Желая да осиновя кученце:) Здравейте :)
Публикувано: 12 April 2010 - 02:05 PM

Публикувано: 02 June 2010 - 02:37 AM
Та според Калоян Айра е пусната в района на Терапията (първо каза, че е дадено в Силистра, после че е във вилната зона над Терапията, последно - пуснал го бил във вътрешния паркинг на Терапията).
Ще помоля варненци ако имат път натам да се оглеждат за Айра и ако я видят, да ми пишат ЛС или ако могат да я хванат.
Темата не знам къде трябва да се мести, но определено не е за чуден край.
Публикувано: 02 June 2010 - 09:32 AM

Дано да се намери милата,стискам палци.
Публикувано: 02 June 2010 - 11:26 AM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 02 June 2010 - 01:52 PM
Публикувано: 02 June 2010 - 03:02 PM
Обяснявах за трудности, подписахме договор, в който една от клаузите е при проблеми кучето да се върне на задомителя, поддържахме връзка до определен момент, в който вече не получих отговор на ЛС, а видях, че К. разпитва за друго кученце от форума, без да казва, че е за него и се усъмних. Говорихме по телефона, разбрахме се да отидем да видим Айра, не спомена изобщо, че не я иска повече, просто на уречения ден не вдигна телефона и продължи да не отговаря много време. И едва вчера, като го натиснахме, започна да пише грубо и да лъже (по телефон няма смелостта да говори с нас). Дори не зная дали казва истината за мястото, където е пуснал мъничката.
Публикувано: 02 June 2010 - 04:41 PM

Ако позволите ще разпространя във фейсбук групите за защита на животни неговите данни, за да не излъже и други хора.

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 02 June 2010 - 04:53 PM

Кучето е единственото същество, което обича теб повече, отколкото себе си.
Публикувано: 02 June 2010 - 05:22 PM
lilly5, в 02 June 2010 - 04:58 PM, написа:
Той чете тук, нали ви е ясно.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 June 2010 - 10:36 PM

Публикувано: 02 June 2010 - 10:41 PM
deni_avr, в 02 June 2010 - 10:41 PM, написа:
Или за него това е "просто едно куче, к'во толкова", което е най-лошото.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 June 2010 - 11:14 PM
Той не е мъж на място, не е отговорен и сериозен и т.н.Та няма да го намери и върне.АКо беше такъв, изобщо нямаше да го пуска нейде си, а щеше да се обади веднага на Уинд.
Делата му говорят за него.И такива хора верно един ден ще възпитават деца...в безотговорност и безчувственост

Време нямал да се занимава да го връща и да се занимава....леке, защо изобщо си взе куче, да си играе със съдбата му.
Ще спра ,че ще напиша някоя хубост,за която ще ме баннат!