Старост - нерадост. Към почти липсващите си зъби Мами добави нов проблем. От около два месеца започна да накуцва с преден ляв крак. Снимката показа ошипяване.
Мами не успява да изяжда голямо количество храна - за нея накисвам гранулите предварително, но се оказа, че другите кучета също предпочитат накиснати гранули и понеже Мами яде бавно, когато другите приключат със своите порции, започват да обграждат Мами и само дебнат - когато се разсея и си отклоня вниманието, тутакси купата й бива окупирана от Бини, Бъди или Чейни, понякога от Мила и На-ти. Ако съм концентрирана, успешно изигравам ролята си на плашило и отбивам атаките с магическите заклинания: "БИНИ!!! МИЛА!!! ЧЕЙНИ!!!" Със заклинанието "БЪДИ" все още имам проблеми - не сработва много.
Въпреки малките количества храна обаче Мами е доооооста обемиста. Тежи 16 кг, но като я погледна, имам чувството, че тежи колкото малко слонче.
Мами и детенце Фери търсят дом, Варна
Публикувано: 26 June 2013 - 11:20 AM
Развоят на тази тема е с тъжен край.
Мами не можа да дочака дом.
Беше стара и беззъба, нямам идея на колко точно години е била, но толкова й е било предопределено от съдбата.
Тази тема не знам къде да се премести - едното куче е щастливо задомено, другото също е у дома си, но в друго измерение.
Мами не можа да дочака дом.
Беше стара и беззъба, нямам идея на колко точно години е била, но толкова й е било предопределено от съдбата.
Тази тема не знам къде да се премести - едното куче е щастливо задомено, другото също е у дома си, но в друго измерение.