Нандо - милия пудел смъртник едно момче, което не е било нужно никому
Публикувано: 15 April 2010 - 01:12 PM
insult, чакаме само добри новини!
Публикувано: 15 April 2010 - 05:23 PM
Публикувано: 15 April 2010 - 06:28 PM
Ей това ме разплака.......Благодаря , че има такива хора като вас. Преди време си мислех, че не познавам хора, които да изпитват подобни чувства. Преди време мислех, че съм нещо недобре, за да знам по погледа на животинчето какво чувства- мислех, че съм сама. Радвам се , че ви има.
Дано успее да се пребори момченцето.

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 15 April 2010 - 09:56 PM
Вместо глюкоза мина на Дуфалайт, сложиха му и Катозал /знам, ставам досадна с това, но наистина прави чудеса/, дават му и една паста - Глутамакс орално. Не му взех чернодробна храна, защото ще дойде твърде много като финанси, а и Нандо няма никакъв апетит, макар и снощи да е ял като разпран... Дадох му от ръка, изяде нещичко, близна ме, но нищо повече. Не пи вода. Но е получил за денонощието две банки глюкоза, така че няма да го изпуснем с обезводняване.
Искам от сърце да благодаря на netware5 и Мърфи за средствата, благодарение на които Нандо ще може да има възможност за пълно здравно обслужване. Също така съм получила още 20лв, за които не пише тук - не знам кой от всички ни е Евгени, но много благодаря! Не се сърдете, че минах с най-необходимото, когато не бях сигурна дали ще мога да му покрия сметката в Син Кръст. С ваша помощ може и да го изправим на крака - имаме 170лв, които ще се харчат от утре.
С коремчето нещата не са се променили. Не е акал, вероятно го боли все така. Въпреки многото глюкоза не е и пишкал - много беше обезводнен, попива всичко, не са го сваляли изобщо от системата.
Като отидох ме позна... Тропна с опашка няколко пъти, но не намери сили да помръдне. Както е оставен, така лежи, не може да се надигне. netware5, разбира се, че можеш да отидеш да го видиш - питаш рецепционистката за Нандо, те ще ти го покажат. Сложен е сам в малката топла стая, за да си почива. Толкова е слаб, просто е чудовищно...
Прикачени снимки
Публикувано: 15 April 2010 - 10:09 PM
Мислех, че с цялата тази безумна смърт, с която постоянно се срещам вече имам железни навици... да се дисоциирам, да си казвам: изгубих този, ще помогна на друг. Настина си вярвах, че вече съм наясно колко е тънка нишката на живота, че страшното се случва, ако е решило да се случи, съвсем независимо от това колко силно искаш да обърнеш нещата. А сега... просто ме налегна всепоглъщаща тъга. Не знам защо с това момче е толкова непоносима мисълта за загуба - наистина непоносима. Цялото това страдание... толкова много самота има в него, толкова отчаяние - просто те боли, боли, боли... Виждаш цялата незаинтересованост и жестокост на света в едно изтерзано мъниче. Извинявайте. Просто наистина не знам къде да се дена от мъка и ужас...
Публикувано: 15 April 2010 - 10:16 PM
Слава Богу, че момчето е живо! Благодаря ти за всичко, което правиш! Ще помагаме още - колкото пари трябва, ще се намерят. Нека черното момче получи най-доброто медицинско обслужване, късмет е имало, че срещнало теб. Аз утре ще намеря време да мина да го видя, но считам че наблюдението и комуникацията с лекарите трябва да си останат твои

Нандо, стискам ти палци, а един плюшен звяр, Феликс, стиска 4 рижи лапи със страшни нокти!
Публикувано: 15 April 2010 - 10:33 PM

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 15 April 2010 - 10:34 PM
А лекарите на какво мнение са? Поне умерено оптимистични ли са?
Много ми влезна под кожата историята му - мъчно ми е за него, че е трябвало да изтърпи всички тези мъки...
insult, нека направим всичко възможно, аз също съм насреща за още фин. средства, пък може чудото да се случи и Нандо да се превърне в щастливия пудел на netware5.
Публикувано: 15 April 2010 - 10:36 PM
Мърфи, лекарите не смеят нищо да кажат. Но поне температурата е нормална - 38С. Утре ще пуснем кръв пак, за да видим дали има подобрение. Биохимията и кръвната картина са 40лв, та го даваме пестеливо - утре ще има нужда, за да се знае за едно денонощие как са повлияли антибиотиците. За жалост на предната стана ясно, че и левкоцитите и еритроцитите са му драстично под нормите, но количеството въшки наистина беше потресаващо, освен целия глад, те са му изпили кръвта... А за вътрешно обезпаразитяване /от което със сигурност има драстична нужда/ е твърде рано да се мисли. Пак - много, много благодаря за възможността, която му даваш.
Публикувано: 15 April 2010 - 10:39 PM
Ти си страхотна като родителите си! Само едно огромно и изпълнено с доброта сърце може да направи всичко това за Нандо. Дано милото момче се оправи!
В момента не мога да помогна с пари - грижа се за за роднини, които едва припечелват. Но ще се постарая да преведа някаква сума след 26 април.
Свалям ти шапка!

Публикувано: 15 April 2010 - 10:44 PM
Публикувано: 15 April 2010 - 11:17 PM