TaF, в 23 November 2012 - 06:22 AM, написа:
Иси, аз нямам комплекси за разлика от повечето собственици на "породисти" кучето тук. Дори и да имах нямаше да се комплексирам, точно от човек намерил кучето си на улицата :))
Кучето ми не е маламут, но хората от Вива вет без да им казвам порода го определиха като маламут... Случаен човек по пътя ме срещна и каза на Демон "Здравек, маламутко!". Това, че кучето ми няма някаква си хартийка, доказваща някакво си "родословие" ми е да не казвам през къде, айде ЧАО злобни хорица :)))
П.П: Махам си снимките да не ви мърся чистокръвния форум :)))
Мод: Тази тема е за публикуване на снимки на маламути, а не за коментари и спорове относно родословия, стандарти и т.н.
Проблема не е дали ти е родословно или не кучето ,а там ,че се опитвате да пласирате тези кучета, като родословни и в стандарта на породата и лъжете хората
Тук има доста хора с не родословвни кучета с които няма проблем
Аз също като го вземах моя не знаех какво е това радословие и за какво е , но сега не съжалявам , че взех такова куче . Защото наистина имам маламут а не някоя крастоска с хъски и получих точно това куче в което се влюбих от снимките и самослед 2 седмици вече го имах.
palikari добре дошъл, голям сладур е много радости и приятни моменти . не си правете грешен извод за родословния спор по нагоре , просто човека прави опит да изкарва пари на гърба на незнаието на хората и доста изнаглява