m_stoilkov абсолютно съб убедена, че не съм се изложила с коментара си. Разграничавам се на 100 порцента от твоето мнение и не приемам така нещата, както се опитваш да ги обясниш.. За това бих си позволила да те посъветвам да си го запазиш са зебе си. Животът на хората днес е много по-различен от преди 100 години, за да го даваш за сравнение и за това не ми обяснявай, че хората на север "да се завиват с найлони ли" ... абсурдно смешно е за времето, в което живеем. Никой не те кара да се отказваш от якето и пържолата си, макар че можеш да живееш и с други дрехи и храна, това е твой избор, както има хора вегетарианци и хора, които не носят на гърба си нищо, което е имало майка. Гледай филма
"Земляни", гледай го не за да се промениш, а за да разбереш поне малко от това, защо хората негодуват и се възмущават. Изгледай всичките части до край. С това се надявам да прекратя и без друго оф топика, но ми е трудно да се сдържам на подобна тема.
За да не бъда разбрана грешно - коментарите ми са относно палтата и кучетата нямат нищо общо с това.
Очите на кучето ти са с различен цвят при светкавица, защото задната част на окото зад ретината т.нар. тапетум няма пигмент и окото "свети" червено, а това, на което има пигмент "свети" жълтозеленикаво. Моята Ванеса е също с такива очи и както аз казвам, едното и око е "синьо под прикритие" (защото тапетума на сините очи няма пигмент, така е и при албиносите)