Anuk извинявам се че питам, но ми стана интересно.До някъде знам историята на Анук също така че това е сестричката и, но те са толкова различни и хубави всяка по свой си начин чаровна.Родителите им може би са хъски и кавказка овчарка?Още веднъж съжалявам че така питам
Фотогалерия 4 част снимки на нашите хъскита
Публикувано: 03 May 2010 - 09:07 PM
Anuk извинявам се че питам, но ми стана интересно.До някъде знам историята на Анук също така че това е сестричката и, но те са толкова различни и хубави всяка по свой си начин чаровна.Родителите им може би са хъски и кавказка овчарка?Още веднъж съжалявам че така питам
Публикувано: 04 May 2010 - 12:52 PM
nushcho, в 03 May 2010 - 09:12 PM, написа:
hahahah
нямат роднинска връзка :)))
просто така ги наричам имат и брат Кураж
и като им говоря - къде е сестра ти, къде е брат ти
:)))
нали са все деца :)
Публикувано: 04 May 2010 - 10:11 PM
VaLk0v, в 04 May 2010 - 08:29 AM, написа:
Малко снимки и от нас :)
Джонито е като цветенце на този фон. Поздрави и да го нагушкаш!

JulyVell Siberians
Публикувано: 04 May 2010 - 10:28 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 05 May 2010 - 10:00 AM
lizka, в 05 May 2010 - 09:58 AM, написа:
Страхотна идея за предния план! Страхотен модел и фотограф!
VaLk0v - прекрасно цвете е Джони! Да ти е жив и здрав!!!
Meто - браво за страхотните зелени снимки! Прекрасни момчета
Публикувано: 05 May 2010 - 06:32 PM
Публикувано: 06 May 2010 - 10:22 AM
Публикувано: 06 May 2010 - 01:12 PM
Нира расте страшно бързо! И става все по-готина и по-готина! Уж на пит приличаше, сега гледам че много подозрително е почнала да изправя ушите :D :D
Публикувано: 06 May 2010 - 03:35 PM
nushcho, в 06 May 2010 - 12:41 PM, написа:
Ето я домашната ми козичка, и най-усърдния пазач на входната врата.С тези влажни и кафеви очи незнам как някой ще му устои.
О :) Много познато - някой яде тревичка на поразия!!!
Публикувано: 06 May 2010 - 06:34 PM
xael, в 06 May 2010 - 01:17 PM, написа:
Нира расте страшно бързо! И става все по-готина и по-готина! Уж на пит приличаше, сега гледам че много подозрително е почнала да изправя ушите :D :D
Тази снимка е стара, днес сме ето така.С всеки изминал ден все повече изправя ушичките.Аз разбрах каква е породата и - смесица между: дакел, овчарка, пит бул, и още нещо навкус.
Но ме притесняват лапичките и, накуцва с едната, а няма нищо нито я боли, тича си...Незнам, да няма рахит, давам и калции, но краката са и подозрително криви и с този с който накуцва стъпва като че ли настрани малко?!?!?!Като я водих за вксините доктора нищо не каза, а питах за това изрично.Ако продължава така ще трябва да я види пак вет.Ето качвам снимка и на въпросната лапичка с която накуцва.
Публикувано: 06 May 2010 - 09:33 PM
П.с. сега прочетох за дакела и на мен това ми мина наум...ако има дакел става сложно то е куче ниско късокрако а пък сщевременно има и високи кучета в смеската и става една такава каша...мои си бяха осиновили кученце , на което майката беше дакел а баща неизвестен и също имаха проблеми с краката на кученцето.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +