Ако някой подарява вълнисти папагали да пише нямам възможност да си купя имам клетка шишенце за вода и купа за храна клетката е на стойка.Моля ви подарете ми папагали от Козлодуй съм а по магазините папагалите са болна една приятелка ми каза че продават болни папагали моля ви ще се грижа много добре за тях.
Търся вълнисти папагали
Публикувано: 12 May 2010 - 07:05 PM
Хораа имам си вече вълнист папагал много е красив.Към 3 чесът щяхме да ходим на мама на зъболекар но на нея и беше лошо и не отидохме но трябваше аз да отида да зема храна за рибките ми.И веднага отидох зех храната и питах нали по колко е папагала и тя ми каза че се подарява и ми каза ако искам да го зема и аз така и направих много е див играе много но тя ми каза че ако го зема сам ще трябва да му сложа огледало и аз и казах че си имам да си мисли че си има половинка.Зех си го и го занесох в нас измих хубаво клетката хранилката и за водата сложих весник има си и люлка 4 стапала дето да стъпна на тях и едно голямоо огледало и само седи до него не мърда хих.Мисля след 2 седмици да му зема другарче за сега немога, защото нямаме пари и така.
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +