Трикрако кучешко бебенце Търси си дом
Публикувано: 09 May 2010 - 01:33 PM
Благодаря на всички, които се интересуват от темата.
Бебето е много добре. Похапва си стабилно и вече си играе. Оня ден беше захапало постелката си и я дърпаше, махайки енергично с опашка. Влизам за малко от друг компютър, защото вкъщи ми спряха нета и за това не качвам снимчици. Но скоро обещавам да се реванширам. Засега съм пуснала обява за мъничето само в Без дом.инфо. При първа възможност ще напускам и на други места. Искрено се надявам скоро да се появят отговорни хора, които да се грижат добре за него. Аз нямам нито финансовата, нито физическата възможност да отглеждам повече животни у нас. Дано някой добър човек си го хареса!

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 18 June 2010 - 07:37 PM
Ех, от доста време не съм писала в темата, но нямах нет вкъщи. Пък и тези дни се чувствам ужасно заради котето, което почина и никак не ми беше до други неща. А бебето, което вече никак не е бебе, е много добре. Започна да си играе много усилено, тича из двора с другите кучовци и доста поотслабна, макар че се храни добре. Два пъти му давах хапченца за паразити, защото първият път не изкара нищо, но и вторият път нямаше нищо. Разбира се идеално и с котки и с кучета и с хора. Дори се опитва да си играе с котките, но те все му бягат :) Първоначално се опираше на непорасналото краче и много се притесних да не би да свикне така и да се получи рана. Сега, обаче, си ходи на трите крачета, а другото го вдига. Ето няколко снимчици от вчера:

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 19 June 2010 - 11:06 AM
Красавица, и какви очички, какъв поглед! Дано й излезе късмета някъде и на нея...
Публикувано: 19 June 2010 - 02:46 PM
Божеее, колко е сладичка! СТрахотна е станала!!!!Поли,
Страхотна си - кога я отгледа такава хубавица?
Предполагам, че слабее, защото в тази възраст кучовци са вече доста по-активни и бързо свалят килограми. Да ти е жива и здрава! Има ли си именце вече?

Публикувано: 19 June 2010 - 04:33 PM
Лелееееееееееееееее! Каква красавица е станала тая мома!
Браво Grassia !
Като гледам с какви темпове расте и какви окраски придобива, ми се струва, че има нещо източноевропейско в нея!
А другото й предно краче не е ли и то с увреждане? Не знам защо така ми се струва... Съжалявам, че любопитствам.