Dog.bg Форуми : Желая да осиновя кученце:)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Желая да осиновя кученце:) Здравейте :)

#21 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 April 2010 - 02:05 PM

Айра е изключително красива wub.gif. Честито на стопаните и и на нея!

#22 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Упражнението за мозъка е мисълта
  • Икона

Публикувано: 02 June 2010 - 02:37 AM

Айра явно не е имала късмет да попадне на хора. Осиновителят й Калоян се оказа от онези хора, които може би не са безразлични към животните, имат някаква любов към тях, но когато не могат да се справят с някой проблем нямат смелостта, доблестта, човещината да се обадят на задомителя и да признаят честно и просто, че не са успели да се справят с проблемите. И заради това, че не могат да признаят свой неуспех, нарушават и писмен договор, и дадена дума, в резултат на което повереното му кученце по негови думи отново е на улицата, като доста усилия ни струваха първо да се свържем с него, защото не вдигаше телефона нарочно, второ да разбера на ЛС какво всъщност е станало. Ако може да се вярва на думите на такъв човек, де.

Та според Калоян Айра е пусната в района на Терапията (първо каза, че е дадено в Силистра, после че е във вилната зона над Терапията, последно - пуснал го бил във вътрешния паркинг на Терапията).

Ще помоля варненци ако имат път натам да се оглеждат за Айра и ако я видят, да ми пишат ЛС или ако могат да я хванат.

Темата не знам къде трябва да се мести, но определено не е за чуден край.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#23 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 June 2010 - 09:32 AM

Много гадно ми стана...нямам думи просто...И това при положение,че кучето не е взето от улицата,че има попечител и опция да бъде върнато :eg_033:
Дано да се намери милата,стискам палци.
User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#24 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 02 June 2010 - 09:44 AM

Ужасно се чувствам понеже аз го препратих тук ...:dh_188: Беше ми писал по скайп за обявата на Нира...милото мъниче дано да се намери, кой знае колко е уплашено.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#25 Потребителят е офлайн   lizka Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 June 2010 - 09:49 AM

Ужас, горкото мъниче :dh_188: , що за човек е само този. Днес едва ли ще успея, но утре ще се разходя в нея посока.
User's Signature

Качена снимка

#26 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2010 - 11:26 AM

:ud_009: Егати дебилното същество...
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#27 Потребителят е офлайн   dogsoul Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 June 2010 - 01:52 PM

Е-е-е-е-, то бива, то може, но чак пък толкова... След като прочтох заглавието на темата, в мен се породи съмнение за истинността, по-точно се запитах наистина ли е възможно някой толкова силно да желае кученце и да търси такова чрез нова тема. Нормалният подход за този форум, поне според мен е, е да се разглеждат обявите, които тук са в изобилие, и да се свърза всеки желаещ директно с попечителя, а не да алармира, че иска питомник, едве ли не, за да получи похвали колко е благороден! Колко отвратителна постъпка! Чак снимки е добавил въпросният К. , а накрая не е върнал мъничката, а я е изоставил на произвола на съдбата! Това ми прилича на съзнателен, демонстративен акт на гавра с хората, които не жалят време, чувства и средства, за да намират дом на малките душички! Моля се Айра да е жива и здрава и да я намерите скоро! Само не разбрах какви проблеми е имал този псевдосиновител с гальовното кученце, за да го захвърли?! Стискам палци да я откриете!!!

#28 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Упражнението за мозъка е мисълта
  • Икона

Публикувано: 02 June 2010 - 03:02 PM

Кученцето беше много плашливо, не беше в приемен дом, където да може да се социализира, майката беше надупчена и със счупено краче, вероятно блъсната от кола, а Айра също имаше някаква стара рана на гръбчето. Айра не е успяла да се отпусне и преодолее страха си.

Обяснявах за трудности, подписахме договор, в който една от клаузите е при проблеми кучето да се върне на задомителя, поддържахме връзка до определен момент, в който вече не получих отговор на ЛС, а видях, че К. разпитва за друго кученце от форума, без да казва, че е за него и се усъмних. Говорихме по телефона, разбрахме се да отидем да видим Айра, не спомена изобщо, че не я иска повече, просто на уречения ден не вдигна телефона и продължи да не отговаря много време. И едва вчера, като го натиснахме, започна да пише грубо и да лъже (по телефон няма смелостта да говори с нас). Дори не зная дали казва истината за мястото, където е пуснал мъничката.
User's Signature

#29 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2010 - 04:41 PM

Споделям мнението на dogsoul. Този човек май наистина е искал да се изгаври. Нищо нямаше да му стане ако беше върнал кученцето, признавайки, че не го иска или не може да се грижи и т.н. Но не...Той сякаш нарочно го е пуснал на улицата. Долна,нагла и противна постъпка на един човек, лишен от всякакви чувства и морал! :eg_033:

Ако позволите ще разпространя във фейсбук групите за защита на животни неговите данни, за да не излъже и други хора.
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#30 Потребителят е офлайн   lilly5 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 June 2010 - 04:53 PM

Тъй като , за съжаление, имам горчив опит с подобен питекантроп и ми звучи много познато,Ви предлагам, ако имате близък юрист, още по-добре полицай, настоятелно да поговорите с него в присъствието на такъв човек, от който би могъл да се респектира. Явно не може да му се вярва, а така ще загубите време. В моя случай и полицаят, който ми беше обучил кучето, не помогна, но този може да е по-страхлив. И ако трябва, обяви. Поздравете го по подходящ начин и от мен, ако го видите.
User's Signature

Кучето е единственото същество, което обича теб повече, отколкото себе си.

#31 Потребителят е офлайн   missi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2010 - 05:06 PM

Жалко същество, как можа така да постъпи? Ще му се върне - определено и дано се сети за това, което е сторил.

#32 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 02 June 2010 - 05:22 PM

Показване на мнениетоlilly5, в 02 June 2010 - 04:58 PM, написа:

Поздравете го по подходящ начин и от мен, ако го видите.

Той чете тук, нали ви е ясно.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#33 Потребителят е офлайн   lilly5 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 June 2010 - 07:01 PM

Показване на мнениетоbushkata, в 02 June 2010 - 05:27 PM, написа:

Показване на мнениетоlilly5, в 02 June 2010 - 04:58 PM, написа:

Поздравете го по подходящ начин и от мен, ако го видите.

Той чете тук, нали ви е ясно.

Мисля, че няма тази наглост.Сещам се за двама напоследък, които се покриха.
User's Signature

Кучето е единственото същество, което обича теб повече, отколкото себе си.

#34 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 June 2010 - 07:10 PM

За съжаление я има!
User's Signature

Качена снимка

#35 Потребителят е офлайн   lucy60 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Имам 3 кучета,3 котки, 10 дегута и плаващ брой риби :)

Публикувано: 02 June 2010 - 10:30 PM

А тази девойка на кревата- приятелката, и тя ли е толкова дебилна? Какво толкова има? Не харесват кучето, не се разбират, еми върнете го...направо изтръпвам, че тези са във фертилна възраст и сигурно ще се възпроизведат...

#36 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 02 June 2010 - 10:36 PM

Oще по-добре, че чете. Ако е един истински мъж, а не като повечето бг мъже лигльо, ще иде, ще намери кутрето и ще го върне на този, който му го е дал. Това ще е една отговорна постъпка на един сериозен човек, допуснал грешка, непреценил възможностите си, неслучил на куче. Другото са лигавщини, подлезурско криене и лъжи.
User's Signature

Качена снимка

#37 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 02 June 2010 - 10:41 PM

Показване на мнениетоdeni_avr, в 02 June 2010 - 10:41 PM, написа:

Oще по-добре, че чете. Ако е един истински мъж, а не като повечето бг мъже лигльо, ще иде, ще намери кутрето и ще го върне на този, който му го е дал. Това ще е една отговорна постъпка на един сериозен човек, допуснал грешка, непреценил възможностите си, неслучил на куче. Другото са лигавщини, подлезурско криене и лъжи.

Или за него това е "просто едно куче, к'во толкова", което е най-лошото.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#38 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 02 June 2010 - 10:43 PM

Което ще потвърди второто ми изречение - че е смотльо. Съжалявам всички, които ще са в обкръжението му и най-вече любимците му. В този случай остава само да се надяваме варненците доброволци да открият кутрето някак.
User's Signature

Качена снимка

#39 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:Фитнес,йога, източна литература,здравословен начин на живот...кучета и котки:)

Публикувано: 02 June 2010 - 11:14 PM

Не той не е случил на куче, а кучето на свестни стопани.
Той не е мъж на място, не е отговорен и сериозен и т.н.Та няма да го намери и върне.АКо беше такъв, изобщо нямаше да го пуска нейде си, а щеше да се обади веднага на Уинд.
Делата му говорят за него.И такива хора верно един ден ще възпитават деца...в безотговорност и безчувственост :eg_033:
Време нямал да се занимава да го връща и да се занимава....леке, защо изобщо си взе куче, да си играе със съдбата му.
Ще спра ,че ще напиша някоя хубост,за която ще ме баннат!
User's Signature

Качена снимка

#40 Потребителят е офлайн   muffy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2010 - 11:40 PM

Егати дебилните хора.... да го спасиш от улицата,да се грижиш за някого, да го задомиш и кретена осиновител /без извинение/ да го пусне отново навън, защото е некадърен е отвратително.
Дано му се върне тъпкано тази постъпка.
User's Signature

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни