Фотогалерия на АЛЯСКИ МАЛАМУТИ
Публикувано: 19 September 2012 - 11:32 PM

Публикувано: 04 October 2012 - 04:51 PM
Това са снимки на Ганди, без всякаква градация и ред ;] Някои снимки са правени с телефон и се извинявам за качеството.
Ще се опитам скоро и да напиша нещо за него.
*Като гледам каква селекция направих, ще трябва да кача и по-нови ;]

...Beauty without Vanity,
Strength without Insolence,
Courage without Ferocity,
And all the Virtues of Man without his Vices....
Inscription on the Monument of a Newfoundland Dog by Lord Byron
Публикувано: 04 October 2012 - 08:34 PM

Публикувано: 04 October 2012 - 08:56 PM
Александър Стефанов, в 04 October 2012 - 02:51 PM, написа:
Колко е възмъжал Гандалф само! Не мога да му се нарадвам

Александър Стефанов, в 04 October 2012 - 06:34 PM, написа:
А втората снимка е направо убийствена, голям сладур

Публикувано: 08 October 2012 - 05:14 AM
isi_ar4i, в 03 September 2012 - 04:32 PM, написа:
Мисля, че Стефото беше го качвал от х.Рай и каза, че не е мнг подходящо за кучета.
Правила съм прехода от Калофер. Първият ден до х Рай - нощувка там , на сутринта през Тарзановата пътека до връх Ботев, заслон Ботев , х Плевен и паркинга при Видима. Този маршрут е за предпочитане, по - лек е и възможен. Обратният от х Плевен да се щормува връх Ботев е по-трудно и изморително. След като нощувахме под Райското пръскало, на сутринта потеглихме в седем часа, целия преход до автомобила при Видима ни отне 5часа с почивките и правенето на снимка. При заслона се наложи по-дълга почивка, защото от денивилацията се накъсаха вените по китките ми и ме хвана планинска болест. Наложи се да ядем по една гъбена супа, приготвена от момчетата в заслона. Тръгвала съм и от хижа Плевен при по - неблагоприятни атмосферни условия, имаше сняг през април и след като се изгубихме и ни отне два часа да намерим зимната маркировка се върнахме. Не подценявайте връх Ботев, макар че не е най-високият в България, е най - трудния връх, пред него Мусала е като разходка в парка. Тук се минава през Северен Джандем, където са дадени много жертви.
Публикувано: 17 October 2012 - 11:01 AM

На втората ми прилича на Киара на тази снимка
И 3 телефонни ;]
На първата наблюдава какво се случва навън, на терасата в новата ни квартира. Доста по-оживено от стария апартамент, там терасата гледаше към градинката на задния двор, скука.
Втората снимка е от сутрешната разходка на полянката, играе си с един малък лабрадор приятелче.
Третата показва една найлонова торба, която му оставихме цяла вчера сутринта. Като се върнахме беше на абсолютно същото място, на пъзел ;]
Поздрави!

Публикувано: 19 October 2012 - 02:05 PM
П.п. Вчера бях в Несебър и до съда мина една кола с мамамут на предната седалка и черен лабрадор на задната. Посведвах колата до където успях с надежда да спре за да го видя от близо, но уви без успех.