ти, преди да пишеш подобни компетентни мнения , питай събеседника с какво си храни кучето, младеж:-)))
С кисело мляко, извара, шкембе и телешко. Струва ми повече отколкото твоята храна с омешеното кисело мляко дето не знаеш че гранулите с натуралната храна не се смесват.
Накисни гранулите с вода половин час преди да ги дадеш на бебето - писах ти. Или просто му махай паницата на всяко хранене. До вечера ще прояде.
Ае ся оправдания, не бил ял.
Нали съм младеж и незнаещ? Сигурно съм попитал вет. Споменах също, че им давам само кисело мляко между основото ядене (гранулите). Просто исках да знам дали ще е проблем да ги смесвам, оказа се че няма проблем. Аз си реших проблема ти защо продължаваш усилено да боксуваш в калта?
Не искам да обида вет-а ти, но щом ти е дал такъв съвет и си го послушал - браво и на двамата.
Храненето на куче не е това което визираш ти. И ветеринар за мен далеч не винаги е истина в последната инстанция - някои ветеринари препоръчват да се плодят кучета "за здраве" и да ги хранят с тръбни кокали.
Решил си проблема според твоят начин на виждане -честито.
Темата обаче се разгърна в много интересна посока и вече не ти пренадлежи, въпреки че си я започнал точно ти.
Хората са започнали да говорят за свои си кучета с тяхните хранителни интереси. И нищо лошо няма в това:-))
Не се обиждай но те не ядат боклука, който ти си купуваш всеки ден от маркета. Говорим за съвсем различно нещо. Може пък вета да не е компетентен. Но човека ме попита дали киселото мляко е домашно или не и кату му казах, че е такова каза няма проблем давай смело. Или ти сега ще вкараш поредна твоя илюзия, че именно заради киселото мляко куч се капризничи? Наистина вземи пиши някои аргументи срещу киселото мляко ако имаш такива де ;)

Гранулите не са ли буклука който ги купуваш от маркета)))))))))))))) Или сам ги правиш? не се излагай)
Особено като не знаеш кой в моята къща прави млякото и изварата, та откъде взимам месото)))))))))))))))
Устройва те одобрен от ветеринара вариант - напред и с песен)))