isi_ar4i, в 08 April 2012 - 09:12 PM, написа:
Finwe, бе нещо скоро ще се нуждаете от още двор :) Иначе старите кучета, знаят как да се забавляват :) сладури. Фреди ми се струва доста едър, по-едър от другите. Така ли е?
Май е така, няма да е лошо да имаме още 2-3 декара

. Иси това е фото-измама, Фреди е дребен, по-дребен даже от Финве, обаче той има забавен растеж, и се надявам да израсте още малко. Ето на тая снимка се вижда спрямо Фини колко е голям
DSC03008.JPG
ves, в 09 April 2012 - 05:43 AM, написа:
Finwe, бандата както винаги се забавлява от сърце. Направо ми се иска да се "гмурна" при тях
Райката така се е проскубала, че ме е срам да кача снимки

Станала е като сива лицица и край няма.... Скоро ще направя една "преди... след" поредица
П.П. Тя и сега си мисли, че е мъничко нежно същество. Толкова е мила и внимателна с всички, че просто нямам думи

.
ves, идеята ти за "преди и сега" много ми хареса и даже вече направих отделна тема, където с радост ще очаквам да сложиш снимки на Рая, както и всички останали да се включват
Преди и сега: Какви бяхме и какви станахме
Завиждам ти благородно, че Рая е нежна и внимателна. Фрей също се мисли още за бебе, и се опитва да сяда в скута на хората със своите 40 килограма, и понякога изобщо не си преценя силата
kisov, в 09 April 2012 - 09:00 AM, написа:
Finwe. Гледката е разкошна :)
Аха, ама за някои хора е страховита