Иначе кучетата са страхотни
Фотогалерия 4 част снимки на нашите хъскита
Публикувано: 05 February 2011 - 02:28 PM
Едно палто не е по-скъпо от пет отнети живота !

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 05 February 2011 - 03:06 PM
Съжалявам за оф топика, но много се "вълнувам" от подобни неща. За силиконената кака, няма да говоря, защото това си е неин проблем и за това никой беззащитен не е платил с живота си.

JulyVell Siberians
Публикувано: 05 February 2011 - 07:52 PM
Публикувано: 05 February 2011 - 08:18 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 05 February 2011 - 10:37 PM
Кучетата от развъдник Голден Никол, бяха поканение да посрещат пред вратата гостите на Рууската вечер, без да се ангажират с каквито и да е действия и ревюта зад вратата. Самите ние на мястото на събитието разбрахме за какво е ревюто и т.н.
А за мен снимките са си хубави защото там са моите кучета аз гледам тях
Публикувано: 06 February 2011 - 02:29 PM
пп.Някой да ми каже ако може разбра се защо при снимка на Аксел едното око излиза червено дригото я жълто я зелено.И двете са му кавяви на живо
Публикувано: 06 February 2011 - 03:06 PM
За да не бъда разбрана грешно - коментарите ми са относно палтата и кучетата нямат нищо общо с това.
Очите на кучето ти са с различен цвят при светкавица, защото задната част на окото зад ретината т.нар. тапетум няма пигмент и окото "свети" червено, а това, на което има пигмент "свети" жълтозеленикаво. Моята Ванеса е също с такива очи и както аз казвам, едното и око е "синьо под прикритие" (защото тапетума на сините очи няма пигмент, така е и при албиносите)

JulyVell Siberians
Публикувано: 06 February 2011 - 04:02 PM
П.С. Нищо лично към развъдника, но ако аз бях собственик на развъдник и на мен ми беше дошла такава оферта даже и без да знам кви ще идват. НЕ бих позволил да ползват моите кучета за рекламен атрибут на такива дрехи.

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 06 February 2011 - 06:16 PM
А Хъскитата са страхотни и не знам защо ги свързват с рекламата на кожи. Не вярвам кожите да са били от Хъски , а и мисля че е добре че са там. В противен случай нямаше да има нищо интересно на тези снимки за да ги гледаме
Meto, не си прав. Нали не мислиш че издържането на развъдник за качествени животни е лесна работа. Така че включването на кучетата в реклама или мероприятие, която носи някакъв приход за развъдника не може да се упреква. Още повече всяко едно такова участие е реклама и уважение към постиженията на развъдника.
Съжалявам за спама.
Публикувано: 06 February 2011 - 06:22 PM
piron45, в 06 February 2011 - 05:21 PM, написа:
А Хъскитата са страхотни и не знам защо ги свързват с рекламата на кожи. Не вярвам кожите да са били от Хъски , а и мисля че е добре че са там. В противен случай нямаше да има нищо интересно на тези снимки за да ги гледаме
Meto, не си прав. Нали не мислиш че издържането на развъдник за качествени животни е лесна работа. Така че включването на кучетата в реклама или мероприятие, която носи някакъв приход за развъдника не може да се упреква. Още повече всяко едно такова участие е реклама и уважение към постиженията на развъдника.
Съжалявам за спама.
Аз съм земеделски производител. Произвеждам зеленчуци за консумация. Та така да кажем, че на краставицата дебелите книги казват 10кг амониева селитра на декар, но моята професия е трудна, мръсна, лоша, недобро заплатане и аз слагам не 10 не 20, 30 кг амониева и ти го давам да ядеш. После ти се оплакваш, че зеленчука е бъкан с пестициди и тем подобни глупости, но аз съм прав нали ?

Публикувано: 06 February 2011 - 06:33 PM
Публикувано: 06 February 2011 - 06:58 PM
North face, в 06 February 2011 - 05:38 PM, написа:
По снимките бая на реклама си мяса Злати и за това казах така. Не ме разбирай погрешно.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +