Прекрасният Марк търси дом!
Публикувано: 12 April 2010 - 11:49 AM
Ето го и красавецът:
Публикувано: 12 April 2010 - 04:54 PM

На младежа много му отива фотьойлчето!

Публикувано: 12 April 2010 - 07:16 PM

Отива, не отива, Марк не мърда от него. Толкова се страхува милият, че се е препарирал върху червената възглавничка, тайничко и нежно се опитва да я поразкъса и не смее да слезне от фотьойла

Публикувано: 12 April 2010 - 07:54 PM
Ще съберем, как няма да съберем! Но ти избързай със социализацията и ваксинацията, че колкото е по-малък, толкова по-лесно ще му се уреди пътуването.
Пипане, мачкане, гушкане и влачене на повод - в големи дози; и бързо ще влезе в час.
Публикувано: 13 April 2010 - 07:30 AM
Пипане, мачкане, гушкане и влачене на повод - в големи дози; и бързо ще влезе в час.
Ваксинация още днес ще направим. Момчето е много умно, при първото извеждане /без повод, защото се страхува и не исках да го травмирам отвсякъде още на първия ден/ избяга, скри се на неговото място и не се показа няколко часа. Късно снощи, вече позабравил явно, се показа заради дивата си жажда за игра. Поигра, порадва ми се, хванах го много лесно, у нас беше много по-спокоен, спа цяла нощ, към 5.30 сутринта ме събуди с лай, изведох го /пак без повод/, свърши си всички нужди и сам,УМНИКЪТ СЛАДЪК, ме води във входа

Необходимата сума за път с бус е 200 лв. Аз, както казах, ще направя ваксина, обезпаразитяване, чип и паспорт - при нашия ветеринар за около 70 лв., ако някъде мога да ги направя по-евтино, давайте идеи, ще съм благодарна.
Публикувано: 16 April 2010 - 08:42 AM
Ето го прекрасният...по поспорт Маркъс, на галено Марк. Ваксиниран, обезпаразитен, охранен и много, много щастлив. А само до преди месец беше абсолютен дивак и го смятах за обречен, защото не излизаше с дни от дупката си, не се хранеше, не пиеше вода.

Забележете пещерняка как се е излегнал, като че ли е роден и израснал в пухени одеала. Освен спането всичко останало се прави в леглото - игра, ханене, лигавщини. Завивката е щампована с мргаритки и кални лапички, кокалът е "дантел марка", а кучето е марка абсолютен гальовник. Учи се момчето със секунди, напълно се отпусна, единствено на повод е като дива кобилка, не постоянно, но ходи-ходи и като се усети, че е на повод...

Публикувано: 27 April 2010 - 08:26 PM
maryk, в 27 April 2010 - 01:37 PM, написа:
email: marykote@yahoo.com
Марк наистина е невероятен, но адски страхлив. Изпитва ужас от непознати хора. Разходките навън са пълен стрес за него, състоят се в това да се оглежда на 360 градуса и види ли приближаващ се човек, изпада в паника и бяга напосоки, когато е без повод, а когато е вързан прави всевъзможни движения, за да се освободи от повода. Има подобрение в сравнение с началото, но скоро няма да се отпусне като го гледам. Искам да му намеря любящ и търпелив стопанин, който да му отделя достатъчно време и да му помогне да повярва в хората. Иначе с нас свикна още на първия ден, вкъщи е спокоен, изключително гальовен и мил и съм убедена, че няма да има проблем с новите си стопани. Но проблемът с разходките остава /освен със сутрешните в 06,00, когато навън е спокойно и той играе на воля/.
Ако след всичко това проявявате интерес, ако не го искате за пазач и верига, а за лигав домашен обожаван любимец - приятел, дайте тел. или ми се обадете на 0898428130 и ще се видим.
Публикувано: 28 April 2010 - 10:41 AM
Pepi71, в 27 April 2010 - 08:31 PM, написа:
maryk, в 27 April 2010 - 01:37 PM, написа:
email: marykote@yahoo.com
Марк наистина е невероятен, но адски страхлив. Изпитва ужас от непознати хора. Разходките навън са пълен стрес за него, състоят се в това да се оглежда на 360 градуса и види ли приближаващ се човек, изпада в паника и бяга напосоки, когато е без повод, а когато е вързан прави всевъзможни движения, за да се освободи от повода. Има подобрение в сравнение с началото, но скоро няма да се отпусне като го гледам. Искам да му намеря любящ и търпелив стопанин, който да му отделя достатъчно време и да му помогне да повярва в хората. Иначе с нас свикна още на първия ден, вкъщи е спокоен, изключително гальовен и мил и съм убедена, че няма да има проблем с новите си стопани. Но проблемът с разходките остава /освен със сутрешните в 06,00, когато навън е спокойно и той играе на воля/.
Ако след всичко това проявявате интерес, ако не го искате за пазач и верига, а за лигав домашен обожаван любимец - приятел, дайте тел. или ми се обадете на 0898428130 и ще се видим.
Ще ви се обадя, за да се уточним за удобно за всички ни време. Бих желала поне да го видя, пък за другото ще си покаже :)
Публикувано: 28 April 2010 - 01:12 PM
Публикувано: 14 May 2010 - 06:17 PM