Фотогалерия на АЛЯСКИ МАЛАМУТИ
Публикувано: 23 August 2011 - 05:49 PM

Заиграхме се с това женско хъски на плажа беше ни страх да плуваме ама заради нея се научихме бързо бързо

Тук Айс има уникална физиономия

А тази приятелка ни се закачаше през цялото време

Публикувано: 23 August 2011 - 08:05 PM

Разкажи повече за твоят вълк. Откъде е , как се държи с другите кучета, как реши да вземеш маламут и т.н
Dreamzzz,мнг контактен този Айс, брей :)
Аз на Арчи не му давам да се събира с толкова малки кучета, дори и женски, че е дивак и не всяка харесва, пък тея са за едния му зъб. А като е бил в Плевен са го събирали с нещо подобноо, женско. Представете си дори не е имало жертви

Дими, какво пак сте се базикали с Алекс? Или се опитваш да му правиш някоя дрешка. Голям сладур е тоя Алекс

Публикувано: 23 August 2011 - 09:21 PM

Публикувано: 24 August 2011 - 12:13 PM
Искам да споделя малко снимки от изкачването на Мусала което направихме със другарите ми във петък и най вече неочакваната ми среща на Боровец със шампиона ни Алекс . Много се зарадвах като го видях там , добре че нямаше място в колата за Чито че сигурно щяха да станат на кълбета .
Публикувано: 24 August 2011 - 08:22 PM
Алекс е страшно красив, мнг сполучлив маламут и на визия и на характер :)
А ето и малко снимки на Фрей ( едно от кучетата на Finwe ) . На път от морето се отбихме да ги видим. Тримката живеят на невероятно крсиво място

Фрей е невероятно гостоприемен. Едно скачане беше, сякаш сме се виждали и преди. А всеки път когато го прегръщах за самоснимачка или бях близко до муцунката му, получавах целувка :).

Публикувано: 24 August 2011 - 08:26 PM
isi_ar4i, в 24 August 2011 - 08:22 PM, написа:
А ето и малко снимки на Фрей ( едно от кучетата на Finwe ) . На път от морето се отбихме да ги видим. Тримката живеят на невероятно крсиво място

Фрей е невероятно гостоприемен. Едно скачане беше, сякаш сме се виждали и преди. А всеки път когато го прегръщах за самоснимачка или бях близко до муцунката му, получавах целувка :).
Разбират ли се с Арчи?
Публикувано: 24 August 2011 - 09:06 PM

Публикувано: 24 August 2011 - 09:15 PM
isi_ar4i, в 23 August 2011 - 06:05 PM, написа:
Дими, какво пак сте се базикали с Алекс? Или се опитваш да му правиш някоя дрешка. Голям сладур е тоя Алекс

milenskiii, на Мусала не си водил Чито, така ли?
Не сме, нали е голям и като минава под масите събира покривките . Та беше много смешен , застана му като наметало.

Бе характер като на маламут

Ние си нямаме петел , но пък Сашо почва да вие в 7 сутринта докато не станем и не го преместим отпед , след това се кротва.
milenskiii
срам не срам ние с Алекс сме стигнали само до хижа Мусала , Някак ни е много далече лифта и ни е уморително докато стигнем до него

поздравление за покоряването на върха

Публикувано: 24 August 2011 - 09:50 PM
vilekula, в 24 August 2011 - 09:16 PM, написа:
ох, разбрах. Катя ми каза, че сме минали покрай вас....... от тях тръгнахме към Тетевен ( към Елена и Търново) и не се върнахме към Сливен. Чакаше ни мнг път...... догодина ще се обадим, не се сърди. И аз искам да видя Мечо.

Публикувано: 27 August 2011 - 05:03 PM