Списък и контакти на професионални треньори и дресьори Предложение за важна тема
Публикувано: 23 April 2010 - 05:45 PM
Надявам се, темата де не се дублира и ще се радвам, ако е полезна и за 2те страни.
Публикувано: 25 April 2010 - 04:51 PM
и дори не една > Треньори и Обучение на Хора в БГ ?
и опит да ги накараме да се покажат какво могат > Състезания

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 25 April 2010 - 05:31 PM
sinioku4e, в 23 April 2010 - 05:50 PM, написа:
Надявам се, темата де не се дублира и ще се радвам, ако е полезна и за 2те страни.
Чудесна идея! Дано най-накрая имаме ясен списък с имена и контакти. Не винаги е възможно да изчете 30 теми, за да намериш нужното.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 April 2010 - 11:41 PM
казвам се Станимир Георгиев Добревски от гр. Пловдив съм .Завършил съм школа в Германия през 1992 за водач на служебни кучета и от тогава се занимавам с обучение и възпитание на кучета , завършил съм също и курс при Андреи Мицулов . Ето и телефон за контакти 0898784450
Публикувано: 26 April 2010 - 12:16 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 April 2010 - 11:55 AM
Публикувано: 16 June 2010 - 01:46 PM
Публикувано: 24 June 2010 - 01:44 AM
Индивидуално обучение на Кучета от доказан професионалист. Кучето се обучава за послушание и Охрана.
Обучавам всякакви породи кучета.
Гарантирани Резултати. В удобно за Вас Време и място. Възможност да се наблюдава процеса на обучение лично.
За контакт, моля звънете на:
Подател: Симеон Кацарски
Прати Запитване Прати Запитване
София София
Тел. Тел.: 0888841340
Тел. Тел.: 929 12 56
Публикувано: 20 August 2010 - 07:44 PM
Аз обмислям създаването на такова училще във Варна-вероятно ще заработи след 10 ноември,скоро ще бъдат пуснати документи за създаване на спортен клуб все още събирам управителния съвет.Ще се радвам да се съберем повечко хора във Варна.

Едно клипче на първото ни аджилити http://www.youtube.c...h?v=9bDyaqF-dIM
Публикувано: 02 September 2010 - 09:06 AM
ShiBumi_GirL, в 20 August 2010 - 05:49 PM, написа:
Аз обмислям създаването на такова училще във Варна-вероятно ще заработи след 10 ноември,скоро ще бъдат пуснати документи за създаване на спортен клуб все още събирам управителния съвет.Ще се радвам да се съберем повечко хора във Варна.

Едно клипче на първото ни аджилити http://www.youtube.c...h?v=9bDyaqF-dIM
Браво имате си и оградена площадка което е супер и стационарни препятствия - успех!
Публикувано: 03 September 2010 - 09:12 AM
Както е известно в малките градове няма училища за обучение,което си е доста неприятно и аз като собственик,който има огромно желание да изгладя някои недостатъци на кучето си ,няма как да се възползвам.Търсила съм информация къде би било най-удачно,но винаги е доста далече от моят град,а идеята да хващам влак или автобус и да пътуваме до София , Варна или Пловдив би било доста тежко както за мен така и за кучето ми.Та има ли някаква опция някой от обучаващите да пътува до даден град като му се поемат и пътните+сумата ,която се заплаща за самото обучение?

Публикувано: 03 September 2010 - 10:48 AM
Animal behavior College BG съвместно с Киноложко сдружение " София" ,
БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН КЛУБ ШВЕЙЦАРСКИ ПАСТИРСКИ КУЧЕТА" и подкрепата на ВСУ "Любен Каравелов" ,
фирма Profipet - Belcando , фирма ЕТ "Диана Павлова ДАР"
Организира II ри семинар - теория и практика на 11 и 12 септември
Теми: "
* Обучение на кучето ВН -етап 2 "
*Етология - синдрома малко /мини/ куче "
,*"Агресия при кучето сигнали , причини -психологични и здравни , превенция "
*Аджилити , хендлинг ,
*Работа с деца - фрайстайл
записване : в Facebook ,
gsm 0886 55 24 19 e-mail :trenertg@dir.bг
Пишете вашите имена , тел за връзка и името или имената на кучетата с които ще участвате. Семинара е безплатен.
Публикувано: 04 September 2010 - 12:29 PM
HRISI_1084, в 03 September 2010 - 10:25 AM, написа:
Пишете ми на лични и се подготевте за догодина Март -април :)) , а вие ако желете заповядайте - ще ви е полезно дори без куче .
Публикувано: 16 November 2010 - 03:35 PM
Кликер-тренинг, фристайл

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 16 November 2010 - 03:57 PM

училище
Публикувано: 06 April 2011 - 10:13 PM
Идвам на място и работя само за гр.София
Ето видео как си играя с моето кученце

За контакти и въпроси - 0878787912

и
техните собственици