Ами ще му мислим, защото и аз не виждам снимчици.
Позволявам си да пиша ,защото Веско( Petrunov ) не го прави, а ми се иска да споделя ( няма много на кого прокрай мен ,честно казано).
Беро си има някои здравословни проблеми за
мой срам и позор. Тъй като заради обезпаразитяването( два пъти ,вътрешно) и моя финансова невъзможност в съответният момент ,ваксините се забавиха с около 2 седмици и сега Беро го очаква по-дълъг престой вътре. Първата ваксина всъщност му е бита скоро ,не помня точна дата. Освен това се оказа, че е крастав. Мда. Изглежда си го е довлякъл от улицата , но късно съм се усетила.
Когато го прибрах имаше ранички по гушката от чесане ,заради бълхите, предположих аз. Споделих на вета и той каза възможно е, но взе проба. Пробата показа ,че не е кожно заболяване ,а се е разчесл. Мазах го с тетра (смрадлика) и до няколко дни гушката се успокои и раничките заздравяха. После се почесваше по телцето , но по това време сменяше и козината. Не е имал плешиви петна или нещо такова.
Стана време за второто обезпаразитяване и въпреки че можех да му дам хапче, реших да го водя при доктора (ходенето и връщането оттам си е цяла друга история),за да му даде лекарството и да погледне главичката , където бяха почнали да се появяват петънца без козинка, едва забележими и при вглеждане, които ме озадъчиха. Отидохме в същият кабинет ,но беше друг лекар на смяна.Каза общо състояние добро, наддал, обърнахме внимание на вета за петната ,но каза че е от смяната на козината. По това време можех да се съглася, петната бяха едвааа забележими. От там нататък нещата се позмотаха - почти невъзможно ми беше да изкарам (незабелязано) Бер от общежитието, нямах време(прибирах се след като затвори кабинета и преди да отвори излизам) и пари ,за да викна доктора вкъщи и заради това проблемът се е задълбочил.

Междувременно се появиха кандидат - осиновителите.
Когато го давах на Веско , предупредих за проблема. Той от своя страна го е завел при лекар, който му е бил ваксината, но дори не е забелязал петната. Последвало е ходене в "Добро хрумване" където проблемът е засечен незабавно ,без да се казва дори. Сега предстои дъъълго лечение.
Извинявай Веско ,че споделям така . Извинявам се и че кучето не е предадено в по-добро състояние.
Въпреки това се надявам на снимки. Беро е станал 10 кг!

Трябва да се види!