Dog.bg Форуми : Трикрако кучешко бебенце

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Трикрако кучешко бебенце Търси си дом

#21 Потребителят е офлайн   Grassia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 May 2010 - 01:33 PM

Благодаря на всички, които се интересуват от темата. :rc_036: Бебето е много добре. Похапва си стабилно и вече си играе. Оня ден беше захапало постелката си и я дърпаше, махайки енергично с опашка. Влизам за малко от друг компютър, защото вкъщи ми спряха нета и за това не качвам снимчици. Но скоро обещавам да се реванширам. Засега съм пуснала обява за мъничето само в Без дом.инфо. При първа възможност ще напускам и на други места. Искрено се надявам скоро да се появят отговорни хора, които да се грижат добре за него. Аз нямам нито финансовата, нито физическата възможност да отглеждам повече животни у нас. Дано някой добър човек си го хареса!
User's Signature

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди

#22 Потребителят е офлайн   Marinache Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:животни, изкуство (живопис, кино, театър) , пътуване, танци, срещи с нови хора

Публикувано: 13 June 2010 - 09:17 PM

Снимки ? :mf_069: Сигурно е порастнала вече ?

#23 Потребителят е офлайн   Grassia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2010 - 07:37 PM

Ех, от доста време не съм писала в темата, но нямах нет вкъщи. Пък и тези дни се чувствам ужасно заради котето, което почина и никак не ми беше до други неща. А бебето, което вече никак не е бебе, е много добре. Започна да си играе много усилено, тича из двора с другите кучовци и доста поотслабна, макар че се храни добре. Два пъти му давах хапченца за паразити, защото първият път не изкара нищо, но и вторият път нямаше нищо. Разбира се идеално и с котки и с кучета и с хора. Дори се опитва да си играе с котките, но те все му бягат :) Първоначално се опираше на непорасналото краче и много се притесних да не би да свикне така и да се получи рана. Сега, обаче, си ходи на трите крачета, а другото го вдига. Ето няколко снимчици от вчера:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди

#24 Потребителят е офлайн   Marinache Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:животни, изкуство (живопис, кино, театър) , пътуване, танци, срещи с нови хора

Публикувано: 18 June 2010 - 08:44 PM

:ud_009: :ud_009: :ud_009: лелееееееее колко е порасналаааааааааа!!!!!! и каква е хубаваа!
Grassia :rc_036:

#25 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 18 June 2010 - 09:24 PM

:ud_009:
не е истина :wub:

#26 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 19 June 2010 - 11:06 AM

Красавица, и какви очички, какъв поглед! Дано й излезе късмета някъде и на нея...

#27 Потребителят е офлайн   horserider Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2010 - 02:46 PM

Божеее, колко е сладичка! СТрахотна е станала!!!!Поли, :rc_036: :rc_036: Страхотна си - кога я отгледа такава хубавица? :smile: Предполагам, че слабее, защото в тази възраст кучовци са вече доста по-активни и бързо свалят килограми. Да ти е жива и здрава! Има ли си именце вече? :smile:

#28 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 19 June 2010 - 04:33 PM

Лелееееееееееееееее! Каква красавица е станала тая мома! :ud_009: :af_089: :wub: Браво Grassia ! :rc_036: Като гледам с какви темпове расте и какви окраски придобива, ми се струва, че има нещо източноевропейско в нея! :md_064: А другото й предно краче не е ли и то с увреждане? Не знам защо така ми се струва... Съжалявам, че любопитствам.

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни