Моля ПОМОГНЕТЕ МИ!
Публикувано: 01 March 2006 - 03:42 PM
ако искаш ще ти дам координати на добри лекари- лично проверени!
Вече мога и каталог да издам.
Но не се бави
Публикувано: 01 March 2006 - 04:48 PM

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 01 March 2006 - 05:06 PM
много е тъжно, че така се е получило при вас и твоето мъниче трявба да страда така s)
ние също сме болни в момента, но при нас проблемът е малко по-различен /кожен/.
все пак, ще ти препоръчам нашия лекуващ доктор, защото на нас ни го препоръчваха преди много познати, чиито домашни любимци е лекувал , и се надявам да може да ви помогне.
другият вариант са ветеринарите, които излекуваха Биги- в клиника Син кръст в Панчерево.
пробвай и на двете места, ако искаш, за да знаеш какви са възможностите.
напият лекар е :
д-р Методи Александров
кв. Лозенец, ул. Якубица 11
тел. 8689329
Желаем ви много успех и скорошно оздравяване!пиши ни какво се случва с малкото сладурче всеки ден!
поздрави от нас и кураж! d)
Публикувано: 01 March 2006 - 06:52 PM

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 01 March 2006 - 07:00 PM
Пожелавам ти успех и скорошно оздравяване!!

Публикувано: 01 March 2006 - 07:38 PM
успех 1super

Публикувано: 01 March 2006 - 08:22 PM
А ако нищо не яде самичка ,направи и супичка с пилешко месо и оризче и го пасирай, а след това със спринцовка в устата- неприятно е , но няма начин - в случая това помогна на нас да останем живи докато намерим правилния доктор, че без ядене не може.
Пиши ми
Публикувано: 01 March 2006 - 11:33 PM
Публикувано: 02 March 2006 - 07:28 PM
Вярвам, че накрая ще се окаже нещо съвсем не толкова страшно и бързичко малката ще се оправи.
Целувки
Публикувано: 05 March 2006 - 12:39 PM
Публикувано: 05 March 2006 - 01:14 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
#40 Guest_Guest_*
Публикувано: 05 March 2006 - 01:43 PM
Следях и дискусията за Биги донякъде. Според мен си е била здраво кученце, страдащо от това, че са му поставяни диагнози и е "лекувано".

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +