кучето, на кого е това куче". Пред магазина имаше много хора и паркирали автомобили, всички гледаха какво се случваше и никой не реагираше. В този момент Ротвайлерът стигна до нас, хвърли се в/у Чародей, който е изключително социален, декоративен по характер, не е обучаван да води бой, приема другите кучета като партньори за игра и не знае как да се държи в ситуация на нападение, свали го на земята и впи зъбите си във врата му. Веднага съжалих, че строгият нашийник, с който го водя , не е поставен със зъбци наобратно, за да предпази врата му от разкъсвания. Държах кучето си за повода, защото се страхувах, че ако го пусна ще побегне да се спаси, Ротвайлерът ще го гони докато го стигне , а аз няма да видя накъде ще хванат и ще загубя кучето си. Ротвайлерът потънал в пяна хапеше и душеше кучето ми, докато аз с едната ръка държах повода, а с другата Ротвайлърет за врата като отчаяно се опитвах да го отскубна от моето кучета, за да спре да го хапе. Крещях като обезумяла "ПОМОЩ!!!НА КОГО Е ТОВА КУЧЕ!!!" и се опитвах да ритам Ротвайлърет, да отвлека по някакъв начин вниманието му върху себе си, за да остави Чародей на мира. В резултат на борбата , в следващият момент бях повалена на земята и станахме едно кълбо от Чародей който скимтеше от ухапванията на Ротвалърът, запененото куче, което ни нападна и не реагираше по никакъв начин на моите удари и опити да го откъсна от Чародей, като здраво стискаше кучето в областта на врата със зъбите си. Колко пъти сме се търкаляли така по земята не помня, чувах само отчаяните си крясъци - някой да ми помогне, с периферното си зрение виждах , че ни гледат много хора от разстояние/Пени Маркет в Ловеч се намира на много оживено кръстовище/ и никой не дойде да ни помогне. После разбрах, че сме се борили на земята около 10мин. Не зная как Ротвалерът реши да остави Чародей или той някак си се отскубна от зъбите му, аз станах от земята и продължих да крещя за помощ. Някакъв преминаващ мъж само каза от разстояние :"Чиба" на Ротвайлерът и отмина. Никой дори не ме попита добре ли съм. Обадих се на 112 и докато те дойдат, не повече от 15 мин, Ротвайлерът вече се бе оттеглил към глутницата бездомни кучета, които битуват пред магазина и близката кебапчийница, от където им подхвърлят остатъци от храна. Преди да пристигнах представителите на властта, дойде мой приятел, на когото подадох сваления от Чародей повод и помолих да върже с него Ротвайлерът, докато дойдат полицаите. Ротвайлърът се подчини на връзването . Кучето бе явно гледано добре, възпитано е да не напада хора, в противен случай в мелето, докато се търкаляхме по земята, неминуемо щеше да ме нахапе, нещо, за което в страха си да спася Чародей изобщо не бях помислила. Дойдоха полицайте, за да ми кажат, че нищо не могат да направят, защото приютът за бездомни животни, който до скоро е функционирал в Ловеч, вече е закрит, не могат да приберът кучето, защото няма къде да го държат. Ние с Чародей си тръгнахме към дома, а Ротвайлерът, който ни атакува, остана отново на улицата. Докато се чудиха какво да правят, от кебапчийницата хора споделиха, че Ротвайлерът е на улицата от 8и30часа тази сутрин. Всеки ден минаваме този маршрут с Чародей по два пъти на ден, при обичайните ни разходки, за първи път виждам Ротвайлерът, дори на опиване го нямаше, но на връщане за съжаление бе там и като е видял Чародей - куче с приблизителни на неговите размери, го е приел като заплаха за територията му и въпреки че го водих на повод и бяхме относително далеч от него, ни нападна. Като прибрах Чародей у дома се върнах до ЦУ на МВР, където пуснах жалба с/у неизвестен собственик на куче. Не вярвам и не очаквам да има някакви реални действия в резултат на жалбата ми. Безпомощността на хората, които отговарят за безопасността на гражданите е убийствена!!! Единственото, което се бетонира в мен е усещането ми, че съм жертва в страната ,града, улицата и дома си и когато ми се случи нещо, НЯМА КОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ, НИТО ДА МЕ ЗАЩИТИ, независимо от това, колко изряден гражданин съм. Посъветвайте ме какво да правя, как да изляза утре на разходка с Чародей като единствения път минава през кръговото кръстовище, където остана на улицата, свободен и вече бездомен Ротвайлерът...
User's Signature

Качена снимка

#1093 Потребителят е офлайн   isi_ar4i Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2012 - 06:18 PM

ужас.....напарво ен вярвам, че никой не е дошъл да помогне.
Как е Чари? Моля те снимай го и разпространи сминките, тука, във фейсбука. И там пиши. Натискай интитуциите да го приберат това куче. А ако се намери собственик, поговори с него, макар че се съмнявам да е дружелюбен. Но аз бих настоявала кучето да бъде прибрано в приют, щом няма собственик. И бих отишла да проверя там ли е все още, ако не ще тормозя полицията. Дори ако можеш го снимай и пусни тук тема. Може пък от форума на рота да знаят нещо за него, знам ли.
Относно разходките- скоро бях пуснала тема точно за подобни случай, ако дойде куче към нас и там ме посъветваха да купя спрей или електрошок..... ето темата
Там е обяснено за тези спрейове и ел. шокове. На твое място не бих го разхождала сама, докато не се уверя, че рота е прибран. Ако можеш да викаш някой със себе си. Освен това вземи някоя щека като излизаш.
Тазя пяна...... ти води ли Чари на лекар. Да не трябва да му бият нещо, знаеш ли дали не е болен тоя рот. Има ли кръв?
Така както ми го описваш нападението е стил "Арчи". Той така напада, макар и далеч да мине куче, само че без пяната. Вероятно кучето има социални проблеми с домашни кучета. Именно затова не го оставям без повод и за мен такова поведение на стопанина е осъдително!!!!!!!!!!!!
User's Signature

Качена снимка

#1094 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 January 2012 - 07:26 PM

Показване на мнениетоisi_ar4i, в 28 January 2012 - 06:18 PM, написа:

ужас.....напарво ен вярвам, че никой не е дошъл да помогне.
Как е Чари? Моля те снимай го и разпространи сминките, тука, във фейсбука. И там пиши. Натискай интитуциите да го приберат това куче. А ако се намери собственик, поговори с него, макар че се съмнявам да е дружелюбен. Но аз бих настоявала кучето да бъде прибрано в приют, щом няма собственик. И бих отишла да проверя там ли е все още, ако не ще тормозя полицията. Дори ако можеш го снимай и пусни тук тема. Може пък от форума на рота да знаят нещо за него, знам ли.
Относно разходките- скоро бях пуснала тема точно за подобни случай, ако дойде куче към нас и там ме посъветваха да купя спрей или електрошок..... ето темата
Там е обяснено за тези спрейове и ел. шокове. На твое място не бих го разхождала сама, докато не се уверя, че рота е прибран. Ако можеш да викаш някой със себе си. Освен това вземи някоя щека като излизаш.
Тазя пяна...... ти води ли Чари на лекар. Да не трябва да му бият нещо, знаеш ли дали не е болен тоя рот. Има ли кръв?
Така както ми го описваш нападението е стил "Арчи". Той така напада, макар и далеч да мине куче, само че без пяната. Вероятно кучето има социални проблеми с домашни кучета. Именно затова не го оставям без повод и за мен такова поведение на стопанина е осъдително!!!!!!!!!!!!

Иси, от цялото си сърце ти благодаря за съветите и за коментарите във Фейса, нямам сили да повторя всичко тук, да това, което ще направя е да си купя такъв електрошок, благодаря ти, не се бях сетила, че ротвайлерът може да е заразен и от ухапванията да има някакви следствия, благодаря ти още веднъж, сега ще звъня на ветеринарния лекар, за да го питам какво да правим и утре дали ще е късно...
User's Signature

Качена снимка

#1095 Потребителят е офлайн   vilekula Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2012 - 01:24 AM

Ужас!Дано и ти,и Чари да се оправите бързо.Не знам тия хора дали не се срамуват от себе си...

#1096 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 29 January 2012 - 09:41 AM

Показване на мнениетоvilekula, в 29 January 2012 - 01:24 AM, написа:

Ужас!Дано и ти,и Чари да се оправите бързо.Не знам тия хора дали не се срамуват от себе си...

Не, изобщо на никой не му пука, всеки гледа сеир , вкл и институциите са само в ролята на зяпачи, в най-добрият случай на гробари, идват , за да регистрират и входират случилото се, няма по какъв друг начин да разбера как можаха хванато куче да го пуснат и оставят отново на улицата, след това, което се случи.
User's Signature

Качена снимка

#1097 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2012 - 01:22 PM

Това, което ви се е случило е ужасяващо! Надявам се, че Чародей е добре и ще се възстанови бързо! Направо съм ужасена как е възможно никой да не помогне, не че на мен са ми помагали, но аз ако бях нямаше да се замисля! Просто ужасно! Ще следя темата, надявам се всичко да е наред!
User's Signature

Качена снимка

#1098 Потребителят е офлайн   dimy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 January 2012 - 03:12 PM

лошо и аз съм имал подобни случки ,но ще пиша довечера , че тук ми е трудно от лаптопа на бг
User's Signature

Качена снимка

#1099 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 29 January 2012 - 05:01 PM

Благодаря на всички, които се отзовават с мнение, за мен подкрепата е важна!
User's Signature

Качена снимка

#1100 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 29 January 2012 - 06:53 PM

Има отделна тема, където съм приложила и снимки, за да не пълня тази тема с материал, който не е по нея.
User's Signature

Качена снимка

• (86 Страници) +
  • « Първа
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема