Dog.bg Форуми : Фотогалерия на АЛЯСКИ МАЛАМУТИ

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (86 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Фотогалерия на АЛЯСКИ МАЛАМУТИ

#161 Потребителят е офлайн   MarkAntony Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 August 2010 - 11:01 PM

Показване на мнениетоDeeper, в 23 August 2010 - 10:33 AM, написа:

Показване на мнениетоMarkAntony, в 22 August 2010 - 10:20 PM, написа:

Здравейте това е нашият Марк-Антоний( на първата и последната снимка е на 45 дена на втората е на 2 месеца а на третата е на 3 месеца )
Прикачен файл S8301125.JPG Прикачен файл S8301156.JPG
Прикачен файл S8301290.JPG

Този хубостник случайно да се намира в Разград и да ви е "доставен" от Варна ? :)

:)))) да да същият, снимките от 45 дена са от вечерта,в която пристигна (как го разпозна само:)))

#162 Потребителят е офлайн   Deeper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2010 - 08:47 AM

Показване на мнениетоMarkAntony, в 23 August 2010 - 10:06 PM, написа:

Показване на мнениетоDeeper, в 23 August 2010 - 10:33 AM, написа:

Здравейте това е нашият Марк-Антоний( на първата и последната снимка е на 45 дена на втората е на 2 месеца а на третата е на 3 месеца )

Този хубостник случайно да се намира в Разград и да ви е "доставен" от Варна ? :)

:)))) да да същият, снимките от 45 дена са от вечерта,в която пристигна (как го разпозна само:)))

Знаеш ли,че си бях изревал очите за това животинче когато приятелите ти го вземаха? :) Ако не бяха го взели тогава щях да си го оставя!Как се развива?Как е като характер?Учи ли се бързо?Слуша ли?Нямаш си представа колко много си го обичах.Имаше още един мъжкар който замина за Сл.Бряг.Той беше любимеца на родителите ми,но вашия си беше мой и на жената :) След като се чухме с вас по телефона ви изгубих координатите.Много се радвам,че се засякохме тук. :beer:

#163 Потребителят е офлайн   MarkAntony Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 August 2010 - 01:50 PM

Добре е малкия, който расте всеки ден :)))) да ти кажа понякога слуша понякога е мн палав иначе се научи на "сядай" и "дай лапа" за няма и 10 мин. Храната не си я подбира :))) утре му предстои третата ваксина! Страшно много е игрив, особенно,когато срещнем някое хъски и да видиш само как го подканва да си играят,скача,лае и така....... а също и носи топка и като му кажа "бързо" и тръгва да бяга :)))) друго,което мога да добавя е,че мн го бъркат с хъски и направо откачам,сякаш са ме обидили така го чувствам,иначе хората мн го харесват спират се галят го... Аз не знам дали ми записа номера.... ако искаш ме намери във фейсбук syuleymanshakirov@yahoo.com там има доста негови снимки и едно видео чао за сега

P.S. мисля, че и аз ще се чувставм като теб,ако някой дойде да ми го вземе:((((

#164 Потребителят е офлайн   Deeper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2010 - 02:59 PM

Показване на мнениетоMarkAntony, в 24 August 2010 - 12:55 PM, написа:

Добре е малкия, който расте всеки ден :)))) да ти кажа понякога слуша понякога е мн палав иначе се научи на "сядай" и "дай лапа" за няма и 10 мин. Храната не си я подбира :))) утре му предстои третата ваксина! Страшно много е игрив, особенно,когато срещнем някое хъски и да видиш само как го подканва да си играят,скача,лае и така....... а също и носи топка и като му кажа "бързо" и тръгва да бяга :)))) друго,което мога да добавя е,че мн го бъркат с хъски и направо откачам,сякаш са ме обидили така го чувствам,иначе хората мн го харесват спират се галят го... Аз не знам дали ми записа номера.... ако искаш ме намери във фейсбук syuleymanshakirov@yahoo.com там има доста негови снимки и едно видео чао за сега

P.S. мисля, че и аз ще се чувставм като теб,ако някой дойде да ми го вземе:((((

Аз също се обиждах когато ни бъркат с хъски!Това ще продължава доста дълго....или поне докато породата стане позната за Българина.Ей сега ще те намеря в фейса ;)

#165 Потребителят е офлайн   MarkAntony Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 August 2010 - 10:25 PM

zdrasti, az vi pratih pokana vav facebook da razmenim malko opit :))))

#166 Потребителят е офлайн   MarkAntony Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 August 2010 - 10:26 PM

Показване на мнениетоves, в 23 August 2010 - 04:51 PM, написа:

Показване на мнениетоDeeper, в 23 August 2010 - 09:33 AM, написа:

Тъкмо щях да кажа колко много прилича на Рая :ab_041: Страхотен е :ba_025: Ако идвате към Варна пишете да ги срещнем :dog:

zdrasti, az vi pratih pokana vav facebook da razmenim malko opit :))))

#167 Потребителят е офлайн   DiDemon_96 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2010 - 09:23 AM

Много е красив Марк-Антоний.Нас все още ни бъркат,но Добрич е малък град и вече доста хора ни познават.
User's Signature

Качена снимка

#168 Потребителят е офлайн   ves Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2010 - 05:52 PM

Малко снимки от една от първите ни разходки с другарчето ни Саша :dog:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#169 Потребителят е офлайн   no_brain Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 August 2010 - 05:56 PM

Сладури! :)

#170 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2010 - 10:16 PM

Показване на мнениетоMarkAntony, в 22 August 2010 - 09:20 PM, написа:

- здравейте Марк-Антоний :re_037: , много интересно име и необичайно за маламут - има ли някаква история за избора на името?

Показване на мнениетоaaliyah, в 23 August 2010 - 07:22 PM, написа:

Да Алая слуша много :ba_025: не мога да се оплача.Днес дори я къпахме за първи път :ab_041: беше много забавно,Алая определено се страхуваше от водата и цялата суматоха,но резултата си заслужаваше.Надяваме се следващото къпане да бъде по-спокойно :ab_041: .Иначе е пораснала да,измерихме я и е 28кг :dog: обича да си похапва.Това е от нас,но скоро ще пуснем още снимчици :re_037: поздрави на всички от нас
- 28 кг за нейната възраст никак не са малко и като гледам на снимките никак не е дребна :ab_041:

Показване на мнениетоves, в 25 August 2010 - 03:57 PM, написа:

Рая расте много бързо - доста е променена от последните снимки. Много шоколадово другарче има :ab_041:
User's Signature

Щом Бог е създал глупака, значи има нужда от него

#171 Потребителят е офлайн   Deeper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2010 - 09:24 AM

Показване на мнениетоves, в 25 August 2010 - 04:57 PM, написа:

Една обща семейна разходка кога ще организираме?Разбрах,че сте се срещнали с Карина :) Снощи взеха 2 кученца за Софийско и вече останаха само 2 :( Къщата е мн.празна...

#172 Потребителят е офлайн   MarkAntony Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 29 August 2010 - 01:42 PM

Показване на мнениетоFinwe, в 25 August 2010 - 10:21 PM, написа:

Показване на мнениетоMarkAntony, в 22 August 2010 - 09:20 PM, написа:

- здравейте Марк-Антоний :re_037: , много интересно име и необичайно за маламут - има ли някаква история за избора на името?

Показване на мнениетоaaliyah, в 23 August 2010 - 07:22 PM, написа:

Да Алая слуша много :ba_025: не мога да се оплача.Днес дори я къпахме за първи път :ab_041: беше много забавно,Алая определено се страхуваше от водата и цялата суматоха,но резултата си заслужаваше.Надяваме се следващото къпане да бъде по-спокойно :ab_041: .Иначе е пораснала да,измерихме я и е 28кг :dog: обича да си похапва.Това е от нас,но скоро ще пуснем още снимчици :re_037: поздрави на всички от нас
- 28 кг за нейната възраст никак не са малко и като гледам на снимките никак не е дребна :ab_041:

Показване на мнениетоves, в 25 August 2010 - 03:57 PM, написа:

Рая расте много бързо - доста е променена от последните снимки. Много шоколадово другарче има :ab_041:

Здрасти, извинявай че ти отговарям чак сега, но бях мн зает тия дни, да ти кажа честно не сме гледали типични имена на маламути искахме да ни допадне и попаднахме на Марк Антоний накратко Марки :))))

#173 Потребителят е офлайн   dimy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 30 August 2010 - 05:54 PM

алекс на копринка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#174 Потребителят е офлайн   Ares09 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2010 - 12:32 PM

Здравейте любители на породата!Казвам се Злати и имам щастието да притежавам куче от тази порода!От скоро имам компютър и много не съм на ясно с качването на снимки,но когато това се случи,с удоволствие бих Ви пратила някои снимки от фотосесията на вече порасналия Арес!Относно Вилекула,бих искала да видя някои скорошни снимки на Мечо,защото все пак е братче на Ари по бащина линия!Любопитно ми е как изглежда сега,на каква възраст е и каде живее?

#175 Потребителят е офлайн   Ares09 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2010 - 12:39 PM

Един въпрос и към Дими:последните снимки на Алекс къде са правени,защото мястото ми се струва познато.Скоро бяхме на палатка с Арес близо до Самоков-Говедарци.Там ли е?

#176 Потребителят е офлайн   dimy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 September 2010 - 04:22 PM

На язовир копринка :smile:
User's Signature

Качена снимка

#177 Потребителят е офлайн   vilekula Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2010 - 09:14 PM

Здравей,Злати!Мечо става на 1г на 4 октомври.Все още си е глезено бебе,но вече е огромен!Изглежда чак нереален,особено в тъмното!Вчера една приятелка го снима,щом ми изпрати снимките,ще ги кача.И на мен ми е любопитно как изглежда Арес.Като мъничък беше същински Мечо.Ние преди 2-3 дни имахме малко емоции.От около месец ми се въртеше идеята да вземем едно каквото и да е кученце за другарче на Мечо.Случайно срещнахме 3 двумесечни хъскита,които се продаваха.Харесахме си едното,взехме го набързо, и го носим за подарък на Мечо.Той просто не беше на себе си от радост,за разлика обаче от малкото.Опитваше се да се скрие,щом го доближи,веднага се предава,ляга по гръб и не мърда.Но Мечо иска да мърда!Започва да му дъвче ушите,да го бута.Но милувките му са наистина мечешки.Горкото кученце се стресира.Мечо не го остави на мира.Опитвахме се да ги разделим и да го успокоим,но той беше като в истерия от радост.Дори се налагаше няколко пъти да му се извика,за да чуе.А по принцип е много послушен.Сега получих представа какво би било,ако този огромен звяр не слуша!Нали си е добричък,разреши му да яде от неговата купа.Ядоха едновременно муцуна до муцуна,много бяха сладки.Между другото,в тоя момент малкият се опита да му изръмжи.И така, и вечерта до късно,и на другата сутрин се опитвахме да ги оставим заедно,но се оказа невъзможно.Мечо продължаваше да го стресира и да му се радва.Дожаля ни за малкото,и решихме да го върнем.Пък и се налагаше постоянно да се караме на Мечо,а все пак идеята беше той да се чувства по-добре.Явно Мечо и куче-бебе,което се чувства беззащитно няма да стане.Има и още една причина за да решим да го върнем.Усетихме,че Мечо винаги за нас ще е на първо място,че малко или много ще пренебрегваме малкото,а всяко животинче има право на цялата любов на стопаните си.Не знам,съвестно ми е,че така чувствам нещата.

#178 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2010 - 10:20 PM

dimy, когато сте на излет Алекс ходи ли пуснат свободно? Ако да - как се държи, слуша ли - особено ако има други кучета и пр. дразнители?

Ares09, добре дошли, чакаме с нетърпение снимките на Арес, на мен също ми е любопитно дали все още са като близнаци с Мечо.

vilekula, реакцията на Мечо е съвсем нормално - той просто е изразявал вниманието и обичта си към малкото бебе, просто е трябвало да му дадете повече време, за да се успокои и свикне с новия си приятел. Но щом чувствате така нещата, не се винете, че сте върнали кученцето.

Най-после и аз намерих време да сваля и обработя снимките от това лято. То беше изпълнено с много разходки в планината, като съчетавахме полезното с приятното - кучетата бяха много доволни и сутрин като видеха, че се приготвят хамутите, започваха да се вълнуват много шумно.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Щом Бог е създал глупака, значи има нужда от него

#179 Потребителят е офлайн   vilekula Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2010 - 10:27 PM

Живеем в Сливен.Мечо не се вижда особено добре,но тези снимки имам

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#180 Потребителят е офлайн   Ares09 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2010 - 12:24 PM

Здравейте :db_046: !Мечо е страхотно куче-муче(така казвам на Ари)!Приличат си,но Мечо е по-тъмен и може би по-голям.Надявам се и Ари да потъмнее,особенно около главата :wb_052: Всякаш обичта към децата е присъща на тази порода!Когато се разхождаме с Ари или пием кафе някъде и има деца наоколо,той първо ги поздравява,а след това иска да играе с тях и започва да се лигави.Не знае,че е доста по-тежък от тях и не са му в категорията и въпреки това скача или ги целува(облизва)!

Финве-така ли се казва сиво-белият маламут?Видях други негови снимки и забелязах,че и той има чаровно розово петно на нослето като Ари!

• (86 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни